Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 635
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, някоя погледна ли дънковите къси панталони как са?

# 91
  • София
Тaня67, според мен са си съвсем дамски. Дъщеря ми е висока 1,68 м - S и е леко голяма.
S - Дължина 88 см, талия 45 см, ханш 49 см.
Все пак ще се свие леко като я изпера, но за никого не е тайна, че по принцип са им леко уголемени размерите.

# 92
  • София
Благодаря, mimeime!

# 93
Момичета какво ще кажете за уреда за кисело мляко? Аз досега съм подквасявала по стадартния начин, по едно време нещо не ми ставаше добре и се отказах.
Аз да се оплача, че при нас изчезна дом. пюре на Фрешона в картонената опаковка. Ако видя ще се запася определено.
Уреда за кисело мляко го имам много отдавна, но вече не го ползвам, защото не мога да си набавям домашно прясно мляко. Иначе върши работа, то реално е една кутия, която поддържа определена температура.

# 94
  • София
Момичета, много благодаря за насоките за гофретника, беше останал само един,  купих от Мол-а. дадох го вече, дано да нямат проблеми.

# 95
Някой знае ли защо в някои от бурканите кокосовото масло е разтопено (т. е. прозрачно), а в други е бяло? Имам предвид съседни буркани в едно и също кашонче Thinking Иначе взех един буркан, ако остане може и още да взема.
Взех и 2,5 кг моркови, сардини консерва, шоколадово яйце (че скоро пак ще идва Феята на зъбките Simple Smile ).

# 96
  • На изток от Ада
Да, и на мен ми направи впечатление това с кокосовото масло от 13,99 лв. При нас имаше и от Стара промоция на Dragon  superfood ами то си е бяло, не прозрачно.
Взех де, от 13,99 лв ...
Редактурам : " При температура над 25 С ° продукта се втечнява... “ , но едва ли в Лидл е над 25 градуса.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 01:27 от nasito8988

# 97
  • Sofia
Може ли снимка на етикета,нерафинирано ли е?

# 98
Аз знам, че при над 25 градуса се втечнява кокосовото масло- странно ми е защо не във всички буркани е втечнено, дори съседни буркани са в съвсем различен цвят/степен на втечняване. А температурата е една и съща.
Доли, не мога да снимам сега, но пише "bio, organic, virgin coconut oil". Мирише си на кокос (обожавам). А на български отзад пише "био кокосово масло, нерафинирано, студено пресовано".

# 99
  • Варна
Здравейте! Преди няколко седмици имаше уред за нагряване на кола маска в брошурата и го изпуснах покрай пътувания и чудесии. Някой в София виждал ли се някоя останала бройка и в кой от магазините? Обиколих 4 магазина, но нищо Sad

# 100
  • На изток от Ада
Може ли снимка на етикета,нерафинирано ли е?
На това от промоцията ли?

# 101
Здравейте! Преди няколко седмици имаше уред за нагряване на кола маска в брошурата и го изпуснах покрай пътувания и чудесии. Някой в София виждал ли се някоя останала бройка и в кой от магазините? Обиколих 4 магазина, но нищо Sad
Има и в Лили и Дм,защо не провериш ако не намериш в Лидл.

# 102
Доволна съм от вчерашния пазар. Намерих всичко, което търсих от XXL седмицата (бишкоти, прясна паста).
Да споделя за пъпешите. В четвъртък купих два "Деликатесен", произход България. Разлика между двата оттук до небето. Първият, който срязахме беше камъчев, твърд, не беше сладък, не беше сочен, иначе пък ароматен. Вторият точно обратно сочен, сладък, ароматен. Та затова в темата има противоположни мнения. Simple Smile

# 103
  • Варна
Нощниците на дължина биваха, но с-ката ми се стори огромна на ширина, а хс нямаше с Пинко. Наистина странни уголемени размери са лидълските...

# 104
  • Пловдив
Начи да споделя...тия белгийски гофрети грам не ми харесаха, ама съм сериозна...че и до морето ги мъкнах Confused  Много захар, много.

Общи условия

Активация на акаунт