Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 084
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 750
Палмовото като е мека фракция (като в течен шоколад) нищо му няма.

Помня пускаха едни стойки за чувлаи за боклук, ако не се лъжа. Отдавна ли беше? Дали може да има останали? Или да си диря от другаде....

# 751
ако ще купуваш по-скъп течен шоколад - направо вземи на гайо или си смеси лешников тахан и какао/рожков. но става твърде вкусно.
с нелош състав има в италианския магазин чао - тъмният е без палма.

# 752
Искам да попитам за мнение за едни палачинки, индивидуално опаковани в голям пакет - XXL. Бива ли ги? То е ясно, че са яко "консервирани", за да оцеляват на стелажа извън хладилник, ама са удобно пакетирани по една и вероятно са удобни за път...

# 753
Soul, снимах състава
Скрит текст:
- ти си прецени дали е ок за теб като вариант
Да не ви спамя - пуешкото месо ми се стори доста добре на външен вид.

# 754
Много благодаря, Феникс! 🌼

# 755
Днес в Лидъл Тракия забелязах бразилския орех с етикет 6,99 лв- свършила ли е промоцията или са забравили да сложат етикет- не знам. На друго място видях 500 гр за под 14 лв, така че скоро няма да купувам пак от Лидъл. Grinning
Заредих си 5 тройни опаковки сардини- дано да ги бива...сметанка за кафето, влажна тоалетна хартия, парфюм...Естествено, като пуснат в Лидъл малки опаковки нарязано сирене/кашкавал и...има само етикет с цена! Confused
Ако чете някой от Лидъл Тракия- да си оправят шкафче за багаж номер 014- "глътна" ми монетата от 50 ст. която специално си нося за количките и шкафчетата им! Да сложат лепенка, че не работи или поне една там където се пъха монетата- шкафчето е без ключ и това с техните въртящи шкафчета не винаги е възможно да се види веднага...още по-малко в жега, бързайки и с багаж в ръце... Bowtie  И още една забележка- няма вода (нито нищо друго) в хладилната витрина до касите- покрита е отпред с някакъв найлон. Доколкото видях, работи си или поне от градусите така изглеждаше. Та направих още една обиколка в търсене на шишенце вода.
И "оплакване" към клиентите- в коша с -30% беше ужас- комплект кутии за храна без капаци, разни други неща от комплекти  разпръснати навсякъде, липсващи части, скъсани чехли... Flushed

# 756
  • Пловдив
Аз още оня ден писах, че цената е 6,99 на ореха Simple Smile за същият м-н ставаше дума.
Все по-неподреден е...

# 757
Може пък на каса да излизат по 5,99 лв, знам ли... Thinking Отначало помислих, че е била някаква промоция до сряда или четвъртък Laughing - нали напоследък почти от всеки ден има промоция на нещо...
Да попитам, кога се очаква горе-долу да  пускат пак от онези обикновените памучни бикини (последния път взех комплект от 5 броя в синьо-зелена гама за 15-16 лв мисля)?
Скрит текст:
Оказаха се много удобни, едва преди няколко дни започнах да ги нося. Не ми е спешно, но да знам горе-долу кога ги пускат, че да заредя и в някой друг цвят. Simple Smile

# 758
При нас бразилският орех беше с етикет 5.99, толкова и на бележката.

# 759
  • Sofia
От синьо-зелените боксерки и аз взех и ми харесват, нося ги с  с поли обаче, че тези ластици не ме кефят. Иначе ползвам онези с дантелата им.
   По късно ще пиша за бразилския у наше село и ще видя спрея.

# 760
Купих на ММ боксерки. От кога чакам такива без кант на крачола. Днес кралската печурка при нас беше намалена на 0.69 лв. Обаче забравих за парфюма.

# 761
  • Велико Търново
Вярно ли е че артикули от тези с намалена цена ( 15/10/7лв) не подлежат на връщане?
Извинявам се ако е коментирано скоро, просто се изумих като ми казаха и реших да направя справка с компетентните - вас!

# 762
На мен пък много ми харесват ластиците, изобщо не ги усещам и не се "отпечатват" на кожата. Blush

# 763
Вярно ли е че артикули от тези с намалена цена ( 15/10/7лв) не подлежат на връщане?
Извинявам се ако е коментирано скоро, просто се изумих като ми казаха и реших да направя справка с компетентните - вас!
Да. Освен ако не липсва някаква част.

# 764
Виждам, че пак ще пускат пасатора 3в1, аз съм доволна от него и се замислям за още един. Мъжът ми е полудял по уредите на Parkside ли се казваха, вече не знам дали има нещо дето да го няма в нас от марката и сега ме тормози за някакъв гайковерт дето е изпуснал преди време, според вас има ли шанс да го намеря в някой сайт или магази?

Общи условия

Активация на акаунт