Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 103 035
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 870
Лъки, представи си капачка на газирано- новата капачка на винт не е чак толкова по-различна  (само като визия)- аз първия път реших, че това са пълнители за интимен измивен гел. Представям си колко е "удобно" да отвиваш всеки път капачката на винт, за да използваш и после да я завинтваш... Joy

# 871
Ееее, ми турнете го в използвано шише от веро, де! Аз ли трябва да ви уча? Joy
Днес за нудъли, сирене и евентуално парфюм от миналата седмица.

# 872
Добро утро в понеделник, понеже линкът остана някъде назад, го пускам за удобство:
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-17-08-do-23-08-broshura/view/flyer/page/30

# 873
  • Асеновград
Лъки, представи си капачка на газирано- новата капачка на винт не е чак толкова по-различна  (само като визия)- аз първия път реших, че това са пълнители за интимен измивен гел. Представям си колко е "удобно" да отвиваш всеки път капачката на винт, за да използваш и после да я завинтваш... Joy
Видях че шишетата са като предишните с помпа отгоре. не стават ли помпите от предните опаковки?Така няма да се пресипва,

# 874
Взех си от сладките гащурки. Розовото (срамежливо розово) не са го пускали като цвят досега, подходящо е за под бели дрехи, а синьото бельо, точно цвят, наподобяващ деним, ми е слабост.
Гъбите пачи крак са много вкусни, сини сливи не взех, но са едри и добре изглеждат.

# 875
в събота имаше бая намалени неща /например картофи по 29 ст., биокраставици по 39 и т.н./. днес пак ще се ходи, ясно е.
за френските макарони бяхте казали, че не са ок, нали?

# 876
  • Пловдив
Взех си от сладките гащурки. Розовото (срамежливо розово) не са го пускали като цвят досега, подходящо е за под бели дрехи, а синьото бельо, точно цвят, наподобяващ деним, ми е слабост.
Гъбите пачи крак са много вкусни, сини сливи не взех, но са едри и добре изглеждат.
Е, как да не са го пускали? Simple Smile Аз ги имам поне от 2г. сигурно...

# 877
Да не би наистина да е пълнител, и да се завинтва онова с помпата. Както е на препарата за стъкло на медикс примерно?

# 878
Ето от фейса как си рекламират макароните (по повод горното питане)

Не съм купувала от там досега, за да не ги сравнявам с такива от сладкарница и да остана после разочарована (както е ставало с пана кота от Лидл, не че ме учудва това де, все пак е продукт от супермаркет).
За помпите-  забравих да погледна течния сапун, но също това щях да предложа- не може ли от стар течен сапун да се използва само помпата? Може да е някаква политика на снижаване на разходи и новите опаковки да са като пълнители (или съвместими с помпите на предните тубички).

# 879
Е, как да не са го пускали? Simple Smile Аз ги имам поне от 2г. сигурно...
Явно по-късно от теб съм се залюбила с гащите в Лидъл. От тези, с копченцата ли са? Защото и аз имам, но от тия, които са с ръб отзад и без дантелка.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 10:50 от milanda

# 880
Лъки, изглеждат като пълнители, обаче няма опция да продават и опаковки с помпичка, макар и с някаква разлика в цената (засега).
Мариат, пресипване в шише от веро (или каквото и да е друго) не ми е опция. Simple Smile
Панайоту, изглеждат същите шишетата- аз успях да купя последното с помпичка, но ако не бях...по-скоро щях да спра да им купувам този продукт. Grinning
Феникс, одобрявам да има пълнители, но не одобрявам липсата на избор за клиента. Те хубаво да си снижават разходите, да си имат разни политики, но не съм сигурна дали за клиентите разходите няма да се увеличат. А а ако ще са екологични и са пълнители, не беше ли по-екологично да направят пълнители с по-малко пластмаса?
Както и да е, аз не бих купила повече никой продукт от Лидъл, за да си го пресипвам в стара опаковка от друго.  Винаги съм предпочитала да купувам пълнители на течни сапуни, препарати- но съм имала избор и в магазините са се предлагали и стандартните опаковки, и пълнители. Спирам с тази тема. Simple Smile
Тази седмица ще пазарувам само обичайни неща, ако свършат вкъщи. Ще отида само за рикота и кремообразна извара...може би.

# 881
Долче, шегувах се за верото, знам, че не е опция.

# 882
  • Велико Търново
Отзиви за стелажа за детски играчки с кутиите може ли?

# 883
  • Варна
Имаме го от няколко години. Кутиите се накъсаха, освен това без капаци всичко прашасва. Абе не бих го взела отново на този си акъл. Горния ред кутии ги подмених с такива с капаци от Шихо, но са по-високи и на долните редове не се събират. И сега на горния ред са ми хубави, а долните два изпокъсани и събират прах. Иначе дечко си държи там една камара боклуци, него ако питаш е много удобен Laughing

# 884
Долче..не се прави...пресипи го в онова безконтактното дето аз не успях да си купя 😉😉😉😜

Аааа...стелажа. С кеф го продадох в олх. Още на пускане на обявата и над 10 запитвания имах....не си обяснявам защо е толкова харесвано това ....нЯщо пряхосъбирач!! 👀👀

Скоро и бялата пейка с кеф ще жулна и ще се отърва....с кеф. ☺

Общи условия

Активация на акаунт