Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 986
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 945
Принзайте си, че ще печете сини сливи със сирне GrinningGrinning

Трикотажните рокли са налични, никаква дължина и материята им е доста тънка и прозрачна, няма да се изненадам ако при пране се стеснят и скъсят. Купих преди време от ленената синя рокля и един гащеризон, роклята бива, но гащеризона скоро смятам, че ще ми стои като прашки. Хем все на една и съща температура го пера, но се свива сериозно. От същата материя има рокли, та сигурно и те ще са такива.

# 946
Софра въобще нямаше в пратката със стока днес.

# 947
За лиосела много зависи какво качество е. Лидлските рокли са екстра, но панталонът и блузата пускат малко боя, дано спрат на някое пране. Гащеризонът не е техен и е видимо друга класа, но и цената е х10 спрямо лидлските.

# 948
  • София
Тръгнах за постелки за банята и завеса за душа, ама нещо не ги харесах. Харесах роклите. Награбих една трикотажна и две от сините, но нещо не съм си уцелила размера, та сега пак ще ходя да сменям.
Едната рокля я няма нито в сайта, нито в брошурата - тъкмо пак проверявах
Взех още гащи, и от еднократните маски за лице за проба Simple Smile

# 949
Мина, аз имам тази рокля, на мен леееекичко ми късее. Взех си М-38 размер, тя долу е лек полукръг и имам чувството, че ще ми се качи на ушите, ако вдигна ръце, затова не я нося без черен чорапогащник.

Взех две рокли М. Ханшът ми е 95, май на дупето ще ги опъвам. А М е размер 40 според тях, аз нося 38.

# 950
  • Варна
И аз взех трикотажна керемидена, защото ми хареса, но факт, че не отговаря на снимката. Деколтето не е толкова впито, а на дължина е под коляното. Още не съм я пробвала, ако ми хареса сигурно ще я скъся.

# 951
И аз я имам тази рокля (снимката на Мина), много хубаво стои, но сменях няколко пъти докато нацеля добре скроена.

# 952
Мина, аз имам тази рокля, на мен леееекичко ми късее. Взех си М-38 размер, тя долу е лек полукръг и имам чувството, че ще ми се качи на ушите, ако вдигна ръце, затова не я нося без черен чорапогащник.

Взех две рокли М. Ханшът ми е 95, май на дупето ще ги опъвам. А М е размер 40 според тях, аз нося 38.
Къси рокли се носят с къс клин или подходящи боксерки, такива, дето да не ти е неудобно, ако се заметне и се видят.
Тази рокля от снимката е супер.

# 953
  • Пловдив
А деколтетата на всички ли са толкова изрязани?
Лиосела аз за панталони не го харесвам...писах вече, че се сцепва по шевовете.

# 954
Лидлският панталон засега е здрав, от това лято е. Гащеризонът е на над 5 г., но не мисля, че мога да ги сравнявам, иначе шевовете не са трепнали.
...
Ядохте ли вече от пъпешите от тази седмица? Не ми се иска да се набутам с някой тиквен. 😃

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 12:58 от soul81

# 955
Soul е права, гащите нямат ластик под дантелата, това изглежда много разтегливо. Имаше 2-3 рокли, не ме впечатлиха изобщо, както и другите дрехи.
Сирене Софра имаше достатъчно в наличност.
Помпата на стар течен сапун Сиен е напълно съвместима с новите шишета с капачка на винт.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 13:25 от fenyx

# 956
  • София
По принцип и аз се броя М размер, но 40 ми е голям, 38 ми е добре в случая. Модела от снимката 38 ми е ок (също съм с ханш 95), не ми опъва, но наистина е по-къса отколкото ми се иска Simple Smile ще слагам клинове и аз.
Другата рокля (моделът с копчета до долу и дълги ръкави) взех 40 номер на окомер, но съм сбъркала в преценката и ми е голяма. И трикотажната взех 40 и ми е широка. Иначе и аз съм много висока и ми стига под коляното, нищо общо с картинката освен, ако моделът не е 2м.
Галинор, аз обикновено такива рокли конфекция по тялото ги подминавам, защото също съм много висока и талията ми идва под бюста, но видях твоя отзив и реших да пробвам. Благодаря Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 13:20 от Мина фон В.

# 957
Някой вземал ли е от лазанята,да ли е хубава, трябва ми за четвъртък.Благодаря!

# 958
Ако питането е за лазанята на 1 стр. от брошурата- за полуфабрикат става, само че от нея  вземам със свинско (или телешко), тази само със сирене ми беше блудкава. Скоро не съм купувала, обаче, дано не са я развалили нещо.

# 959
Роклите ще ги пробвам у нас, но така на око на ханша размер 40 ми е точно. 38 вече ще се опъне доста, даже като го наложих - едва ми покри кокала на хълбока. С това тънко трико да се опъне все едно да тръгна гола. Дано съм уцелила размера, без да стане чувал.
Иначе са мекички, приятни на пипане. В краен случай ще станат нощници, ако не са подходящо плътни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт