Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 995
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 020
Ами заподозрях, че може да му е постоянно ниска цената на бразилския орех, но някъде нали имаше с цена 6.99 (вероятно сгрешена), та за всеки случай го споменах.
Пак за сирената сега - от някаква ХХЛ оферта пък взех поизостанал настърган ементал (т.е. непродаден, в срок е, до края на м.09), че е много удобен (за пици например).

# 1 021
,Маските за лице ги привърших,едната беше с глина,другата витал нещо си.Само за зряла кожа не съм ползвала,не са лоши маските,но аз се клепам постоянно,имам пет фаворита,другото е за между тях и не му правя много разлика,абе беля не правят с две думи
А лака за коса как е,и пяната също,?
За разкрасяване хортуваме,да Grinning

Преди година бях си взела тази с нар!Цялата ми кожа почервеня ,не знам защо така някаква реакция беше станало!Поне 2 часа бях с червено лице 😤..и от тогава ме е малко бъз да си взема пак,но ще дам шанс на тази с глината

# 1 022
Като стана дума за козметика, видях че  околоочен крем предлагат, но в други държави.
Скрит текст:
и май не само него:

# 1 023
,Маските за лице ги привърших,едната беше с глина,другата витал нещо си.Само за зряла кожа не съм ползвала,не са лоши маските,но аз се клепам постоянно,имам пет фаворита,другото е за между тях и не му правя много разлика,абе беля не правят с две думи
А лака за коса как е,и пяната също,?
За разкрасяване хортуваме,да Grinning

Преди година бях си взела тази с нар!Цялата ми кожа почервеня ,не знам защо така някаква реакция беше станало!Поне 2 часа бях с червено лице 😤..и от тогава ме е малко бъз да си взема пак,но ще дам шанс на тази с глината
Моята кожа е свръх толерантна,търпи всичко и никога реакции не съм имала,и евтинджоси и скъпотии е виждала,все еднакво красива съм Joy ,затова пробвам и мажа смело и безотговорно каквото грабна
Серума не съм го виждала май.Ще пробвам ако го пуснат.

# 1 024
Козметика, дори най-скъпата, е препоръчително да се тества за алергичност - нанася се на малък участък кожа и се проследява ще има ли реакция. На листовките към добрите кремове задължително отбелязват това, а не е като да не са им правили всевъзможни тестове, преди да ги лансират на пазара. Иначе ако човек си знае, че кожата му е устойчива, може и да не го прави. Но аз нов продукт върху цялото ми лице с напрежение нанасям. Имаше една бандитска фирма, която звънеше по телефоните на жените, за да им предложи изключителната "привилегия" да отидат на безплатна терапия и да им намажат лицата с техните уникални и незнайно какво съдържащи магически кремове...🤪

# 1 025
Миналата година предлагаха един серум със злато (1%), но този от френската брошура е друг вид, не ми се вярва обаче да дойде насам. Виждала съм и друга козметика, вкл. декоративна (под лидълска марка) да предлагат там, затова така предполагам. Явно за някои артикули си имат определен предлаган обем само за други страни.

# 1 026
В Гърция има какви ли не козметични благинки - и бяла, и декоративна козметика. При нас защо ги няма? 🧐Ако може някой вътрешен човек да ни каже. 🙂

# 1 027
В Гърция има какви ли не козметични благинки - и бяла, и декоративна козметика. При нас защо ги няма? 🧐Ако може някой вътрешен човек да ни каже. 🙂

Щот сме си убавици и без кремове! Simple Smile А околочен от тоя със златните частички имаше ли или бъркам нещо? Май само за лице беше.

# 1 028
Имаше дневен, нощен и серум за лице. Нищо специализирано околоочно, а има разлика да е специално за тази зона.

# 1 029
Околоочен от доста време насам май няма при нас. Златните кремове бяха освен дневни/нощни/серум и за различен тип кожа- само серумът беше за всякакъв тип, другите два- единият за суха, другият за зряла. Взех тогава серума, но не го ползвам редовно, че да мога да кажа има ли някакъв особен ефект от него.

# 1 030
Пробвали ли сте мицеларната им вода 🤔

# 1 031
Козметика, дори най-скъпата, е препоръчително да се тества за алергичност - нанася се на малък участък кожа и се проследява ще има ли реакция. На листовките към добрите кремове задължително отбелязват това, а не е като да не са им правили всевъзможни тестове, преди да ги лансират на пазара. Иначе ако човек си знае, че кожата му е устойчива, може и да не го прави. Но аз нов продукт върху цялото ми лице с напрежение нанасям. Имаше една бандитска фирма, която звънеше по телефоните на жените, за да им предложи изключителната "привилегия" да отидат на безплатна терапия и да им намажат лицата с техните уникални и незнайно какво съдържащи магически кремове...🤪

Да така е,те нали са по две.Първия път нищо ми нямаше даже бях останала доволна,но с второто мазане вече не беше добро,но няма да се отказвам да пробвам разни неща

# 1 032
Пробвали ли сте мицеларната им вода 🤔
Да. Като имам по-хубави измивни неща, я вземам колкото да имам и такова нещо вкъщи. Това, което забелязах е, че след около три месеца, може и повече да са били, се вмирисва на канал. Ако я свършваш бързо, може би ще ти е ок.

# 1 033
Оле боже...😵 Сега ще ме караш да търся касовата бележка. Преди доста време купувах мицеларната вода, не е вмирисана на нищо, имам още половин бутилка. То вмирисването идва от бактериално размножаване, по-скоро виж как си замърсяваш продукта, за да се вмирише. Ползвам синята. Малко ми люти на очите понякога и това не ми харесва. Но иначе чисти добре.

# 1 034
Аз преди харесвах измивния им гел за лице и скраба за лице също, но последните опаковки, които купих  преди около две години (тъкмо бяха сменили дизайна), заминаха в кофата. Не знам сега, как са. Ако някой ползва, може да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт