Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 939
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Мерси Morena, остава да разуча дали става за всички легла. Брей, сега като каза наистина я няма в брошурата. Аз понеже не гледам брошурата, а в приложението за това съм я видяла.
Ето я:
Скрит текст:

# 1 171
  • Пловдив
Значи... и при нас Софра нямаше.
Пуснали са нови кроасани в опаковка, с масло и пълнеж от ягоди, 4бр са.
Кокосовото масло е махнато и днес видях заредено такова на Драгон за 7,99.

# 1 172
Това не е ли решетка за стълбище, а не за легло?

# 1 173
  • София
Това не е ли решетка за стълбище, а не за легло?

Или за врата между две помещения?

# 1 174
Определено не е за легло.

# 1 175
  • Велико Търново
Имахме такава за стълби/стая и определено няма по голям паянтов боклук на света!   Вероятно ако я бяхме монтирали с пробиване в стената, щеше да държи, но само със закрепване без дупки в стената е става!
Нашата беше на Грако ,но изглежда 1:1 с тази от скрийншота.

# 1 176
Големите кухненски ролки вече са на Флоралис, преди бяха Фротто. Някой купи ли вече от новите? Как са като качество?
От Фротто съм много доволна, добре попиват месо например, без да се късат като други видове. Освен това с такава ролка изкарвам много дълго време.

# 1 177
На Емека кухненската хартия също е добра,  от време на време я виждам и в Лидл. На мен ми е удобна, че е на по-малки като размер късове, голям лист не винаги е нужен.

# 1 178
  • София
Е добре че казахте 😁като я видях и си представих, че е за легло. Кой за каквото си мисли 🤷♀ за стълбище не ми трябвя, мерси.

# 1 179
Да, тази решетка не е за легло. До скоро се подмяташе в един от нашите Лидл-и

# 1 180
  • София
Големите кухненски ролки вече са на Флоралис, преди бяха Фротто. Някой купи ли вече от новите? Как са като качество?
От Фротто съм много доволна, добре попиват месо например, без да се късат като други видове. Освен това с такава ролка изкарвам много дълго време.
Много е добра!! Плътно навъртяна ролка, стегната и попива хубаво, даже си мисля, че е по-добра от предишната. Заредих се с тази ,доволна съм.
Решетката, която се коментира е  за  врати или стълбище. В момента точно такава се ползва у нас, заради една малка красавица, но не е купувана от Лидл. Държи много стегнато, не мърда и лесно се демонтира/монтира, не е проблем.

# 1 181
  • Sofia
Да, както вече са писали не е за легло решетката на Лидл.
Ето нашата, в най-късия ѝ вариант и малко удължена.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 22:50 от Morena

# 1 182
Ние ползваме на Лорели , за около 40 лв я взехме

# 1 183
  • София
Мисля, че млякото с ориз вече си е на цена 0,89. Не знам защо в брошурата е написано сякаш е намалена само за този период, със сигурност съм го купувала последните пъти на тази цена.
Никъде не са написали, че е намалено. Трик, който доста често използват, а в последните 2-3 брошури повечето неща са точно такива - продуктово позиционирани, а не намалени. Wink

Захарта от брошурата е от същата "категория". При нас беше на огромна купчина веднага след зеленчуците. Взех един пакет и не знам какво ме прихвана, но го сложих на близкия кантар - 990 гр с опаковката. Взех следващите 3 пакета от стека. Всички бяха под 1 кг. Отидох до рафта със захар и взех непромоционален пакет Захира на същата цена. Тя беше 1020 гр. Предполагам, че опаковката е 20 гр. Представете си за каква измама става дума! Това са тонове захар, от които са откраднали по 30-тина грама. Не знам дали във всички магазини е така или това е в резултат на "промоцията" на Лидл.

# 1 184
  • Варна
Абе не са написали, че е намалено, ама пише " от 17 до 23.08 ниски цени...", което звучи, сякаш ниските цени са само за периода. Двусмислено е някак, преди (или пък в брошурите на други магазини) не пишеше ли трайно ниски цени или нещо от сорта?

Общи условия

Активация на акаунт