Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 893
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Вкъщи не сме много по сиренето. Бях купила пакетче Пилос от това с маслинките. Отворихме го и го зарязахме. Когато отново ми потрябва, се беше втечнило - гадна, мека, лепкава маса. За мен това не е нормално. Сиренето може да мухляса, да изсъхне, но да се втечни ... Sad 

# 1 231
На мен на Ведраре ми харесват продуктите. Сиренето им е малко по солено, но като ми омръзне разнообразявам с Елена.
Вкъщи домашна пица пека на най-високите градуси на загрята фурна, около 7 Мин /макс 10мин/. Такива не съм вземала, но предполагам пак така бих процедирала, освен ако няма инструкция на кутията.

# 1 232
Маринатите - всички видове:

# 1 233
И на мен на Ведраре ми харесват продуктите.
Днес купих мини карначета от младо телешко - много са хубави.
Харесах и сладолед в кутийка с мед и орехи.

Чудя се на водните бои  Thinking   Сякаш скъпи ми се струват. Но ако са хубави, споделете. Благодаря!

# 1 234
Аз пък харесвам сиренето на Пилос от гръцките. 400 гр си го обезсолявам и си го ядем с доматче.

# 1 235
Водните бои са много хубави, ако са 24 цвята за 5,50 лв цената е добра. Качествени са. Същите в Кауфланд 24 цвята са по 8,99 лв редовна цена и около 6 лв за 12 цвята. Ние имаме още запаси.
Кое е това меко сирене в кутии?
При нас Софра има, но не взех. Не знам защо. Взех сметана за кафето, фъстъци, крекери със сусам, солети 200 гр (някакви нови са май или поне опаковката), хляб, сладолед за детето, вода и зърнена закуска крънчи (детето я харесва много, но не и давам често от нея и порцията и е по-малка, та става за понякога).

# 1 236
Аз пак да питам за памперсите Лупилу,цената е "само сега" от доста време.Докога е това "само сега",някой дали има представа?
От новата седмица харесах висящите играчки ,и дрехите са хубави,но имам дрехи за още две деца.
Днес разни баби пак мачкотеха тестените,как не ги напипаха вече Imp

# 1 237
Точно за водни бои ходих вчера, защото миналогодишните вече почти заминаха, а много ми харесват, децата (малки са, но рисуват)- също са доволни и са удобни за двама вкъщи, че им деля така двата “етажа” на една кутия боички. Цената на боите е добра. Взех палитри също, че са по-компактни и чашки - за две четки е разделена вътре чашката.
Хайде по този повод да ви питам  (че само за подарък съм купувала досега) - в коледния календар (онзи с бонбоните, нищо че е далече още за купуване сега) имаше ли хубави фигурки, да знам дали мога да им ползвам пластмасовата основа (в която стоят бонбонките) за гипсови отливки за фигурки за оцветяване?

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 00:20 от fenyx

# 1 238
Аз сирената ги тествам в макарони - Ливади май беше преди гръцкото, като го сложих и то се разтопи буквално.
За мен не е нормално и съм спряла да взимам от гръцките.
Сега реших да пробваме Софра, имаше днес в Пловдив Тракия.
И пилешки бутчета имаше количества.
Зехтинът ХХЛ беше намален на 8,50 и взех, но не съм го отворила.
Някой с отзиви?

# 1 239
Може ли снимка на този зехтин ХХЛ?
При нас само бутчета нямаше.

# 1 240
Ето го тук в брошурата от миналата седмица на 16 страница
https://www.promooferti.com/%d0%bb%d0%b8%d0%b4%d0%bb-%d0%ba%d0%b … d1%81%d1%82-2020/
Но беше допълнително намален.
И шунката на Тандем, виенска и медена, беше 3,13.

# 1 241
  • София
Вкъщи не сме много по сиренето. Бях купила пакетче Пилос от това с маслинките. Отворихме го и го зарязахме. Когато отново ми потрябва, се беше втечнило - гадна, мека, лепкава маса. За мен това не е нормално. Сиренето може да мухляса, да изсъхне, но да се втечни ... Sad 

Аз сирената ги тествам в макарони - Ливади май беше преди гръцкото, като го сложих и то се разтопи буквално.

Накара ме да се замисля! Дали пък сиренето, което коментирам по-горе, не е било Ливади? newsm78

# 1 242
Феникс...много креативна идея за фигурките...как си сети? Аз нямаше да си сетя. Браво. ☺

# 1 243
Зехтинът ХХЛ беше намален на 8,50 и взех, но не съм го отворила.
Някой с отзиви?
Аз също го купих, именно защото беше намален, нормален е. Но аз харесвам всякакви зехтини и разнообразявам.

Купих джинове с бъз и череша за подарък.
Софра имаше заредена винаги.
Козунаци на -50%.

# 1 244
А някой случайно да е тествал този зехтин как се променя в хладилник?
Тета, благодаря 🤗, търся си форми за отливка и имах от друг коледен календар пластмасата (за допълнителни форми за лед я бях оставила - стават много тънки ледчета, но за гипс са ок), пробвах, получава се, дребни са фигурките, но децата успяват да се справят и с тях.

Общи условия

Активация на акаунт