Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 919
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 380
  • в кукувиче гнездо
Кскам много да похваля бургерите с чедър. Еми, страхотни са, сочни и вкусни. Правих ги по рецептата на Шишков с гъби и задушен червен лук, млечен сос и тиквичка. Облизахме си пръстите. Тия дни ще взема и халапеньо бургери и ще ги направя по рецептата на Манчев.

# 1 381
  • софия
Някой търсеше капачки. В магазина на Халите има.
Скрит текст:

# 1 382
Кскам много да похваля бургерите с чедър. Еми, страхотни са, сочни и вкусни. Правих ги по рецептата на Шишков с гъби и задушен червен лук, млечен сос и тиквичка. Облизахме си пръстите. Тия дни ще взема и халапеньо бургери и ще ги направя по рецептата на Манчев.

Вече втори ден правя от бургерите с халапеньос...много ни харесват. Купих и от уагу-то,одобрихме и тях.

# 1 383
  • в кукувиче гнездо

Вече втори ден правя от бургерите с халапеньос...много ни харесват. Купих и от уагу-то,одобрихме и тях.
Много ли са люти? За дете стават ли?

# 1 384

Много ли са люти? За дете стават ли?

Не бих дала на дете. Лютивостта е относително понятие, аз ям доста люто и са ми средна работа. Дъщеря ми и черен пипер усеща и и люти.

# 1 385
вчера в магазина на раковки имаше от спрейовете против залепване, намалени на 2 и нещо май. аз от сточна взех последния на 1, 80 лв., както и стопер за врата с аларма на 6 и нещо.

# 1 386
  • София
Много благодаря на който похвали рибата с пържени картофи от английската седмица. Снощи правих и ядохме, ядохме.. То цяло кило, ама кой ти гледа на плика Laughing. Останаха няколко картофа в тавата
Днес купих още един пакет и сигурно ще го разделя на половина.
Взех и замразени шпроти. Как ги правите тях? Дали ще станат на фурна? На плика нищо не пише.
Покрай отзивите купих още вешалица, нюрнбергски наденички и разбира се задължителните за нашата къща пърленки и айрян Simple Smile
Отзив за сиренето Софра: много ми хареса - вчера като седнах с хляб и домати, не мога да спра Smile
И също, гащите с копчета от миналата седмица май бяха, на които се обсъждаше, че нямат ластик на дантелата - дантелата е еластична, но според мене не достатъчно, трикото като отпуснато стои, не съм доволна Confused

# 1 387
Къде са тези рецепти?

# 1 388
Вероятно става въпрос за тези в брошурата (на хартиената се виждат по-добре, има ги и в качената, стр. 9-12).

# 1 389
А къде може да са сложили спрейовете против залепване, ако изобщо са останали в нашия филиал? Днес зяпах, зяпах - нищо.

# 1 390
сбутани са някъде с по-стари стоки най-вероятно /от предишни седмици/. на раковски бяха заедно с изостаналите от ХХл седмица и т.н.

# 1 391
Когато имаше в нашия филиал, бяха в сектора със седмични промоции, един рафт отделен за старите- с/у вертикалните фризери. Но да припомня, за всеки случай, че този спрей е с рапично масло. (Лично аз предпочитам просто да намажа с олио или краве масло, в зависимост от целта, а не такъв спрей, но това си е мой избор, само споделям).

# 1 392
Феникс, благодаря.
Аз съм им сърдита на лидълските рецепти 😸 Преди години имаше една невероятна за овчарски пай, бях си запазила отметката, но нещо с промяната на сайта и рецептата изчезна, още ме е яд.

# 1 393
Рецепти от нета, които съм харесала за повече от един път приготвяне, директно копирам някъде (напр. бележките на телефона, че да са под ръка).
За спрея - забравих да отбележа, че друг купувах, с маслиново масло - екстра върджин, но за овкусяване го ползвам.

# 1 394
Много благодаря на който похвали рибата с пържени картофи от английската седмица. Снощи правих и ядохме, ядохме.. То цяло кило, ама кой ти гледа на плика Laughing. Останаха няколко картофа в тавата
Днес купих още един пакет и сигурно ще го разделя на половина.

Довечера ще ги правя, моля сподели как ги приготви. Заедно в тава на фурна или как?
Какво е съотношението риба - картофи. На нас може и да ни дойдат малко и се чудя дали да не допълвам с други картофи.

Общи условия

Активация на акаунт