Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 681
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Пловдив
Фантастични! Петък в 07:00 отивам за тях. За състав нищо не мога да ти кажа, защото ме докарват до умопомрачение. 😃
колко ги оставяш да се отпуснат?

# 1 501
Както е по указание на кутията - тогава кремът става пухкав. Но ако нямам търпение, ям ги полуразмразени и са като сладоледени еклери, много ми допадат и така. Relaxed

# 1 502
Аз никога не мога да изчакам да се размразят. Даже не знам колко време им трябва?

# 1 503
Заслужава си чакането, кремът е божествен, но за тази цел трябва да имам два пакета едновременно - едните изяждам "сладоледени", другите се размразяват.
...
Какво мислите за софтшел якетата? Гледам, че залежават в магазина. Дали им е рано на хората или нещо не им е наред на якетата? Thinking

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 21:48 от soul81

# 1 504
  • гр Габрово
Здравейте. Според вас ученическите раници които са от утре дали са качествени?

# 1 505
  • София
Дали има шанс да са заредили тази вечер  тефтерите, които са от утре?
Да. Преди час бях в магазина и заредиха всичко.

# 1 506
  • до най-прекрасния мъж
...Какво мислите за софтшел якетата? Гледам, че залежават в магазина. Дали им е рано на хората или нещо не им е наред на якетата? Thinking
Вчера грабнах едно, супер си е. Имаше доста видове при нас, даже повече от обявените в брошурата. Хората са още на вълна море, при нас всичко есенно залежава. Имаше от всичко по много, все едно са зареждали току-що. Аз даже се изненадах, не очаквах, че ще има. Обикновено тези неща даже не ги виждам в нашия филиал.

# 1 507
  • Велико Търново
Никога не съм успявала да изчакам еклерите да  се отпуснат до момент на кремообразна текстура!

# 1 508
  • Sofia
При нас поне детските якета се взимат явно, бяха посвършили особено по-тъмните момичешки. Бяхме сутринта около 10.30ч. и уцелихме едно такова за щерката. Бая го обмислях, само защото имаме (всички у нас) Супердрай от миналата година, ама взехме за нея де (най-големият размер, добре че ѝ стана, че е 165см), нали расте като гъба след дъжд...  Иначе аз много си се кефя на Супердрая - имам го в по-тънък и по-дебел вариант. Simple Smile

# 1 509
Спарват тези якета, щерката не иска да го погледне миналогодишното.

# 1 510
Иде гръцка седмица. Време е пак за халуми 🧀.

# 1 511
  • shumen
Залежават се още есенните неща.Топло е още навън и може би затова.
Ще видя аз дали ще мога да отида днес за бутилка за вода за детето,че нашата от миналата година се изкриви и капачката и я няма.

# 1 512
  • 1st floor
Спарват тези якета, щерката не иска да го погледне миналогодишното.
И аз имам такива наблюдения. Приятелката ми ги ползва за планински и става вир вода. Аз имам подобно от Спорт депо на Ice Peak, но е дишащо. Сега даже са намалени на половин цена и мисля, че много повече си заслужават.

И въпрос за кутиите за спагети за микровълнова - взех една за проба. Събира се, би трябвало да се върти нормално, но при самото движение се пъзаля по чинията и отива в единия край, съответно спира да се върти. Харесвам я и не искам да я връщам, но така не ми върши работа. Някой с подобен проблем и решение?

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 06:11 от НеПоКоРнА

# 1 513
На мен от Лидл следва да ми дават отстъпка само за това, че в четвъртък първата ми мисъл, с мисълта за кафето, е : ,,днес има брошура,,. Да оставим, че заплатата ми, 80 %, следва да я превеждат там -та и затова следва да ми дават % отстъпка. А сега май следва да се събудя, че нещо май сънувам отстъпки. Добро  утро с брошурата https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-31-08-do-06-09-broshura/view/flyer/page/1 Coffee

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 06:48 от Nil desperandum!

# 1 514
На мен от Лидл следва да ми дават отстъпка само за това, че в четвъртък първата ми мисъл, с мисълта за кафето, е : ,,днес има брошура,,. Да оставим, че заплатата ми, 80 %, следва да я превеждат там -та и затова следва да ми дават % отстъпка. А сега май следва да се събудя, че нещо май сънувам отстъпки. Добро  утро с брошурата https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-31-08-do-06-09-broshura/view/flyer/page/1 Coffee

Само погледни цената на камбите и рязко ще се събудиш! JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт