Лидл 142 - Горещо августовско пазаруване

• 102 668
  • 1 973
  •   1
Отговори
# 1 545
Bradata, с приложението пък е още по-зле, защото качват обикновено брошурата малко след полунощ. Не стига това, ами има лесен и бърз достъп до чуждестранните брошури.
Скрит текст:
На мен от Лидл следва да ми дават отстъпка само за това, че в четвъртък първата ми мисъл, с мисълта за кафето, е : ,,днес има брошура,,.  Coffee
Ти си добре! Аз още в сряда срещу четвъртък дебна да качат в сайта новите секции и към 1-2 часа като ги разгледам, едва тогава лягам JoyJoyJoy Днес ще ми е третия ден подред, в който ще "цъфтя" в Лидл и някои от момичетата там вече пуфтят като ме видят Blush Ама английския хляб нещо се изпари от вчера насам - кой го изяде у дома, направо не знам... И една шварцвалдска шунка годна уж до 1 септември е с едни прекрасни зелени петна навсякъде (вакуумирана), та трябва да ходя да я сменям. Подозирам, че пак поне едни 50 кинта ще отидат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 546
Аз ще заложа на Бабатзим Wink

по-добре. цанталито така са го развалили, че не се пие. в гръцко взехме - отврат.
нищо интересно в брошурата. оливат се с някои цени, бойкот трябва.

# 1 547
  • софия
Аз ще заложа на Бабатзим Wink

по-добре. цанталито така са го развалили, че не се пие. в гръцко взехме - отврат.
нищо интересно в брошурата. оливат се с някои цени, бойкот трябва.
Отдавна е така, а Бабатзим-ът си е класика. Тук съм го виждала на малко места.

# 1 548
От петък ще има Млечно мезе - това пускано ли е преди, за мен е непознато. Някакво крема сирене ли е това?

# 1 549
На мен детските дрешки са ми déjà vu, но май бяха миналата седмица във френската брошура, сега в момента там са т.нар. домашни комплекти, които идват при нас следващата.

# 1 550
  • София
Здравейте, може би е обсъждано назад, но спряха ли какаовия тахан от гръцките седмици? Че не го виждам напоследък а ми беше любим Simple Smile

# 1 551
  • София
След малко отивам да прегледам червените чушки как са, за печене
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-24-08-do-30-08-broshura/view/flyer/page/2

# 1 552
Здравейте, може би е обсъждано назад, но спряха ли какаовия тахан от гръцките седмици? Че не го виждам напоследък а ми беше любим Simple Smile

И аз няколко пъти преглеждах, с надеждата да съм изпуснала сусамовия, но уви Sad

# 1 553
Какаов тахан не съм виждала, като се оглеждах юли месец няколко пъти, че ми трябваше. Не точно какаов, де. Но като цяло тахан..
Само на мен ли ми харесаха нещата за следв.седм. ?Направо ми иде да купя половината детски неща. Joy И лаврак ще има - ном ном ном..
Да питам за комплектите за моделиране - формичките дали ще станат да ги ползвам и в кухнята? Rolling Eyes И за раничките - от каква възраст са подходящи?
Тези еклери, дето обсъждахте по назад - в постоянния асортимент ли са?
Много въпроси станаха, ама и много пари ще се изхарчат др.седм. в Лидл. Дано здравият разум надделее. Grinning

# 1 554
Тези има ли ги в постоянния асортимент и на такава цена ли са?

https://www.lidl.bg/bg/p/svezhari-v-chas-hranitelni-predlozheniy … ve-i-yadki/p42595

# 1 555
А, не само на теб, Миа. И не са само нещата от гръцката седмица плюс детското, ама по-добре да не се заглеждам твърде много 😄. И сьомгата е на добра цена.

# 1 556
Пак съм с питане, този път за кантара: https://www.lidl.bg/bg/p/pozhelay-si-udobstvo/elektronen-kantar/p42751.
Съвсем неотдавна взех този, който е най-горе на снимката в скрития текст, но не знам колко точно тегли и нямам база за сравнение с друг (имам още малко време да го върна евентуално). Този новият дали ви вдъхва повече доверие? Цената е по-висока, но не знам защо всъщност... описанието е подобно: LCD дисплей и 4 сензора за прецизно измерване на теглото. Някой с повече впечатления?
Скрит текст:

# 1 557
  • вятърничава
Гръцка седмица без маслини!? и други основни гръцки продукти.Възмутена съм!На сьоНга ли ще я караме?

# 1 558
Тези маслини не са ли гръцки или нещо съм в грешка

# 1 559
Някой пробвал ли е от гръцката  седмица бугацата от лешников крем и плоските хлебчета с чесън?

Общи условия

Активация на акаунт