СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 403
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ноеми, и моята щерка идва от 20-то. Но нашият бал стигна за 35 -то и немският ще го продължим там.
Добре че не рискувахме на 4 класиране с двете места за момиче в 73-то, че са с по-висок бал от нейния.

НУКК и аз ги следих, но така и не уцелих обявени свободни места. Освен да е имало някое съобщение за няколко часа, само за който е бил бърз.

а какви са баловете за 73-то на 4-то класиране?

На сайта ги няма, но по-напред в темата някой ги написа - към 454 т. бал.

# 466
  • София
61,500    61,000    50    50

Това е бал на едно от класираните деца в столично училище. Видно на НВО не се е получило, а в дипломата има 6 и по БЕЛ и Математика. И после баловете били високи....е как да са, като само извадилите лош късмет нямат 6 за срока?!
И не е само тази година. Трябва да махнат  оценките от дипломата.
Средните оценки по училища далеч надминават превърнатите в оценка средни точки от НВО.
Подкрепям!

# 467
Хлъц. Подсмърч.Disappointed Relieved

ДО
ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СТРАНИ
Информирам Ви, че в периода 6 – 7 август 2020 г., електронната поща, сайтът на РУО – София-град, електронната поща, уеб порталите, страниците на МОН, системите, разработени по проекти, както и регистрите, поддържани от министерството няма да бъдат достъпни, във връзка с подобряване на услугите за своите клиенти от страна на ЧЕЗ електроразпределение.

Д-Р ВАНЯ КАСТРЕВА
НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД
Източник
Дидева, това е до теб и до мен. Има ли друг, който им рефрешва страниците на всеки 30 минути? Simple Smile Малеее, ако и бг мама излезе в профилактика рязко ще свърша всичката нощна работа през деня.

# 468
  • София
Аз пък изпаднах в анализ къде са сървърите на МОН и бях на ръба да проверя планираните от ЧЕЗ спирания на тока по райони за този период. Joy
Също така се чудя не би ли трябвало да имат двойно ел.захранване.

# 469
# 470
  • София, Лагера
61,500    61,000    50    50

Това е бал на едно от класираните деца в столично училище. Видно на НВО не се е получило, а в дипломата има 6 и по БЕЛ и Математика. И после баловете били високи....е как да са, като само извадилите лош късмет нямат 6 за срока?!
И на мен ми е криво за това, но за принципа, не че съм прецакана лично.
Масово се писаха шестици. В нашия клас 9 деца завършиха с пълно 6. Класната, която е много високи критерии,  си каза открито: Няма да поставям реални (според нейните критерии)  оценки, защото никой от другите училища няма да го направи. А така ще ощетя "моите" - това само в контескта на Ковида, не по принцип, не подаряваше оценки иначе.  И то НВОто си показа...

Аз едно време така "намазах". Учих в едно смотано училище в Сф, то е друга тема защо там, но накрая завърших с космическа диплома, добър резултат на кандидат-студентския изпит, но именно заради дипломата одма влязох Финанси в УНСС, а тогава това си беше топ, ведно с МО и МИО. Ама не ме питайте после какво ми беше... говорим за далечната 1996, когато се учеше.

# 471
  • sofia
Аз вече съм на вълна учебници. Училището на набора вече е публикувало списък (браво!) и случайно установих, че има повишение на коричната цена на 2-3 учебника...това в рамките на 2-3 години. Примерно бил е 11 лв., сега е 13.80... да живей втората употреба учебници, че с набор 2003 се озъбвам всяка година....поне в 11 клас са с малко предмети вече.

# 472
Тези в РУО-то какво ли ще работят 2 дни без ток? 🤔

# 473
И в 35-то са обявили класирането.

# 474
Във връзка с постъпила жалба от родител, в 31-во само с оригинали:

https://ivanvazov.com/4-%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5/

И в 7-мо има доста свободни места, там също са подчертали оригинал.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 16:55 от Warwick

# 475
  • Sofia
Не харесвам такива тънки и подмолни сметки. Ако нещо трябва да се случи, ще се случи, полагайки собствени усилия.
Не знам хората, които имат подобен подход, наистина ли са толкова прозорливи и уверени в собствените си умения да дърпат конците или е нещо друго. И аз не знам какво.
Мислят се за много умни и такива сценарии и ходове развиват, че има момент, в който съм се чудила дали аз не съм добре... Всъщност нито са умни, нито прозорливи, след време получават възмездие:)

# 476
  • о`майна лунна нощ е
Почвам да изпускам нишката. Момичетата, за които стискаме палци, имат ли вече добри новини или все още изчакваме /или продължават с борбата/.

# 477
  • София
Ваня  я записах днес в СМГ в крайна сметка. В 127-мо не е класирана за свободните места. Реално балът там и на трето и на четвърто класиране е значително по-висок от този на второ, когато беше приета в едната паралелка. Решихме да рискуваме и изтеглихме документите на трето с ясното съзнание обаче, че имаме алтернатива. Ако нямахме опцията СМГ просто щеше да си остане записана в паралелката в която я приеха. Ако нямахме възможност по линия близнаци за прием в СМГ щяхме със сигурност да пишем за трето и четвърто класиране много повече паралелки и да влезе в някое училище. При записването днес в СМГ изрично посочих, че държа да са в различни класове.

# 478
  • София, Лагера
Не харесвам такива тънки и подмолни сметки. Ако нещо трябва да се случи, ще се случи, полагайки собствени усилия.
Не знам хората, които имат подобен подход, наистина ли са толкова прозорливи и уверени в собствените си умения да дърпат конците или е нещо друго. И аз не знам какво.
Мислят се за много умни и такива сценарии и ходове развиват, че има момент, в който съм се чудила дали аз не съм добре... Всъщност нито са умни, нито прозорливи, след време получават възмездие:)

След време - може, ама сега им се "подреждат" нещата... Тъпото е, че после го отнасят децата. Защото което дете е свикнало на натоварване, старание, учене, или просто му идва отръки, някак новото училище му е естествено продължение на старото като темпо.
Винаги, когато има "парашутист" някъде, независимо къде, извън държавната администрация, много му съчувствам! Колкото ме е е яд, че е парашутист, толкова ми е мъчно. Рано или късно изпада от системата.
Дори и да вкараш "внука на владиката" в СМГ, после горкото дете как ще изкара? Мъка! И за него, и за родители, и за самия владика Simple Smile

# 479
  • София
Това не винаги е така обаче.
Някои хора са адаптивни по своята същност и дори и кацнали някъде с връзки, успяват да влязат в ритъм и да вземат максимума, че и да награждат после.
Казвам го само. Не че нещо, но вселенското възмездие не е задължително да се състои. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт