СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 329
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А каза ли им защо нямаш дете в СМГ? Интересна ми е тогава реакцията.

# 616
  • София
Честит рожден ден на Ваня и Ники! Живи и здрави да са ви, Айла!
Моите също ги мислеха за момичета, особено малкия, че имаше едни букли.
За задължителната литература - изобщо не я е почнал.

# 617
  • София
НЕГ са публикували класирането /но са посочили само приетия кандидат/ https://91neg.bg/2020/08/spisk-na-prietite-uchenici-uchastvali-v … bnata-20202021-g/

Продължаваме да чакаме бал 475,5. Аз очаквам да се появи в СМГ, ако изобщо се появи.
Това е момичето, което вчера изтегли документите си от 73.СУ, НЕ/АЕ
В 73.СУ след приключване на 4 класиране вчера, доколкото разбрах има 3 места за момичета. Две за НЕ/РЕ и едно за НЕ/АЕ.
А кога е било прието в 73-то това дете? Ако е било на някое от редовните класирания, значи не е същото, което дебнем. Laughing
Според мен съвсем логично е дете от 73то да се е пробвало за НЕГ. И ето, ganis потвърждава, че това е и приетото момиче в НЕГ.
Няма как да е същото с бал 475,5 от 19-то. Тази разлика от 5,5 т. само от различните балообразуващи предмети не може да се получи.
А защо се реши, че това е детето, прието в ЧУ, за което се писа в темата? Може да са си 2 съвсем отделни случая.
Малко се изгубихме в превода. Joy Аз говоря за детето с бал 475,5 от 19-то, Ганис говори за детето, прието днес в НЕГ. Не са един и същи случай, разбира се.
Иначе никой не е решил, че става въпрос за детето от АК, което се забавлява /ако изобщо случаят е такъв/. Аз по-скоро си мисля, че са различни случаи.

# 618
Aila, прекрасни са ти щерките!

Моите и двамата бутаха бебешки колички като малки. Наборът по-дълго, неговата излезе по-здрава, малкият за нула време потроши две и спрях да купувам. И сервизи за хранене имаха, печка, котлони, ютия, прахосмукачка. Модерно съм ги гледала явно. Сега към прахосмукачката гледат с неприязън и не желаят дори да я докоснат доброволно.

# 619
  • София
Да, аз визирах момичето с бал 470.

# 620
А каза ли им защо нямаш дете в СМГ? Интересна ми е тогава реакцията.
А, да, на всеки загрижен обяснявам, че съм добре и нямам драма, а просто различен избор има детето. Пишат "Браво", интересуват се за избора и замълчават Simple Smile. Явно им идва прекалено нестандартен. Може би ако беше АК или НЕГ щеше да е смилаемо, но ФЕГ е прекалено екстравагантно Simple Smile

# 621
  • София
От всичко написано разбирам, че в момента в 73 СУ има 3 свободни места за момичета, така ли е?

# 622
Тези деца направо станаха главни герои на книга, бая страници им посветихме:grinning: "Историята на един "пропилян" бал" и  втора част - " Историята на един разигран бал"

# 623
  • София
От всичко написано разбирам, че в момента в 73 СУ има 3 свободни места за момичета, така ли е?
Да, ще бъдат обявени на сайта на 73-то, но мисля към 17-18 август. Все пак класирането на последния етап е до 10.09.

# 624
Мистерията на този бал от 475.5 вечно ще ме терзае и няма да ми дава мира 🤣 Дано някой разбули загадката и ни просветли 🍿

# 625
  • София
Мистерията с 475,5, което не знаем дали е на момче или момиче, е от появилото се на трето класиране в 19 СУ.
Явно не е било грешка 19-91. Може пък детето да си е искало датски, да не го нарочваме детето.

Не ми се вярва. По-скоро продължавам да си мисля, че е грешка. Според мен детето се стреми към СМГ и това е била целта на трето класиране, но естествено е писало и други желания. Искало да напише на второ място 91 НЕГ, но погрешно е чукнало 19-то. Не се появява сега в НЕГ, защото класирането в него се извършва едновременно с това на СМГ и няма как да участва и в двете, предпочело е СМГ. Това е моята хипотеза, ще видим дали съм права днес след 17:00 часа. Simple Smile

Горят му ушите на това дете, да знаете. Цяла седмица го обсъждаме. Joy

# 626
Няма как да го хванем, ако играе за СМГ, защото за СМГ бала няма да е 475,5.

# 627
  • София
Мистерията с 475,5, което не знаем дали е на момче или момиче, е от появилото се на трето класиране в 19 СУ.
Не ми се вярва. По-скоро продължавам да си мисля, че е грешка. Според мен детето се стреми към СМГ и това е била целта на трето класиране, но естествено е писало и други желания. Искало да напише на второ място 91 НЕГ, но погрешно е чукнало 19-то. Не се появява сега в НЕГ, защото класирането в него се извършва едновременно с това на СМГ и няма как да участва и в двете, предпочело е СМГ. Това е моята хипотеза, ще видим дали съм права днес след 17:00 часа. Simple Smile
Горят му ушите на това дете, да знаете. Цяла седмица го обсъждаме. Joy

Трудно ще се ориентираме дали е същото дете, защото балообразуването в СМГ е различно от 19то. Ще си останем с чуденката май Simple Smile

# 628
А сигурни ли сме, че е от София и че е девойка? Joy

# 629
  • София
Аз имам и друга теория - в случай, че детето само е пускало заявление. Може нарочно да е объркало 91 с 19, ако вече е прието в желано ЧУ, а родителите са го натискали за НЕГ.
Миналата година имаше подобна драма при едни далечни познати. Девойката приета в СМГ, в АК (с голяма отстъпка от таксата) и в ПЧМГ, завършила седми клас в последното. Родителите я убеждавали да е или СМГ, че е безплатно, или поне АК. А тя си искала само и единствено ПЧМГ, и някакво страхотно тръшкане и рев било.
Къде е отишла накрая обаче - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт