СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 318
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Животът на красавиците е труден точно толкова, колкото високо искат да се изкачат и каква цел искат да постигнат.
Много по-труден, отколкото им се струва на посредствените и останалите, които неглижират женствеността си и я асоцират с не особено лицеприятни неща.

# 691
  • София
С тази рокада НПМГ-СМГ се опасявам, че изгорЕ детето. Дано да е записано в АК, не вярвам иначе така свободно да го разхожда този бал.

# 692
  • София
За мен лицеприятните неща са много по-различни от видимите. Имах предвид точно това, което казах. Когато само красотата е цел и средство за успех.

# 693
  • Sofia
Побъркахте се съвсем с този бал, оставете детето на спокойствие...

# 694
Побъркахте се съвсем с този бал, оставете детето на спокойствие...
Ааа, това дете е друго, онова го оставихме... засега 😂

# 695
Животът на красавиците е лесен до време. Всяка година излиза нов модел красавици и с всяка година става все по-трудно да се ъпдейтват. Пък напълняла бивша красавица с дете от ценител на просто красавици си е самотна бедна бивша красавица с труден живот.

# 696
  • София
За мен лицеприятните неща са много по-различни от видимите. Имах предвид точно това, което казах. Когато само красотата е цел и средство за успех.

Ах, Elwing, зависи. Тези желания също градират, красотата също е въпрос на образование, дисциплина, усилия и труд, точно толкова, ако не и повече от една образователна степен.
Аз, някога исках да съм красива. Това беше желанието ми, без продължение, детска му работа. Може би, защото бях грозна, според детските стандарти за красавица. Зубър, отличничка, с оръфана коса,-тип паница, очила, шини на зъбите и смотана до безобразие.

# 697
  • София
Приятната и поддържана външност, съчетана и с други качества си е плюс. Но и винаги може да донесе неприятни изживявания...

# 698
  • София
Да не забравяме, че има немалко едновременно умни и красиви жени, които просто не са избрали да живеят живота си под мотото "красавици". 😊

# 699
Пак ли ще си мерим нещо, дами? Досега беше бала, сега красотата
Аз като Animal Frog да се разчекна ли Joy

# 700
  • София
И освен това, сме и скромни, нали Ред? Joy 
Хепи, така е! Не е лесно! Joy

# 701
  • София
Викам да не се мерим по красота.
И без това тук много не се вижда как изглеждаме. 🤣
Ааа, Слънчева, не знам.
Аз съм от умните! 😁

# 702
  • София
Всъщност, животът на красавиците се усложнява от стериотипното и необосновано, от биологична и физиологична гледна точка, мислене на хора, чието самочувствие не е достатъчно стабилно, за да понесе мисълта, че една жена може хем да е красива, хем да е умна. Красотата по-често е цел на некрасивите, отколкото на красивите хора. А суетата има различни проявления, които не са непременно свързани с външния вид.

# 703
  • София
Ах, моля ви се, сакън.
Никакво желание нямам да си меря каквото и да било, просто споделям някаква форма на личен опит по отношение на суетата при младежите и девойките в тази възраст и приоритетите за мен, лично. Имам дъщеря и личен опит и от двете страни на който медал се сетите.

# 704
  • София
А красотата всъщност е в очите на съзерцаващия.

Общи условия

Активация на акаунт