СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 305
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Аз коментирах мацките, за които е достатъчно да са само красиви и чиято цел е да са молни принцеси.

Да сменя рязко темата защото мнооооого се възхитих на нпмг. Пратили мейли на родителите с класове, класни, смяна през първи срок. Това и преди Ушагелов ли си беше традиция или е негово нововъведение, да зная на кого се възхищавам?

# 706
  • Sofia
Побъркахте се съвсем с този бал, оставете детето на спокойствие...
Ааа, това дете е друго, онова го оставихме... засега 😂

Онова, онова

# 707
Пия йегеймайстер и си мисля, че предпочитам да съм красива, а не умна. Ама не съм нито едно от двете. Но за всички има място под слънцето:)

# 708
  • София
Мария, естествено, че на НПМГ! Wink Ушагелов е част от голям колектив, не работи сам. Аз подозирам само, чия инициатива е това дело, но няма да го кажа публично. Stuck Out Tongue
Не започна с Ушагелов, доста организаторски неща се подобриха с влизането на една госпожа в зам.директорското съсловие.

# 709
Нпмг винаги да били еталон за мен лично по отношение на информация и организация Simple Smile

# 710
  • София
Знам за кого говориш, Слънчева. 😊

# 711
  • София
Външния вид си е важен. То не е задължително да си красив, достатъчно е да си чаровен Simple Smile Най-малкото да можем да си шофираме спокойно - и да объркаме нещо,  с една усмивка да оправим нещата.

# 712
  • София
Коментирахме просто едно дете, което държи на външния си вид. Simple Smile И това е било важно за избор на училище. Иначе аз си падам малко, дори не знам как да го кажа и как се води, но винаги съм имала по-високи очаквания към хората от женски пол. Защото, без да подценявам умните мъже, знам как "лапват" и изгубват ума си. И някак в моите старомодни представи не е много ок да използва някоя жена само това си качество. Не знам дали ме разбрахте, то аз трудно се разбрах. Simple Smile

# 713
# 714
  • София
Моля математиците да сметнат има ли вероятност единият бал да е всъщност този 475.5 при методиката с утроена математика (ако в 19-то е било 2х2).
Мене малко ме мързи да си съставя система от 2 уравнения. 🤣

# 715
Не, защото зная кои са двете деца. Нито едно не идва от 19 су.
В нпмг ще има свободно място.

# 716
  • София
При това положение можем да заключим, че въпросният бал изобщо не е участвал тук. Доколкото разбирам от съобщението, е имало само двама кандидати.

# 717
Не, защото зная кои са двете деца. Нито едно не идва от 19 су.
В нпмг ще има свободно място.
А те не се ли знаят помежду си, че едното да не тегли документи 😉 Не че с този бал няма да го вземат обратно...

# 718
  • София

Да сменя рязко темата защото мнооооого се възхитих на нпмг. Пратили мейли на родителите с класове, класни, смяна през първи срок. Това и преди Ушагелов ли си беше традиция или е негово нововъведение, да зная на кого се възхищавам?
Даже писмата са лични, с обръщение към родителя по име и с поздравления за детето по име. Мен това толкова ме развълнува, съвсем лично го приех, а не като общ мейл за целия випуск.
Слънчева, за госпожа Георгиева ли говориш?

# 719
Айде стига, че завиждам
Еййй някои неща не са въпрос на наредба и правилник, а какво отношение показват и възпитават

Общи условия

Активация на акаунт