СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията!

• 33 317
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Хепи, ти за 5 години що не подшушна на мадам как може да ни зарадва и нас? Аз съм си обещала, че в новото само ще съм безмълвен присъстващ на родителски срещи и стриктно изпълняващ каквото се иска от мен, без да имам мнение.

# 721
  • София
Слънчева, за госпожа Георгиева ли говориш?
Не. За друга госпожа. Simple Smile
Мария, в НПМГ мисля, че винаги са проявявали страхотно отношение към децата и родителите. Аз съм разказвала, но пак ще го кажа. Още си спомням как ни приеха на записването, в един кабинет, на чиято врата беше изписано "ЧУДОПРИЕМНИЦА-тук приемаме децата-чудо". Хубавото е, поне според моите усещания, че грижата за тези деца продължава и след това.

# 722
  • София
Как да ти кажа, Мария...
Малко не вярвам. 🤣

# 723
То и аз не си вярвам, но първа стъпка е да го изрека на глас и да го обещая пред някого, пред когото после ще се изложа с неспазена дума Simple Smile

# 724
Мария, обещанието си е обещание, а хубавото в този случай е, че винаги може да предоговориш клаузите със себе си😀

# 725
Ами не знам за вас, ама аз в гимназията ги пускам сами да се оправят
Само при проблеми мога да съдействам, ама така да продължа да дундурксм златното Animal Hatching Chick не Simple Smile

# 726
Хепи, ти за 5 години що не подшушна на мадам как може да ни зарадва и нас? Аз съм си обещала, че в новото само ще съм безмълвен присъстващ на родителски срещи и стриктно изпълняващ каквото се иска от мен, без да имам мнение.
Това изобщо не го вярвам, но ти пожелавам успех! 😂

# 727

Да сменя рязко темата защото мнооооого се възхитих на нпмг. Пратили мейли на родителите с класове, класни, смяна през първи срок. Това и преди Ушагелов ли си беше традиция или е негово нововъведение, да зная на кого се възхищавам?
Даже писмата са лични, с обръщение към родителя по име и с поздравления за детето по име. Мен това толкова ме развълнува, съвсем лично го приех, а не като общ мейл за целия випуск.
И аз се изненадах хубаво от този мейл. При записването ни казаха да очакваме мейл, но не си го представях така личен и емоционален.

# 728
Хепи, аз не съм се занимавала конкретно с Ния в смг май за нищо. Освен когато съм известявала класната, че е болна и ще отсъства. Всичко останало са били общи каузи. Сега дори във фб се присъединих след като я записах и съм просто гост спектакъл, май 2 пъти писах и толкоз.

# 729
  • София
Я, за мен сте говорили, а аз да гледам протести и да не разбера! SatisfiedStuck Out TongueStuck Out Tongue Closed Eyes

Мария , има една такава приказка:
Мъжко е да обещаеш, човешко е да не изпълниш! В твоя случай - майчинско!

# 730
  • София
Аз съм си обещала, че в новото само ще съм безмълвен присъстващ на родителски срещи и стриктно изпълняващ каквото се иска от мен, без да имам мнение.
Пари давам да го видя това! FriesJoyJoyHug

# 731
  • София
И аз се нареждам с пуканките Popcorn Stuck Out Tongue .

# 732
Госпожа Георгиева вече е експерт в РУО.

# 733
Мария, говориш за активността си като за вреден навик, от който трябва да се откажеш. И това не е дондуркане на детето. Сигурна съм, че и за Ния битките ти с нередностите или за подобрения разни са били възпитателни и се гордее с теб.
Тя има ли е проблеми с отмъстителни учители по тази линия?
Иначе родителската общност на ФЕГ сигурно се надява, да не си изневериш, а административната се надява да се кротнеш. Simple Smile

# 734
  • София
Доброто образование е двустранен процес. Тоест- тристранен. Особено в частта си, която се счита добра, защото тези деца са все още деца и са в процес на въздействие на трите основни фактора- училище-среда-семейство. В този ред на мисли, активната връзка родител- училище е фундаментално важен фактор за продуктивен и успешен  образователен процес.

Общи условия

Активация на акаунт