Кралски работи и клюки-август 2020

• 67 965
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 180
Аз все още не разбирам логиката да се преместиш в ЛА, за да избягаш от папараците и да пускаш прочувствени речи периодично, че да не те забравят. Що не си живеят "просто", нали са "просто" Хари и "просто" Мегън?

Обаче по-интересно ми е как ще се развият нещата при испанците. Харесват ми, като семейство Фелипе и Летисия, личи си, че се стараят, децата им са прекрасни, но това петно от дедо Хуан не смятам, че лесно може да се замаже. Дали ше има разцепване на монархията и още по-сериозно отхвърляне на монархията?

# 181
  • Някъде там
След Доминиканската република и Португалия вече е в Абу Даби Хуан Карлос Joy
https://www.reuters.com/article/us-spain-royals/spains-ex-king-j … per-idUSKCN2530PB
Там е 😀

На Фелипе много му личи че има проблеми. За една две години много се състари и побеля. Пак си е симпатичен снажен мъж но на лицето му са изписани проблемите.
Снимки от онзи ден.

Пристигнали са в Майорка.
В колата с маските..🤔😀

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 11:18 от daviz

# 182
  • София
Испанците вече са в Майорка
https://www.instagram.com/p/CDmmZ3qHQ7U/?igshid=1otrvhlnc4t5o

Всъщност Хари се е изказвал в защита на Кейт от пресата...за Камила нямам спомен

# 183
  • На топло

Пишат че в книгата имало прекалено лична и интимна информация, която няма как 3-то лице да е запозната ако не е разказвано. Така че, имат си пръст в книгата и още как. Ако не беше така, до сега да я бяха стопирали от стартиране с дела, за писане на измишльотини.
 Друг е въпроса, дали някой се интересува от техния "вълнуващ" живот в кралската фамилия за цели 2 години.
Първият "бестселър" в света, който се продава на половин цена, още преди да е излязъл. Sunglasses
Хари и жена му нямат спирачки😷. Егати комплексите.
Излязоха от "затвора", да си живеят мечтания живот!
Те обаче ще продължават да ровят 🙄 чрез тази книга, с която уж нямат нищо общо.
Изглеждат наистина жалки, точно в този тежък период за целия свят, да плачат и да ронят сълзи как Кралското семейство ги е обидило. Направиха им сватба, те обаче искат да бъдат по-важни от Кралицата.
Няма да спечелят очакваното съчувствие чрез този Омид, а точно обратното....

# 184
Харесват ми, като семейство Фелипе и Летисия, личи си, че се стараят, децата им са прекрасни, но това петно от дедо Хуан не смятам, че лесно може да се замаже. Дали ше има разцепване на монархията и още по-сериозно отхвърляне на монархията?
Изглеждат ми пренапрегнати.Летисия на ръба на истерията и анорексията,и даже зад ръба.Момичетата прекалено перфектни  за тийнове,като кукли на конци,да видим накъде ще избият.И Фелипе,състарен от многото отговорности.Крал без власт,баща и зет в изгнание и затвор,отговарящ за всички жени в семейството.Само на една снимка с негови приятели ми се видя доволен и отпуснат.

# 185
  • София
Баба честити РД на Беатрис...и о, изненада - с балонче 🤣

# 186
Стандартна практика на Амазон е предварителната продажба на нови заглавия книги да е на цена по-ниска от цената на корицата. И това бестселър е вероятно на базата количества предварителна продажба.

Ако сравня настроенията срещу Андрю и Меган, Меган е много повече оплювана, но Андрю вероятно има повече грехове. Ако се задълбоча за какво е оплювана Меган, половина хейт е заради външността ѝ. Ако направя профил по пол на хората, следящия кралския живот, основната група, при това много над половина вероятно, ще са жени.

# 187
# 188
Да е жива и здрава Беа! Много ѝ ходят шапки, има усет за тях, макар да има и гафове като по-малка.

# 189
Не знам колко е цената на корицата, става дума за цената в Амазон. В началото беше 20 паунда, сега е на 13. В пресата пишеше, че заради липсващия интерес към книгата, цената е намалена почти на половина от Амазон. Като и четох откъса, ами пълна боза.

# 190
  • На топло
Ако се задълбоча за какво е оплювана Меган, половина хейт е заради външността ѝ.
Както и Кейт....
Болна от Анорексия, къси крака, дълъг торс, бръчки и най-големия грях (!) облича се с пенюарчетата на леля Йовка от Враца 😂.

# 191
Това с книгата, цената й и какво пише в нея не го ли минахме вече няколко пъти Simple Smile

Проблемите с онлайн платформите и безконтролното дращене в тях на всякакви откаченяци и комплексари е много голям, не опира само до Хари и Меган, и не разбирам какво толкова ви дразни неговото изказване. И не ми отговаряйте с "за някои е трудно да разберат", защото и аз ще започна да се жалвам на модераторите!

О, боже, истина ли е тази снимка Joy

Колко струва гардероба на Кейт през първата година на херцогството й Simple Smile
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2164325/Duchess-Cambr … s-foots-bill.html
Нали се чудехме ползва ли съвети на стилисти. В статията пише, че не.
Това за началото на 2012 г. все пак.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 12:50 от птица

# 192
Ако се задълбоча за какво е оплювана Меган, половина хейт е заради външността ѝ.
Заради поведението й.
Вънщността й беше даже плюс,защото отговаря на съвременния тренд (все същото залитане в крайности).

# 193
  • На топло
Тази книга ще е бестселър колкото са бестселъри книгите на Венета.
Нали и тя се хвали за големите продажби 😂.

# 194
  • Sydney
Една мн интересна снимка на Беатрис с баба и прабаба:

https://www.instagram.com/p/CDn5C_YDAup/?igshid=owdgqyd82ewg

Общи условия

Активация на акаунт