Кралски работи и клюки-август 2020

• 67 907
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Свидетел твърди, че е виждал принц Андрю с Вирджиния в клуб през 2001:
https://www.theguardian.com/uk-news/2020/aug/04/witness-claims-s … -virginia-giuffre
Скрит текст:

На ФБР е предадена информация от свидетел, който твърди, че е виждал Йоркския херцог в нощен клуб с жена, която твърди, че двойката е правила секс, когато е била тийнейджър.

Адвокатът на САЩ Лиза Блум, която представлява жертвите на бившия приятел на кралския крал и осъден сексуален престъпник Джефри Епщайн, заяви, че Шукри Уокър припомни, че е видял принц Андрю в нощния клуб на Трамп в Мейфеър и е излязъл да подкрепи версията на събитията на Вирджиния Джуфре.

Джуфър, който вече е на 36 години, който е бил малтретиран от Епщайн, твърди, че е правил секс с Андрю три пъти и е бил на 17 години при първия повод. Андрю категорично отрече претенциите си.

В послание до Андрю, Блум казва: „Не е късно да се отвърнете от бившите си приятели Джефри Епщайн и Гислайн Максуел и да помогнете на жертвите да получат справедливост. Ела чисти. "

Андрю отрече твърдението на Джуфър, че той е бил в клуба Мейфеър в нощта на 10 март 2001 г., казвайки, че е бил у дома си, след като посещава ресторанта Pizza Express във Уокинг с дъщеря Беатрис.
Блум каза, че Уокър си припомни, че видя Андрю в клуба с Джуфре, наречен тогава Вирджиния Робъртс, и приятелката на Епщайн - Максуел.

„Клиентът ми казва, че е била там и ясно си спомня нощта, тъй като никога не е виждала крал, преди или след това“, потвърди Блум пред „Гардиън“ по имейл. „Тя казва, че принц Андрю беше щастлив, усмихнат и танцуващ, а Вирджиния не изглеждаше щастлива. Клиентът ми сама беше жертва на трафик и иска всички да знаят, че сексуалният трафик е реален, продължаващ и опустошителен. “

Блум, който представлява шест предполагаеми жертви на Епщайн, добави: „Предоставих на ФБР всички подробности от историята на моя клиент за допълнително разследване.“

Прокурорите, работещи по делото за трафик на Епщайн, обвиниха Андрю, че отказва да сътрудничи с молби да го интервюира за контактите му с финансиста, който се уби в нюйоркския затвор миналата година, докато чакаше съдебен процес по обвинения в сексуален трафик на деца.

През последните седмици Андрю заяви, че си сътрудничи с разследването на ФБР срещу Епщайн. Херцогът, който вече не изпълнява кралски задължения, е бил под повишен натиск след ареста на Максуел миналия месец. Тя е в затвора в САЩ по обвинение в трафик на непълнолетни лица за бившия си партньор и ще започне съдебен процес през юли 2021 г. Тя се призна, че не е виновна.

Адвокатите, представляващи жените, изискват всеки, който има информация за Епщайн или Максуел, включително принц Андрю, да съдейства на властите.

Нямаше коментар от законните представители на Андрей във връзка с това предполагаемо виждане на свидетели. Приятел на херцога разпита колко точни могат да бъдат спомените за подобни събития, 20 години след като са се случили.

Уокър каза пред в. "Сън", че си спомня, че Андрю е бил в Трамп, защото случайно е стъпила на крака му, докато танцува. Тя каза на вестника, че е решила да се изкаже, след като изгледа отричанията на Андрю в сега скандалното интервю за BBC Newsnight за приятелството му с Епщайн и твърденията на Джуфре.

„Когато гледах интервюто на BBC и видях принц Андрю да отрича да познава Вирджиния, казвайки, че няма спомен за онази нощ, трябваше да изляза напред“, цитира Уокър. "Защото бях там и си спомням за него."

Според съобщенията, ФБР реши, че не се нуждае от показанията на Уокър, въпреки че е дала показанията си от Блум.

Говорител на ФБР заяви, че няма да коментира събитията около Уокър.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 21:59 от Tiramisu29

# 47
Катрин e научила е някои неща от етърва си:

https://mobile.twitter.com/KensingtonRoyal/status/1290754383748239360

# 48
Кейт от днес:

# 49

Честито на Меган Flowers Bouquet
Скрит текст:

Дория има страхотен крак ,
изгледжа много добре за годините си.

# 50
Все с красиви маски ходят. Специално ли си ги шият?

# 51
  • Някъде там

Хубава и полезна инициатива.
Красива рокля, а обувките са трепач.

# 52
Много ми харесва роклята на Кейт, обувките също. Малко прекалено официални ми се струват за случая, но изглежда много хубава.

# 53
Най- накрая! Страхотна е Кейт!
И обувките са топ!

# 54
Много хубава Кейт и чудесна инициатива.
Още един аутфит от клипчето:

# 55
  • Някъде там
Втория сет изобщо не ми допада. Само цвета на роклята харесах. Не ми се връзва като комбинация.

# 56
И на мен само цветът ми харесва. Диадемата, платненките, воланчетата...кошмар Close

# 57
Вторият сет е от май месец. На някакво частно посещение. На мен пък много ми допада, особено с белите кецки. Много се връзват даже. Супер модерна и удобна най-вече е такава ежедневна визия.

Бялата рокля е обличана и друг път (и аз кат Тино Joy) И тя страхотно би си подхождала с белите кецки.

# 58
С таз панделка ще да  е било на Уимбълдън.
Почти щях да се закълна, че зелената рокля е Зара, но корифеите друго казват.

# 59
Без черните аксесоари и обувки ми харесва повече с бялата рокля.

Втората комбинация е направо грозна - всяко поотделно и всичко общо. Друга дума не ми идва наум.

Общи условия

Активация на акаунт