Кралски работи и клюки-август 2020

• 68 132
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Това с книгата, цената й и какво пише в нея не го ли минахме вече няколко пъти Simple Smile
Минахме го...но защо да не повторим 😅
Иначе кратка справка показва, че твърдата корица (която е намалена на 13.60 паунда) е на първо място, а киндъл изданието на трето по продажби. И да видях, че е в секция "Сватбени и фамилни биографии", но все пак никой не очаква да е в секция "Световна класика", нали?

И най-търсени

А и между другото меки корици не е налична, дали пък не е изчерпана?

# 196
Меките корици винаги излизат по-късно.

М/у другото книгата ще я има в руския ВК ден-два след излизането. Братушките нямат скрупули в това отношение...

# 197
  • София
В американския Амазон има paperback.
Меките корици винаги излизат по-късно.

М/у другото книгата ще я има в руския ВК ден-два след излизането. Братушките нямат скрупули в това отношение...
Чудесно!

# 198
И какво за външността й е хейта? Само не казвай, че е чернокожа, че и това вече се изтърка и е пълна лъжа.
Хейтът в английската преса, на който аз съм попадала е най вече срещу поведението им. И преобладават мъжете. Sunglasses Никъде не срещнах нещо за цвят на кожата. Може и бързо да ги трият, знам ли.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 22:19 от Анонимен

# 199
В няколко категории е на #1

Наистина, аман от пеньоарите на Кейт Joy

# 200
Разбира се, че е изчерпана, тя дори не е излязла още в продажби, но е изчерпана Joy

И все пак, Амазон трябва да си промотират по някакъв начин продажбите. Те да не са вчерашни?!

The ant, ако някой има нерви да прочете този сапунен сериал дано преразкаже.
Аз опитах, обаче издържах 5 минути. Освен това, как пък Омид пресъздава толкова точно как се чувствал Хари, какво четял и тн. Може да се разграничават колкото искат, за мен са я писали заедно. Той и Хуан Карлос сигурно отрича далаверите, ама...  и Андрю отрича, но някои твърдят, че е изнасилвач и педофил.

# 201
Значи...Амазон слагат фалшиви бестселъри, вместо да използват истинските си бестселъри и да ги промотират, за да повишат продажбите на фалшивите бестселъри, към които никой няма интерес ?
Бизнес Sunglasses

# 202
  • София
Presale се нарича...смешно звучи съгласна съм 😅
Сравненията между Мегън и Андрю и Хуан Карлос са...как да го кажа политкоректно - смехотворни!

# 203
Ами хубаво е да се попрочете малко от откъса, преди да се спори. Те какво били казали и отрекли, някой връзва ли им се, освен преданата им аудитория?  Те И за опазване на околната среда апелираха да намалим пътуванията, докато прекосяват света с поредния частен полет.
В книгата е описано какво са си говорили първата среща, какво почувствали след това и ала бала лайки. Joy, Много била впечатлена Меган от благотворителните каузи на Хари и основно за това са си приказвали на първата среща. Така се влюбила жената. 2 благородни и сродни души са се намерили. Sunglasses И такива ми ти..бози.
Това не са ли лични и интимни моменти, които няма как да се знаят от външен човек?
Беа какво сладко бебе е била. Да се ненадяваш Joy

# 204
  • Някъде там
Значи...Амазон слагат фалшиви бестселъри, вместо да използват истинските си бестселъри и да ги промотират, за да повишат продажбите на фалшивите бестселъри, към които никой няма интерес ?
Бизнес Sunglasses
Същия бизнес като на  вчерашна затихваща, отшумяваща новина, Меган, която жалко драпа пак да е днешна, но никой освен нещастните и фенчета, не отразяват подробно тези и напъни. Личи си, много си личи как само безумните и фенове се интересуват от нея.

Александра и Кристиян...
Това им е второто появяване след раждането..По нищо не и личи че е раждала..

# 205
  • На топло
И тази Александра не чете бг мами.
Тръгнала с пеньоара 😂😂😂.
На мен ми харесва, много свежо.

# 206
  • София
Мдааа, хубава е роклията на Алесандра, за разходка, а не за работа. Явно има усет жената (дори и да не чете тук) 🙃. Ниски обувки, не стилето...да, харесва ми.

# 207
  • Някъде там
Послушала ни е все пак е с пантофки не с еспадрил...😀

Освен Беатрис и Моза има РД. Да са живи и здрави и двете.
Моза в момента се занимава с изграждането на болница за болни от ковид.

# 208
Не е пеньоар на Осма,обикновена флорална рокля е.Обаче свежа комбинация с шала.И лоша с мъжа да нея.Какъв е тоя скелет?!!!Позор.
Браво на Моза.Ей така се действа,а не само празни приказки,четене на приказки и пр.приказки от 1001 нощ.

# 209
Много е хубава Алесандра.

И на мен ми направи впечатление, че в книгата за Съсекс се разказва детайлно за чувствата им. Или те са разказвали, или Омид си е измислял и доукрасявал, за да напълни страниците.

Голямо браво на Моза.👏👏👏

Общи условия

Активация на акаунт