Кралски работи и клюки-август 2020

• 68 306
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 1 260
С или без удължители,имаше такава сплескана опашка на гърба при раздаването на бебешки нещо си,че много по-добре къса,но здрава коса.Проблемът при чернокожите е изправянето,после  захващенето на екстеншъна е като при всяка друга коса.Всеки има право да изглежда така,както иска.Но ми е интересно,че точно тези цветнокожи,които правят всичко,за да избягат от расата си,най-много проповядват цветнокожите да се гордеят с нея.Не се ли усещат??
Благодаря на Рания за хубавите тоалети,но я възприемам повече като манекен.Ако освен с красиво присъствие,се включва и с лични пари в значими каузи,респект.
Сигурно ли е, че Шарлийн е на някакви лекарства, в смисъл има ли някакви публикации по този повод?
Ами,бъзикаме се.А и да е така,никога няма да изтече.Дано не е,разбира се.

# 1 261
  • София
Да е жива и здрава Рания!
Май и малкият Габриел Шведски днес е рожденик.

Вчера Виктория и семейство при финиширането на "2020км предизвикателство"

Шарлийн продължава с тренировките

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 15:28 от Lana

# 1 262
  • Пловдив
Вчера гледах едно клипче в Тубата на една мадама Лори Хил, която анализира какви пластични операции са си правили известните хора. Едното видео е посветено на Мегън и Кейт. За Кейт каза, че носа не е пипан (отслабва малко и в лицето също се променя), има само ботокс и филъри, които са сложени както трябва, за да не се натрапват. Flowers Hibiscus
Линк: https://youtu.be/W9y4vWlyU6A

# 1 263
Много ми хареса Виктория в спортен екип. Изглежда много по- добре, отколкото в рокли, които я правят по- едра.

# 1 264
Кажи за Мегън какво каза Simple Smile

# 1 265
Най дейната в полза на обикновените хора кралица, става на 50. Да е жива и здрава.
Мислех, че шейха Моза е най-дейната.

# 1 266
Днес, 23 години от смъртта на Даяна, помня го сякаш беше вчера...

# 1 267
  • España
Днес, 23 години от смъртта на Даяна, помня го сякаш беше вчера...

Ох...да...и аз се събудих с мисълта за нея...Помня го този ден -детайлно ...

# 1 268
  • София
Много приятно видео. Мацката е много позитивна и постоянно казва смятам, вярвам, струва ми се - никъде не изказа категоричност. Склонна съм да се съглася, с някои от нещата.

# 1 269
И на мен ми хареса жената от видеото. Много премерена беше в изказа си.
Според нея Катрин има филъри и ботокс в лицето. Не си е правила нищо на тялото и носа. Леката промяна в носа и се дължала на промяната в теглото. Не спомена нищо за зъбите, а тук сме си говорили, че може и те да са правени.
За Меган каза, че предполага следните интервенции: ботокс, филъри, фасети и коронки, импланти в гърдите, които после е премахнала и лека ринопластика на носа.

# 1 270
Сигурно ли е, че Шарлийн е на някакви лекарства, в смисъл има ли някакви публикации по този повод?

Намерила си е призванието Шарлийн.

# 1 271
  • Някъде там
Най дейната в полза на обикновените хора кралица, става на 50. Да е жива и здрава.
Мислех, че шейха Моза е най-дейната.
Кралица...
В старите теми достатъчно информация е давана, за да си позволя да го напиша.
В профилите на хашемитите има информация за дейността на кралица Рания. Има и коментари от дете на което е помогнала лично, да се изучи.
В момента просто не откривам къде точно беше писано. Ако го намеря ще го сложа.
Кралица Рания е активно ангажирана с редица програми, борещи се за равноправие и развитие на образованието в йорданското общество. Международно е много активна в популяризирането на проекта „SOS Детски селища“ (SOS-Kinderdorf). Рания основава Jordan River Foundation — за малтретирани деца, член е на международната консултативна комисия към ООН в областите за опазване на околната среда и здравето. Участва в Световния икономически форум, в Глобалния алианс за ваксини и имунизации. От 2000 г. е начело на Кралската комисия по човешките права, както и на Националния съвет по семейните въпроси в Йордания.
Това е накратко.
https://dariknews.bg/novini/sviat/jordanskata-kralica-raniq-dade … aza-317020  
Хуманитарната награда която е получила за работата си с бежанците

https://emirateswoman.com/queen-rania-has-just-been-honoured-wit … umanitarian-award

Понеже тук трябва да се внимава да е по вкуса на останалите. Добре дами,една от най дейните кралици.
Постепенно слагам хуманитарните и награди и това за което ги е получила.
За кралица Рания част от тази работа включва споделяне на собствен опит, за да насърчи иновациите, предприемачеството и разбирането на технологиите, особено сред йорданските младежи. Работейки с министерството на образованието на Йордания, тя е създала множество инициативи за постигане на тези цели в собствената си страна, като същевременно е използвала по-широк подход за застъпничество за образование на млади хора по света. Сред тези международни начинания са 1GOAL и Глобалната кампания за образование и инициативите на ООН за образованието на момичетата, за които тя служи като почетен председател. Тя също е работила с ООН по нейните цели за устойчиво развитие и с УНИЦЕФ в усилията му да предоставя помощ на децата по света.
Кралица Рания е получила множество почетни степени и хуманитарни награди за своята работа, включително почетна докторска степен по „Развитие на науката и международно сътрудничество“ от Университета Сапиенца, Италия; глобалната хуманитарна награда на Джеймс К. Морган; и наградата на YouTube Visionary Award
Кралица Рания също е издала досега четири детски книги, вдъхновени от собствения си опит като дете: бестселърът на New York Times The Sandwich Swap, Eternal Beauty, Maha of the Mountains и The King’s Gift.
https://www.biography.com/royalty/queen-rania      … sp;    

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 13:24 от daviz

# 1 272
Намерила си е призванието Шарлийн.
Да.Върна се е към истинското си аз  и веднага грейна.Хеле пък с младия спортист до себе си...
Странни водни колела карат.

Странни ще да са филърите и ботокса в Катрин,щом я правят уморена и бръчиците се вкопават.
Никоя от снимките на Мегън не показва силикон в бюста.Визията,която налага,е на симпатично младо мимиче,а не на секс бомба.И изобщо се опитва да направи най-доброто от тялото си,лошо,хубаво,това дала природата-което ми харесва.И да ми кажат,че няма попълвания в лицето,няма да повярвам,защото видях подуто  и изпънато като диня лице.Също имаше детски снимки с нос с различна форма.Те се изгубиха някъде(или обработиха),предполагам,че може носът й да се е стеснил,но не и променил формата.Айде сега,фасети,коронки...ако не ме беше страх и аз щях да си сложа,чудо голямо.Вече хора и над 60 носят бреки,например.Тя е била в индустрия,в която намесите са задължителни.В момента не знам в каква индустрия точно е и имам чувството,че и тя не знае.

# 1 273
Нищо повече от една "средностатистическа" кралица не е направила. Joy
Но определено върху себе си е била най-активна. Това да си на 50 и да се докарваш на 25, говори, че е супер устремена в начинанието си. С мъжа си са като баща и дъщеря,а с децата като набори. Толкова неестествено, че чак ненормално. Такава пластмасова кукла, не може да ме убеди, че лично се вълнува от нещо друго, освен от външния си вид. А това в какви изяви и каузи я слягат, надали е по нейна идея. Да не говорим пък за правата на жените в тяхната държава.
Лилак, викаш това да е на Шарлиин антидепресанта?! Joy

# 1 274
Никъде не видях официално съобщение, че днес се навършват 23 години от смъртта на принцеса Даяна - имам предвид в профилите в социалните мрежи на Двореца.
Винаги ли е така , не бях обръщала внимание ?

Общи условия

Активация на акаунт