Смешки от форума 34

• 76 689
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
Защото вече си се съблякла, легнала, разтворила краката и мъжът ти е бръкнал в шушито.
Joy

# 691
Цитат
Защото вече си се съблякла, легнала, разтворила краката и мъжът ти е бръкнал в шушито.
Joy
Е, неее Joy Честно? Дай линк да се похиля Simple Smile

# 692
# 693
Тя цялата тема е по-скоро за страшките си мисля аз.

# 694
  • France
Пффф, всички форумни философи са там. Тези хора семейства нямат ли, че цяла Коледа прекараха в спорове и разправии Thinking

# 695
Цитат
Joy
Това е термин от "Новите съседи".

# 696
Този филм/сериал не съм го гледала, обаче последвах дадения линк. Абе, много лъжовен тоя подфорум СО. Първият пост въвежда в една проблематика, на 10-та страница, примерно, вече имаме съвсем нова драмо-траги-комедия. Най-вече последното  Satisfied

# 697
  • Пловдив
Пффф, всички форумни философи са там. Тези хора семейства нямат ли, че цяла Коледа прекараха в спорове и разправии Thinking
Аз там съм от активните - седим у нас, и за ски не става, за разходка не става, че вали ситен дъждец и духа, за нищо не става. Какво да праивм по цял ден - или телевизия или нет. Книги четохме, готвихме... изчерпахме се.

Децата разпердушиниха брат ми и мъжа ми на ЦС, сега е голяма драма.

# 698
Цитат
Joy
Това е термин от "Новите съседи".
Това е название за вагината, използвано в някои семейства, включително моето. Но просто звучи неуместно във форум, наравно с всякакви дуди, цветенца или патенца и чурки вместо пенис.

# 699
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само Минки! сушита-мушита - не!
Wink

# 700
Как беше мъжкото на Минка, от оная книжка, че пусто, не мога да се сетя.

# 701
  • Пловдив
Кънчо?

# 702
  • Deutschland/HE
Кънчо?

# 703
Ооо, да, точно Кънчо беше, мерси.Joy

# 704
  • София
Едва ли авторът му е подозирал колко известен персонаж създава.

Общи условия

Активация на акаунт