Смешки от форума 34

• 76 724
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
"А сега ми предстои да правя протеинов мармалад от кюстендилски сливи. Като не пръскаме овошките,чак анаконди са завъдили вътре. Джурасик парк през лето 2020-то."

# 76
"Ще се ползва малко за разговори, повече за дистанционно обучение и за качествени, неизвратени снимки."

Интересно пояснение за снимките. Става дума за какво ще се ползва даден телефон.

# 77
Цитат
За мен колата не е елементарно удобство, а инвалидна количка на бензин. Не, благодаря. Предпочитам да бъда здрава.

# 78
Цитат
За мен колата не е елементарно удобство, а инвалидна количка на бензин. Не, благодаря. Предпочитам да бъда здрава.
интересно. Аз разсъждавам така за скутерчетата и тротинетките. Но колата..... Е, толкова е удобна и функционална - и животни, и багаж и какво ли не още може да превози..... Тази дама да си измисли друга теза. Защото тази издиша....

# 79
Може би гроздето е кисело. Simple Smile

# 80
Звучи като някоя реинкарнация на Франсоаз. Simple Smile))

# 81
Да, бе. Тя верно къде отиде?

# 82
Цитат
след обиколката по автокъщите разбрах само колко много коли катастрофират в Италия всяка година

# 83
Да, бе. Тя верно къде отиде?
Тук си е. Префасонирала се е, но се разпознава от километри.

# 84
Коя е?  Не съм се заглеждала.

# 85
Коя е?  Не съм се заглеждала.
https://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=673388.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 14:16 от precious*

# 86
  • France
Стига бе? ! Не бих я познала.
Много обичам инвалидната количка да ми носи торбите от пазара Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Може би гроздето е кисело. Simple Smile
Още по-забавно ми стана.  Ама си права де.
А иначе преди месеци спорех с един тъпак за тези мои недолюбвани скутерчета.... Той ми каза същото, защото цитирам " нямала съм пари да си го купя". Ха, че и пари за кола нямам, но смятам, че  е необходимост.....

# 88
Цитат
интересно. Аз разсъждавам така за скутерчетата и тротинетките. Но колата..... Е, толкова е удобна и функционална - и животни, и багаж и какво ли не още може да превози..... Тази дама да си измисли друга теза. Защото тази издиша....

Няма нищо по-секси от това, жена да влачи 2 каси вода и 3 торби по 10 кила с покупки няколко километра. Joy

# 89
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Брус Уилис пък ги харесва само по пистолет.
Wink

Общи условия

Активация на акаунт