Смешки от форума 34

• 76 715
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
"Матуря по философия" - заглавието на темата.
Цитат
ПОМОЩ на матура по философия ще въм тази 2021 година нямам възможност да се подготвям ако може някой да ми прати какво трябва да се знае за мстурата и да ми помогне с матурата поне с информация или опит от личен опит нещо

Не е за вярване! Да не е майтап?!
Трол с регистрация от вчера.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 01:37 от bubbata

# 646
Е, толкова ли няма да се намери добра душа, да прати на клетника с матурата по философия една фуния, да си я забие в черепната кутия и някой да налее малко знания в нея? Явно, че по старомодния начин с учене няма да стане.

# 647
Има и друг старомоден начин, още по-ефикасен – с учебника по главата... Laughing

# 648
  • France
Това, последното, майка ми го е практикувала в 7 клас. Joy хвана ме да чета Шекспир, вместо да преговарям темите за баба Илийца. Сигурно съм единственото дете в света, бито заради това. Joy

# 649
# 650
Хахаххаха, Фил, разсмя ме. Колкото е смешно, толкова и абсурдно.

# 651
  • France
Мда, 7 клас си е абсурден.

Идвам с едно изказване по повод какво се харесва на мъжете. Топло-топло, току-що копирано Joy

"Сега, моето мнение предполагам го знаете. Нищо не кара мъжете да загубят повече разума от миризмата на прясно котешко. В краен случай агнешко. И това не е някакъв канибализъм. Макар че, събужда малко и такова желание. Просто това е месото по тялото на обекта на интерес. И следваме принципа на Алф за бонобните. Което не мога да изям, ще оближа.

Разбира се, ще напиша и общовалидни умозагубващи моменти, които може, но може и да не може да ви свършат работа. Умозагубващи, силно казано, но ако съм поставен под задължителен избор, определено бих избрал дама, която ги притежава.

Чувството за ритъм е доста важно. Няма нищо по-досадно от дама, която ви дърпа в някаква странна, неясна посока и то не навреме.
Ако нямате слух, и ви мързи да броите. Ами просто следвайте! Едно от най-женствените качества за една жена е да следва ...
Второ, скоростта на реакция, с която следвате. Ако мъж ви притисне леко в някаква посока реакцията трябва да е между 0 и 0.5 секунди. Като е секси, ако това се случва за около 0.3с. А най-сески е, ако сте в унисон, и просто плувате заедно. Ако отнеме 10 секунди определено е отегчително. Може и да е танц. Може и да е просто докато сте на масово събитие, прием, художествена галерия. Може да пада шкаф зад гъба ви, и мъжът да ви предпазва в тоя момент.
Трето ... теглото. Добавяйки към горните 2, липса на ритъм и бавна скорост на реакция ... ами, катастрофа. Теглото не пречи в редкия случай, когато чувството ви за ритъм е изключително и реакцията мигновена.

Четвърто, гледате в очите, усмихвате се.

Пето, поддържате максимално близък контакт. Ако не танцувате, ако танцувате. Може и педя. В идеалния случай плътно. И разбира се, сте се къпали преди това. Може да отъркате небрежно, бедро, гърди, каквото друго има.

Шесто, не го поправяте, държите се, все едно е идеален.

Седмо, смеете се дори и на самото му присъствие, дори ако не казва нищо смешно, дори и ако не говори.

Не се сещам за нищо друго в момента ..."

Да ви подскажа, авторът е ерген.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 10:09 от Philomena

# 652
  • Карлово
Е,самарянин е човекът, една да признае  мъжа си за по-добрата част...има надежда.
A не това не е самарянин, а САМАРИТАРИН, т.е. някой със самар.

# 653
Philomena, това да не е Фрагранса?

# 654
Прочетох го в темата- Танграта е.

# 655
Не съм го чела в темата, но от тук прочетеното с част от нещата съм доста съгласна.

# 656
Някой може ли да обясни каква е разликата между "прясно котешко" и "агнешко"?

# 657
В аромата Joy

# 658
Аз Simple Smile
Не, не е в аромата, а в движенията и звуците. Имала съм такава връзка, мъжът определено харесваше да се държа леко лигаво, да се умилквам, да мъркам. Тия неща ги умея, ама за кратко, като ме хване "лигнята". И аз не разбирах тогава защо той беше очарован от кифленските ми моменти, ама на. И други явно мъже има такива.
ПП - разписах се в оная тема, благодарение на вас Joy

# 659
Според една моя далечна пралеля, която е германка и по време на Втората световна война е живяла в Берлин, никаква разлика няма във вкуса на котешко и агнешко. Да казвам ли, че тя не близва агнешко?

Общи условия

Активация на акаунт