Открийте TEDI - нектари, сокове и мусове, които зареждат с витамини и добро настроение

• 21 657
  • 559
  •   1
Отговори
# 330
  • Перник
Моите деца лятото прекарват предимно в игри с приятели. Любимото им сокче /и на двамата/ е Теди плей 0.400мл. морков с ягода. Никога не отказват от него.

# 331
Прекарват времето си в игри и забавления. Бих им дала от нектарите.

# 332
  • При децата ми
Моите деца прекарват лятото навън с приятели. Бих им дала от всички сокове на "Теди", харесват ги всичките.  Баткото няма претенции, малката предпочита сока от банан, морков и ябълка.

# 333
  • Стара Загора
Как прекарва лятото вашето дете и кой продукт на TEDI бихте му дали по време на игра, за да се зареди с витамини и енергия?
През седмицта детето ми ходи на ясла , с нетърпение чака да го вземе някой и да го води за ръчичка в кварталният магазин. От там избора е ясен - барни или друг вид десерт и Теди MUSS , като там любими са ни ябълка Flowers Green Apple и праскова Flowers Peach.
Според мен детето ми се активира още повече след това, защото стоим до смрачаване на площадките, макар да е бил цял ден на ясла.
Нямам идея дали е от това, че е свободен и е на воля, или от енергизиращите лакомства.
 През уикенда предимно е на бабин дом и аз си почивам по този начин, но там залагат на домашните сокчета Relaxed

# 334
  • София
Pushpin Как прекарва лятото вашето дете и кой продукт на TEDI бихте му дали по време на игра, за да се зареди с витамини и енергия?
В измисляне на нови дивотии Grinning Зарежда се с мусовете Теди, за да има сили за нови бели Wink

# 335
  • София
Дец ата играят навън при всяка възможност.
Бих им дала сокчетата но TEDI, за да се хидратират в жегите.

# 336
Дните се прекарват по детски площадки и катерушки. Не знам дали зарежда с витамини и не е сок, но наскоро открихме плодовите води Tedi и се превърнаха в любими за летните горещини.

# 337
  • sofia
На морето в град Бургас. Teddi muss 100 процента плодове във вид на пюре.

# 338
Дъщеря ми харесва предимно сок от ябълка, бих дала него. Тази година през деня посещава градина.

# 339
Прекарваме много време във игри на открито. Бих им дала сокчета Теdi oт ябълка.

# 340
Играем навън колкото можем, бих му дала сокче или Теди Мус. Много ги обича.

# 341
Лятото децата са навън по цял ден - игри, забава.... Пият сок от ябълка 🙂

# 342
През деня е на градина,в раничката слагаме сутрин шише със сок. След обяд сме на двора или на разходки и винаги шишето е с нас. Взимам най-различни,тя обича всички.

# 343
Цяло лято сме в парка и на плажа.След луди игри винаги е много жаден и обича да пие вода и сокче ябълка Теди.

# 344
Играе постоянно на двора с кучето. Бих му дала сок от ябълка.

Общи условия

Активация на акаунт