Открийте TEDI - нектари, сокове и мусове, които зареждат с витамини и добро настроение

• 21 659
  • 559
  •   1
Отговори
# 345
  • София
На море или на село при баба си. Бих и дала сок или нектар.

# 346
  • Карнобат
По-цял ден малката е навън,като обича да играе с играчки,да кара тротинетка Simple Smile Ходим всеки ден до зоокъта,където се радва на животинките Simple Smile Обожава всички видево сокове,но и давам любимия моркови и малина Simple Smile

# 347
Любимо, през лятото, е да кара колело. В раницата бих сложила сок TEDI 100% ябълка .

# 348
През деня ходи на ясла. След това задължително на площадка с 1 чанта храна и вода. Simple Smile Задължително има и сок. Най хапесва ябълка и банан.

# 349
Лятото прекарва в игри навън, което ме радва, че не е постояно пред компютъра. Не е нужно да му давам, той сам си взема сокове и предпочитания е от ябълка.

# 350
Почти цялото лято прекараме на морето, любимият им сок е ябълка, морков и малини, да си кажа и на мен ми харесва.

# 351
Любимата закуска  са сандвичи или топли мекички.

# 352
Бих им дала сокчетата но TEDI, за да се хидратират в жегите.

# 353
  • София
Най-често децата ми са навън по площадките и играят с приятели. Давам им сокчета TEDI, любими са им с Диня.

# 354
Pushpin Коя е любимата закуска на детето ви, която бихте комбинирали с вкусен и полезен TEDI продукт?
Любимата му закуска-баница, върви чудесно с любимият му сок-праскова и морков.

Вторият ни въпрос е:
Pushpin Как прекарва лятото вашето дете и кой продукт на TEDI бихте му дали по време на игра, за да се зареди с витамини и енергия?
Отново, пред компютъра бих му дала някое от сокчетата, комбинации морков и 2 вида плод, мнооого ги обича.

# 355
Лятото прекарва в игри навън. Задължително купувам Теди, харесвам ги като качество, а и съм свикнала с тях ,понеже мама често ни ги купуваше вкъщи. Понеже детето ми не обича моркови това е начина да ги приема под формата на сок. Купувам различни модели, но най- много се харесва с морков, ябълка и ягода ❤️

# 356
  • София
Моят мъник е на 1 годинка и опознава света всеки ден. Вече ходи доста уверено и е започнал да разбира, а също и да се пази. Заедно в приключенията му помага Теди 200 мл. морков-ябълка-праскова, а и не само. Simple Smile

# 357
Детето ми играе игри пред компютъра, всяко сокче комбинация на морков с плод му е любимо.

# 358
Когато са записани в игра и не им се прибира, а в същото време започват да оглавяват им давам Теди мус. Засища ги докато се приберем Simple Smile

# 359
Лятото е време за игри и забавления на открито!
Целия сезон сме в планината,на чист въздух и прохлада.Разбира се, посетихме и моренцето, малчо да се покъпе и да усетим морската атмосфера.Любим му е, сокчеTEDI -ябълка, и за това най- често този му купувам.Пие го с наслада!😋🍏🍎🍏🍎

Общи условия

Активация на акаунт