Отговори
# 450
Честитона всички  мамчета ❤
Ох, аз си умирам от страх 🙄, чак ми иде да се покрия някъде..
От два дни изтича нещо от мен с неприятна миризма 🤔 сменям бельото по няколко пъти. Някой с нещо подобно?

# 451
Maraya, още с предната бременност се изкушавах за раждане в басейн, но тук в Бг не ми се рискува много, нито от към хигиена, нито от към опита на персонала да води водно раждане. Simple Smile( Без да подценявам труда на санитари и медици). Но като знам колко от тях не обичат новите методи, че има доста застаряващи медици, които не обичат промени и иновоции.....
Daisy123, да не си лепнала някоя инфекция? То зависи на какво мирише....

# 452
Maraya, още с предната бременност се изкушавах за раждане в басейн, но тук в Бг не ми се рискува много, нито от към хигиена, нито от към опита на персонала да води водно раждане. Simple Smile( Без да подценявам труда на санитари и медици). Но като знам колко от тях не обичат новите методи, че има доста застаряващи медици, които не обичат промени и иновоции.....
Daisy123, да не си лепнала някоя инфекция? То зависи на какво мирише....
Не, правих 200 микробиологии и всички чисти, последната ми е от този вторник. Няма откъде да лепна 😂😂😂. Чиста вода си е с някъкв си мирис, непознат за мен 🤔
Като цяло през цялата бременност си имах някакъв теч  и всеки път бях сигурна ,че ми има нещо, но резултатите  бяха на друго мнение.

# 453
На мен ми звучи, като изтичане на води.
Разбира се , че ще оставите бебето ако има къде и на кого.
Първите дни с каката се чудех не може ли да я върна в корема си. Беше грипен сезон и бях сама с нея. Първият път майка ми й смени памперса, пови я, аз я накърмих и детето си заспа. Не очаквах, че ще напълни памперса в 1 посред нощ 😄 смених го, но не успях да я повия добре и на края залепих пелената, за да не се развие 😀

# 454
Винаги има риск от пропускане на памперса, независимо колко добре е сложен. Предпочитам да не стягам много лепенките и да рискувам да се изцапа леко, отколкото ластиците да се впиват в нежната кожа. За това слагам протектор или еднократна подложка( даже по-лесно).

# 455
Два въпроса към родилите вече мами.
На какъв режим е бебчето на АМ и нощните приеми?
След колко време отидохте до WC по голяма нужда след секциото?

# 456
Отидох до WC като се прибрах чак- на 5тия или 6тия ден.
Моето дете беше на 3 часа, като будех в полунощ, но се отказах. То тогава му е най-сладкия сън и не пипам. като се събуди, храня, пак заспиваме.
Моят Михаилчо днес става на 40 дни. Ходиме на " чиста молитва". Много се вълнувах, въпреки че ми е второ дете. 

# 457
Мале peacocklove кога мина толкова време. Браво!
И аз имах някакви изтичания, но доктора ми направи тест и каза, че не са води, от жегите е нормално течението да стане по-воднисто. Но държеше да провери, колкото и да го убеждавах, че е малко.

# 458
Честито на бебоците и техните мами Simple Smile
Аз днес влизам в 39 г.с. Бях ви се оплакала, че моят АГ е в отпуск тази седмица и понеже последно ме беше гледал в 37 г.с. днес реших на своя глава да отида на преглед при дежурния лекар в болницата. Прегледа ме на ехограф, всичко е наред. Направих си и запис на тонове, те също са ок.
Направи ми вагинален преглед и каза, че шийката е скъсена на 50 %. Може ли някой да ми каже какво означава това и значи ли, че като има скъсяване, скоро ще започне раждане?
Той ми каза, че главата на бебето не се напипва и че ми гарантира, че в следващите 24 часа няма да започне раждане Simple Smile каза "За да си сигурна, че ще си дочакаш доктора в понеделник, почивай повече събота и неделя".
Тази шийка може ли да си седи скъсена дълго време или започне ли, няма спиране? Simple Smile

# 459
Момичета, колко е "голяма" тази тапа - вече 2ри ден излизат някакви неща - ми то няма край....
Вчера на тоновете ми казаха , че имам хубави контракции ма 2-3 минути , днес нищо, даже съм по - енергична от който и да е друг ден последните 2 месеца. Тъкмо си мислих, че нещата са  потръгнали, уви не...Sad

# 460
Момичета, колко е "голяма" тази тапа - вече 2ри ден излизат някакви неща - ми то няма край....
Вчера на тоновете ми казаха , че имам хубави контракции ма 2-3 минути , днес нищо, даже съм по - енергична от който и да е друг ден последните 2 месеца. Тъкмо си мислих, че нещата са  потръгнали, уви не...Sad

Ми при мен първия път беше около половин шепичка, едно лепкаво, гадно, като прозрачен сопол, примесено с кръв. При някои знам, че е без кръв. Може някакви други неща да ти течат.
За контракциите не се притеснявай. Аз по цял ден съм с контракции, пък като отида на тонове, нямам. Може да си имаш през деня, просто като легнеш и се отпуснеш, да изчезват.

# 461
Здравейте, днес с планово секцио се роди моята дъщеричка. 51 см, 3660 кг. Чувството е неописуемо!

# 462
Честито бебенце, Ivcheto76 ! Да сте здрави, много щастливи и добрички Heart Eyes

# 463
Здравейте до сега не съм се включвала, но ви чета постоянно. Честито на всички майки.
Момичета вече преносвам пети ден и почнах леко да се притеснявам, въпреки, че до сега всичко ми е било както трябва. Тези, които преносвате какво ви казват вашите доктори? Колко е допустимо да се чака?

# 464
Момичета, да се похваля и аз! Днес в 02:05 ( след 4 часа и 10 минути мъки) с роди второто ни дете. Момиче, 3650, 52 см.,нормално без системи, без нищо. В 21:55 почнаха силни и болезнени контракции на 13 Мин, в 22:20 бяха на 3 вече. Направих палачинки на мъжете , прегледах багажа, взех си душ ,подредих храната в кутии в хладилника. Обясних на баткото,че бебето идва и тръгнахме към болницата с ММ. Така в 00:00 ме прегледаха и казах, че имам само 1 см ,което ме стресна ,защото болките бяха все едно ще раждам скоро. И като се почна една луда болка с напъни.... При втория преглед ме качиха направо на магарето. С няколко напъна и напътствията на екипа родих.... Имам 5 вътрешни шева.  Скоро ще ни местят в стая.
 Успех на всички, бързо раждане!

Общи условия

Активация на акаунт