Отговори
# 435
lovely wifeЕй, ей, няма да се чувствате виновни. Тука сме се събрали толкова любящи бъдещи и настоящи майки. Всяко начало е трудно, а ти си направила всичко по-силите си. Справяш се чудесно и с времето ще става по-лесно Heart

# 436
Добре си направила. Детето няма нужда от изморена и изнервена майка. По-добре да си починеш, да с еуспокоиш, за да се случат нещата както трябва

# 437
Момичета, честити ви бебчета 😍😍😍 Всичко сте се справили чудесно и най-важното е, че бебето и вие сте добре. Възстановяването при всички положения е трудно, трябва си време да се оттърсиш и физически, и психически.
Мен не ме боли толкова операцията, колкото ме напряга болничната обстановка. В държавна болница съм и просто ме побърква неуредеността, много съм изнервена, бебето го усеща веднага, не знам как го прави 🙀 Искам да си идем вкъщи и да се гушкаме ☹️ И аз постоянно се чувствам виновна, никой не ти обяснява дори 1 памперс как се сменя, няколко пъти така го бях сложила, че се беше напикало до ушите 😭 И кърменето не е много лесно, като цяло се надявам престоят ми в болницата да не се отрази на кърмата и на психологическото ми състояние. Иначе болките се забравят, но като се сетя части от започващия процес на раждане и направо ми става гадно 😀 Дано се забрави скоро...

# 438
Честито, мамчета! Много хубави новини тази Сутрин!
Бъдете горди от себе си за това през което сте минали, за да родите тези малки съкровища! На всяка ще и е трудно, независимо дали е първо, второ или трето раждане, но като видим малките им личица и всичко отминава! Още малко търпение за нас, чакащите 💗💗💗 И да ви е леко на вас, родилите 💓💓💓

# 439
Вече нямам много време да чета и като влезна гледам колко коментара има и на бързо ги преглеждам. Честито на новите майчици, бъдете живи и здрави всички!

Аз вече съм по-добре, обаче снощи оставих бебка на акушерките, за да се наспя, че имах нужда от сън и от днес вече ще е постоянно при мен. Така ми е жал като я оставям, но просто прецених, че ще ми е много трудно да издържа.
Аз родих в същата болница като Алетея мисля че или Алеона (бъркам ви 😬) в Плевен. Изключително доволна съм. Няма проблем да им оставя бебка, когато преценя, както тази нощ направих. Постоянно ни се обръща внимание. Както казах, аз й преди съм лежала тук, това ми е 4ти и винаги съм била останала с приятни чувства от персонала.
Утре живот и здраве ни изписват ❤️

# 440
Марая, най-после честито и на теб! ❤Изобщо няма за какво да си разочарована от себе си, напротив - ти си герой, толкова време и без упойка..
Чисто новите мами според мен не се обвинявайте, напълно нормално е първите дни все още да се адаптирате. Ще свикнете и всичко ще се нареди чудесно! Както каза Пийкок, бебчетата имат нужда от спокойни мами. Абе аз май да не давам много акъл, че след някой друг ден и аз като се знам ще съм в същото положение😃

# 441
Честито Марая, справила си се прекрасно!

# 442
Честито на всички мами, да сте здрави и щастливи с бебчетата ви. Аз да попитам тези, които вече са минали през това, тапата ми падна сутринта и имам болки от 3 часа като предменструални но са продължителни и болката е тъпа.. Не съм засичала, защото просто нв знам дали са истински контракции вие как мислоте трябва ли още от сега да звъня на лекаря ми?

# 443
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Леле, благодаря за подкрепата момичета! Много е успокояващо да чуеш такива думи, много положително ми повлияхте! Сега като съм се наспала и наистина нещата вървят по-леко с бебчо! Поздрави на всички! Heart Flowers Hibiscus

# 444
Rozmari , съветвам те да си засечеш контракциите. Дори да звъннеш на докито, той ще те попита на колко често са и по колко секунди продължават. Тапата може да падне дни преди раждането, а при мен падна часове преди това.

# 445
Rozmari , съветвам те да си засечеш контракциите. Дори да звъннеш на докито, той ще те попита на колко често са и по колко секунди продължават. Тапата може да падне дни преди раждането, а при мен падна часове преди това.
Ами то това е че не знам как се засичат.. Не усещам втвърдяване на корема ами просто една тъпа болка ниско долу на корема продължителна боли ме няколко минути спре за малко след това пак  тя как се изчислява контракцията 😐😞

# 446
Или с приложение на телефона, или си записваш колко минути болка имаш, после колко време няма болка. Така ще знаеш поне дали са регулярни. Ако болката е през 20-30 Мин, засичай поне час-два. Ако са на 10-15 поне за час...освен ако рязко не се съкращава времето без болка. Simple Smile

# 447
Marayah най-после бе жена, откога го чакам този разказ. Милата направо те е измъчил шишко.. каквато си мъничка... 8 дена след термин то горкото си е наддало , нормално 😁. Важното е ,че мъката е преминала и сега остават само прекрасните моменти заедно 🥰. Нека малчо расте здравичък и силен (като майка си) 💙💙💙.

Благородно завиждам на всички майчета,които си гушкат бебчетата вече.. 💙💕💙💕

# 448
  • София
Честито Marayah, честито на lovely_wife, както и на всички нови мами, ако пропускам някого, за което се извинявам Champagne Нека да са ви здрави и борбени рожбите, каквито сте вие, както и много, много щастливи в живота Flowers Hibiscus

Marayah, адмирации за това, което си изтърпяла, както и за приятеля ти. Определено малко мъже биха били способни да са до половинките си в такъв болезнен и продължителен момент. Браво и на двама ви, оттук нататък само хубави моменти да преживявате заедно.

Madjarova, не се чувствай виновна за нищо, няма как да се родиш научена. Докато бях в болницата, детето го взимаха горе-долу на 3 часа и ми го връщаха облечено и преобуто с готово шише мляко, защото аз нямах кърма. В един момент ни изписват, прибираме се вкъщи и двамата с ММ осъзнаваме, че не знаем нито как се сменя, нито как се слага правилно памперс, нито как се прави шише с мляко. Ако искате ми се смейте, обаче пуснах youtube, за да видя как да го залепим правилно тоз памперс. За десетина дни вече се случи 3 пъти да пропусне, но все пак мисля, че задобряваме Smile

Момичета, никога не забравяйте, че преди да сме майки, съпруги, приятелки и любовници, ние сме хора. Така че, ако имате нужда да оставите детето за 4 часа на някой друг, защото вие не се чувствате добре и имате нужда да починете, това бе ви прави по-лоши майки. Аз лично изповядвам теорията, че за да бъда пълноценна и полезна на моето дете, аз трябва да бъда в кондиция и да се чувствам добре. Трябва да ценим себе си, за да са спокойни и щастливи децата и половинките ни Confused

# 449
Loewin, много добре казано Grinning

Общи условия

Активация на акаунт