Паническо разстройство - 45

• 44 069
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Днес отидох в болницата
Сложиха ми холтер
Там ми скочи и кръвно и пулс... Кой знае какво ще излезне утре....
От кръвно постоянно 100 на 60, измериха 80 на 140.
Иначе мерят температура 37.6

Прибирам се вкъщи на 2 термометър 35.5
Дали от безпокойство се вдига темп?
Моята лична ми каза,че на нервна почва се вдига темп, защото и аз преди няколко пъти съм вдигала без други симптоми и без да я усещам...но колко е вярно не зная
Вярно е, аз в период с много висока тревожност , граничеща с паника всеки момент бях с 37,4. После си спадна на 36,8 , което е нормалното за мен.

# 451
Аз от абстиненция от бензото съм вдигала температура. Що го проклетосвам, утре пак ще дам 100 кинта за 2 опаковки!

Предадох поздрави на Али!

Нежи, пък на връщане отбий се от магистралата 4 км да ударим по някоя бира. Не към Благоевград, а обратна посока - към границата с Македония.

# 452
Здравейте,аз се завърнах от море.Там горе долу се чувствах добре,даже не пих Клонарекса постоянно,като мислех ,че Ксетанора ми действа вече.Днес се прибрах и се започна,даже и гаденето,което беше ми спряло се върна.Реших,че ще си пия Клонарекса както ми е изписан,а не при нужда.Ксетанора подходящ ли е за тревожност,изписан ми е 2 пъти по четвъртинка,пия го от 2 седмици вече

# 453
Здравейте,аз се завърнах от море.Там горе долу се чувствах добре,даже не пих Клонарекса постоянно,като мислех ,че Ксетанора ми действа вече.Днес се прибрах и се започна,даже и гаденето,което беше ми спряло се върна.Реших,че ще си пия Клонарекса както ми е изписан,а не при нужда.Ксетанора подходящ ли е за тревожност,изписан ми е 2 пъти по четвъртинка,пия го от 2 седмици вече
Можеш. Но помисляла ли си и тоя вариант - да не пиеш нищо? Досега умрял няма от паника. Опитай да не пиеш бензо или ксетанор. Чак като стане неадекватно положението, вземи клонарекс.

# 454
Али си е у тях. Октомври ще ходи по чужбинско!
Пита дали не са ни изпоблокирали всички вече Simple Smile
Права е, всички да ни блокират. Ние изтрещялниците само мътим водите на форума. Аз из другите теми все отнасям забележки, та май само в тая ще пиша. Хаха!

# 455
При мен от рязко спиране пиенето на бензо, едно от нещата, което получавам е силно гадене. Не веднага, като достатъчно напредне отнемането!

Опелче, ми така та. Аз само се мотам по други теми да се заяждам! Само в Тренировките съм културна!
Нали казвах вица: На всички лекари пациентите си лежат кротко в леглата, само на психиатрите търчат по телевизиите.

Как сте, пооправихте ли се! Аз вчера усетих особенто наше залитане!

И добро утро (ненормалните пак са хукнали по язовири и чукари Simple Smile)

# 456
И днес цял ден е ден на магнитни бури, така че няма драма ако някой му е зле повече от нормалното. И пълнолуние има като бонус.

# 457
Значи днес ми махнаха холтера. Стигала съм до 171 пулс
Среден пулс 100
Най интересното е следното:
през цялата бременност имах такива симптоми и всички го от даваха на бебето. Ходих на двама ендокринолога и те отрекоха щитовидна жлеза. Вчера Кардиолога ми пусна два показателя, които не са по Здравна каса и се плащат, те не ми бяха пуснати до сега и се оказа че имам хипертиреоидизъм.
Аз не мога да спя от 1г и имам ужасни паник атаки заради пулса, а то не ми е поставена правилна диагноза.

Сега ще пия хапове и сигурно ще стана сто кила

# 458
Среден пулс 100
през цялата бременност имах такива симптоми и всички го от даваха на бебето. Ходих на двама ендокринолога и те отрекоха щитовидна жлеза. Вчера Кардиолога ми пусна два показателя, които не са по Здравна каса и се плащат, те не ми бяха пуснати до сега и се оказа че имам хипертиреоидизъм.
Аз не мога да спя от 1г и имам ужасни паник атаки заради пулса, а то не ми е поставена правилна диагноза.

TAT и MAT ли ти пусна, дето не са по каса?

# 459
Среден пулс 100

TAT и MAT ли ти пусна, дето не са по каса?

Ft4
Ft3

# 460
Ft4 и tsh са по каса, ft3 , ТАТ и МАТ не са. Ама карай , де. Но за хипертиреоидизма те разбирам. Аз какъв го ядох докато ме диагностицират правилно. То пулс, то високо кръвно, инсомния, нерви, паник атаки, някакъв ад беше. Ще ти включат тиреостатик и след месец ще се чувстваш мнооого по-добре. Само търпение, важното е че вече имаш правилна диагноза. Ама и тия лекари, има ли учестен пулс, аритмия, първо ЩЗ се изследва.
Абе хора, как контролирате емоциите си. Аз се ядосвам и разтрепервам от малко. Все търся спокойствие, ама то няма как в днешно време. Нещо техника на дишане ли , какво. Георги, ти общуваш с много хора, как ги понасяш. Дай рецепта.

# 461
Добре де. От тоя тиреостатик задължително ли ще надебелея и с колко средно.
Не стига депресии ами ако и стана дебела...

# 462
Днес ми остана време да пиша, защото моите гламави шефове от Словакия празнуват и никкави ги няма- нали ви казах смених работа и не че съм доволна, но ми запълват деня с адски тъпотии и нямам много време да мисля за мен и състоянията ми, значи съм ок засега.
С АД-то което спрях от март мисля се разделихме засега окончателно нека да видим де, но бензото си остава.
Определено не беше моето хапче надебелях, спях и накрая и не се чувствах ок ама никак.
Сега стоя на три стола - все още побутвам старата работа аз съм самоосигуряваща се, захванах се с новата също по гр.договор, че съм и платен домоуправител на 3 блока/ в единия правим ремонт на покрива - там просто е нещо уникално, ако сте гледали сериала етажна собственост, нашето го надминава/, това стана някак за много кратко време и се чудя кога ще падна и от кой и дали няма да е и от трите.
Скоро ако почна да викам не издържам!!! да си знаете защо.
С драмите които имах на старата работа, която понеже работех за себе си не съм изоставила още съвсем, щото тия словаци нещо не ми изглеждат надеждни, я върша особено ощастливяващо ме - започнах лично отмъщение. Нали ви казвах за единия ахмак, дето за капак на всичко е почнал да взема работата си от колежки и да ми прави тъпкано, даже акълът ми не го побира, пък ги кара те да разписват нещата.
Та писах на шефа му, който не е мой шеф- той ми отговори, че нещата не ставали както аз съм си наумяла /един вид тъпа краво светът не се върти около теб/ щото аз им писах как да стане по законен ред и да не нарушават закона, явно съм ги засегнала леко, хаха. Няма да пиша за коя система става въпрос, щото е много щекотлив въпроса.
В най-бесния си ден влязох в алиекспрес и поръчах на въпросния идиот дето ми стъпва на врата и ме тероризира един полов орган - ключодържател до адреса му на работа, сега малко ме е срам, ама малко. Работата му е в учреждение в малък град. Ако се сети че и аз съм го сторила ей голям кеф! Джери мисля, че ще останеш доволна от мен. Иначе да ти кажа човекът физически е доста ок, може да ти допадне, ама е голям боклук.
Да ви призная такива лудости не съм вършила от дете, но някак ми олекна, мислех и надуваема кукла да му поръчам, щото отмъщението тръгна от "несподелената му любов към мен", но викам - не прекалявай! Остави нещо и на съдбата.
Но скоро съм се заела с още по-сериозни неща и да отправя официално оплакване до най-висшия орган, който ги проверява. Съзнавам че полза няма да има и изобщо не планирам да се жалвам за секс. нападки, а по работа само с конкретни неща, които ми е правил напук и документи.
Очаквам отговор в стил - ей, вие сега  и света ли искате да променяте или светът не се върти около вас? Хаха.
Но пък така за лично удовлетворение. Последно пак тия дни ми стъпи на малкия пръст с едни тъпотии, та определено си струва и аз малко да го панастъпя, иначе ще се вземе много насериозно и ще се възвеличае съвсем.
та ето писах какви ги творя, имам по-тежки дни когато ми е нервно и на мен, жегите ме мъчат сега, но мисля есентта ще е доста по-ок.
Ако имате идеи за друг вид отмъщение посрещам ги с отворени обятия!
Две години се мъчих и реших, че не съм от хората които стоят търпят и мълчат и никога няма да стана такава - да ме прощава Господ, явно ще съм си за ада.

# 463
Среден пулс 100

Боже това дали ще станеш 100 кила е най малкия ти проблем...гледай да си намериш кадърен ендокринолог и да ти оправи хормоните...аз съм с базед,тиреотоксикоза тоест хипертиреодизъм от 11 години и пия хапове и само за справка съм 48 кила...по принцип при хипотиреодизъм се пълнее а при хипер се слабее и пак не е гаранция имам 2 приятелки с хашимото и са по 45 кила с напикани гащи....Най важното намери си добър ендо,че аз успях чак от 3тия път и в началото ми осраха хормоните още повече...бях с тсх 0.0000001 че дали не бяха и повече нули....
И ако имаш финансови възможности си пусни TAT,MAT и TPAK(здравната каса не ги поема)...за да се разбере автоимунно ли е...

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 16:27 от Надежда Х

# 464
Среден пулс 100

Боже това дали ще станеш 100 кила е най малкия ти проблем...гледай да си намериш кадърен ендокринолог и да ти оправи хормоните...аз съм с базед,тиреотоксикоза тоест хипертиреодизъм от 11 години и пия хапове и само за справка съм 48 кила...по принцип при хипотиреодизъм се пълнее а при хипер се слабее и пак не е гаранция имам 2 приятелки с хашимото и са по 45 кила с напикани гащи....Най важното намери си добър ендо,че аз успях чак от 3тия път и в началото ми осраха хормоните още повече...бях с тсх 0.0000001 че дали не бяха и повече нули....
И ако имаш финансови възможности си пусни TAT,MAT и TPAK(здравната каса не ги поема)...за да се разбере автоимунно ли е...
Дано този доктор утре е читав. Отивам в болница направо. Ще ме водят на престой обаче ще съм си вкъщи заради бебето.. Било по добре така, за да ми пуснат всички изследвания без пари, иначе с направление на лекар съм щяла да плащам някои неща

Общи условия

Активация на акаунт