Паническо разстройство - 45

• 43 763
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Джери е доцент!
Сали, благодаря!
Така, запетая, празна позиция. Точка, пак така!
Това, че сме луди, не значи, че сме неграмотни!

# 541
Георги, беталок- може ли да се пие само при нужда? На мен са ми казвали, че или се пие или изобщо не се почва, иначе можело да стане проблем...
Беталок при нужда половинка може. Знам какво са имали предвид като са ти казали това, но то важи при хора с някаква сърдечна недостатъчност, блок или нещо такова.

# 542
Знам, че ще баннат!
И какво, скъпо, Катенце, пак ли ти, мърло! не ти се яде!
А да видим, като нямаш пари и нямаш избор. Да .... презадоволените ...
Георги, и аз съм по 30 годишни! Само ти може да стоплиш как си изкарвам парите!
Та, по всякакав начин ще ме баннат!
Ще чета:  
Какво за новата тема:
Истина на Милена
Бягство на Авеню
Снимки не мога да давам, даже и във фейса. Аз пак се връшам в Бургас!
Сали знае защо!
Нищо не разбрах от този пост. Кого ще банват и защо.
Иначе, според мен, Джери ти си изкарваш парите, като работиш в библиотека или друга подобна почтенна професия.
Аз схванах, пък и мозъкът ми взе да работи след тая местна упойка ама ден и нещо бях якооо!
Да сменя клонарекса май с тия упойчици.
Джери, на мен ми прозвуча тъжно. Някои хора са обречени да са сами и борят сами, трудно е но е и съдба.
Затова като си дам лична равносметка си казвам кво се лигавиш я се виж всичко ти е ок, но не пречи и аз да се мразя и самоунищожавам, по странен начин май всичко тук го правим.
Даже като имам понякога кризи си викам заслужаваш си ги, трай си сега.
Това че има хора богати и външно преуспели не ги прави щастливи, понякога да стигнат до там са жертвали толкова много, аз по-скоро ги съжалявам, а на теб Джери ти се кефя, ама почвай и ти да го правиш!!!

# 543
Опелче, каква местна упойка? Нещо случило ли се е?
Джери е пич!
А пък аз , ксанакс с джинче, яко дрогиране! Ама омръзна ми , това не пий, онова не пий. 😀

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 21:20 от Salii

# 544
Джери е пич!
А пък аз , ксанакс с джинче, яко дрогиране! Ама омръзна ми , това не пий, онова в пий. 😀
Абе зъбче ми правят и ми умъртвяваха нерв на моите над 40 за пръв път, та яко дрогирана бях. Дъщеря ми даже се забавлява с мен. Викам след пълната упойка май месец бях по-ок сега като напушена. Хаха!

# 545
Благодаря Ви за подкрепата! Момичета и момчета!
Бетаблокертът се пие редовно! Сутрин рано! Ако има нужда половин още!

Аз нямам право да публикувам!
Кой иска да види къде и с кой съм!
Вокал е и на 8 имаме концерт.

Сали, обичам те Hug

# 546
  • София
Пффф, пак да се омрънкам. Днес пак атака ли е, криза ли е, не знам. Легна ли да почивам и ми прилошава. Трепти ми всичко, горещина и едно такова все едно нещо под налягане, ама излиза през тясно пространство. Много гадно усещане. И все някакви мускули подскачат, е сега някъде долу ниско вдясно все едно играе пренапрегнат мускул. И все ми се вие свят и ми е гадно. Много разчитах на Есцитила, ама май няма полза особено.

# 547
Джери е пич!
А пък аз , ксанакс с джинче, яко дрогиране! Ама омръзна ми , това не пий, онова в пий. 😀
Абе зъбче ми правят и ми умъртвяваха нерв на моите над 40 за пръв път, та яко дрогирана бях. Дъщеря ми даже се забавлява с мен. Викам след пълната упойка май месец бях по-ок сега като напушена. Хаха!
Аз преди да започна АД си правих зъбите...яко страх...имам огромен страх от зъболекари...изкараха и четирите мъдреца и правих кореноволечение на един зъб...което означава 5 упойки и на всичкото отгоре двойни ...нищо че съм 50 кила,не пия...една доза не ме хваща...и после и аз като теб след всяка упойка 2 дена се чувствах супер и после всички гадорий се връщаха...започна да ми харесва да ходя на зъболекар...сега ми остана един зъб за правене и той трябва да е с упойка,ама незнам може ли като се пие АД,клонарекс и флуанксол да се слага упойка...трябва да питам мойта пси...а сега 7 дни бях на инжекции гентамицин и се чувствах ужасно...иначе започнах нова работа...ама там има много работа не сядам и от 8:00 до 17:00 една гадост не минава през мен...няма време и това ми харесва Simple Smile

# 548
Пффф, пак да се омрънкам. Днес пак атака ли е, криза ли е, не знам. Легна ли да почивам и ми прилошава. Трепти ми всичко, горещина и едно такова все едно нещо под налягане, ама излиза през тясно пространство. Много гадно усещане. И все някакви мускули подскачат, е сега някъде долу ниско вдясно все едно играе пренапрегнат мускул. И все ми се вие свят и ми е гадно. Много разчитах на Есцитила, ама май няма полза особено.
Ами на хапче като се разчита, така се получава. Другия момент - ГТР и ПР без депресия е едва 56% на повлияване от АД. Просто самите медикаменти не са създадени за това. Говори с психиатъра пак, да смените. Искай деанксид, колкото и да го мразя, мисля, ще ще свърши работа.

# 549
  • София
Георги, защо смяташ, че деанксит ще помогне?

# 550
Елдорадо, доста време мина от начало на Есцитил. Показа че имаш воля и търпение, ама май не е твоя АД. Щом не ти облекчава състоянието. Казвам облекчава, защото знаеш АД не лекуват, а променят малко фокуса ни на мислене, възприемаме проблемите като по-лесно разрешими, закрепват ни временно. Истинското лечение зависи от нас самите. Значи пиеш АД и се бориш. Променяш се, начина на мислене, работа, семейна среда, ... някаква промяна трябва да има, според мен.

# 551
  • Перник
Благодаря Ви за подкрепата! Момичета и момчета!
Бетаблокертът се пие редовно! Сутрин рано! Ако има нужда половин още!

Аз нямам право да публикувам!
Кой иска да види къде и с кой съм!
Вокал е и на 8 имаме концерт.

Сали, обичам те Hug
Джери, Ямбол?

# 552
Ахам, Нежи!

Тази бира в Бургас няма ли да свърши!

Мисля си, но знам как ще се оправя!
Мъж 175, около 100 кила със сченична треска. Преди 30 години му давах диазепам, 0.25.
Няма ли да му дойде много ксанакс 3х1 от 0.5!?

# 553
Хора, аз съм веган от няколко дни. Първите два ми беше нервно. Сега съм добре, чета психотерапия, ходя на психолог и си пия хапчетата. Пси каза че зимата щял да ми ги спира, ноо аз не смея.. Пак ще се върне тремора, не знам. Дано да не е.
От упойките не съм забелязала нещо странно като усещане. Не ми влияят.

# 554
  • Лондон
Розичка , какво четеш ?
Моля , споделете книги които са ви подобрили .
Джери , дай препоръка за пси доктор в твоя град.

Общи условия

Активация на акаунт