Паническо разстройство - 45

• 43 790
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Ся, с Георги да си дойдем на думата!
Аз съм хубава, добра! Само избери дали да съм с 33 годишния, или с 48 годишния!
Залагам на 33 годишния!
Ние ще дойдем!
Джери, кой каквото търси Simple Smile Ти си знаеш. Ние се ориентираме да е диапазон 20-30 г.

Всички с тревожности тия дни са зле. Поне аз, които знам. И аз не съм много добре. Е снощи половин ксанакс съм взел с половин беталок зок. И то щото пулса ми не слезе под 80. Не че се качи и над 85, но за мен това е много.

# 526
Здравейте, много ме е срам, но имам нужда да споделя с някого.
От около месец насам по това, което чета получавам паник атаки. Всичко тръгна най-вероятно от това, че съм хипохондрик. Всяко нещо, което ме заболеше смятах, че е рак. Няколко души ми казаха, че съм отслабнала и веднага отново скочих на същата диагноза.
От паник атаките и неяденето продължавам да губя тегло( по принцип съм слабичка) сега приличам на скелет, което допълнително ме травмира. Страх ме е да отида на лекар, за да не ми изпише хапчета.

# 527
От около месец насам по това, което чета получавам паник атаки. Всичко тръгна най-вероятно от това, че съм хипохондрик. Всяко нещо, което ме заболеше смятах, че е рак. Няколко души ми казаха, че съм отслабнала и веднага отново скочих на същата диагноза.
От паник атаките и неяденето продължавам да губя тегло( по принцип съм слабичка) сега приличам на скелет, което допълнително ме травмира. Страх ме е да отида на лекар, за да не ми изпише хапчета.
Същата съм!...но вече и на психиатър съм съгласна..които може да препоръча за София?

# 528
Аз бях загубила апетита си и имах ужасно гадене преди да започна да взимам лекарства.Така,че ако смяташ че не можеш да се справиш сама ,по-добре иди на лекар

# 529
kate7oo - поне опитай на първо време с хомеопатия или билкови лекарства, такива и личен може да ти даде, даже и в нета има- пример Алора, капки валериан и мента и други.
При стрес, спирам да ям тотално и отслабвам, но тогава пък започвам да боледувам от други неща и като цяло мен пък ме е страх от тия отслабвания, защото съвсем се разбутвам.
Не те ли е страх, /при мен е така/ че ако не се храниш, аз и повръщам в по-тежките етапи, ще развиеш анемия, анорексия и какво ли не?
Лекарствата в случая са по-малкото зло от тотално изтощение на организма- така го виждам аз.
Всяко по-продължително гладуване, може да увреди организма повече от едно хапче, което ще те успокои и може да приемаш временно.

# 530
В България има някаква стигма около психиатрията. А те са лекари като всички други. Че и по добри, щото се налага без техника да диагностицират заболявания, които не са физически. Но за сметка на това лобито на сърдечните лекари и ремонтиращите цици са на топ почит. Даже и презираните от мен спортни лекари са на по високо ниво от психиатрите. Е това трябва да спре. В групата тук ще ставаме все повече и повече, живота става много по сложен, и вместо да се влошава, си става трагичен.

Така, отивайте на психиатър, и изобщо да не ви пука от основните мерни единици - комшията и приятелите. Много е важно да се започне лечение и да не се изгуби време. Вярно е, че от ГТР и ПР няма умрели, но има много депресирани и затънали хора. Крайната фаза е тотално отчуждаване, блокаж и тежка депресия (на запад се и самоубиват). Затова просто идете на лекар, започнете лечение и нещата бавно ще се подобрят. И никой да не очаква чудеса - това се лекува МИНИМУМ 1 година! И може да продължи до живот лечението също, ако не става мозъка да се пренастрои синапсово.

# 531
Миличка аз започнах с тези неща когато разбрах че съм бременна,започнах да губя тегло в 4 месец започнах да ям,но се започна с другите неща, страх,атаки,световъртеж,мисли за болест и смърт,усещания и какво ли още не,аз не мога да пия нищо защото съм бременна,но в момента съм на хомеопатия от няколко дни и се надявам да има ефект,потърси психолог няма нищо страшно и най вече всичко е от психиката

# 532
Малеее и аз не съм наред тези дни, а и не съм си в къщи. Далеч съм временно. Вие ми се свят и си внушавам какво ли не.  Ще се пие ксанакс, няма как. Още тази вечер ще го почна . Ама защо така, нали минаха магнитните бури. Георги, ти половин ксанакс от колко мг пиеш? Аз пия 1/2 от 0,5 т.е. пия 0,25. Вече незнам помага ли ми или не. Мисля да попия малко докато не съм в къщи по схема сутрин и вечер по 0,25. Дали е добре, само временно?

# 533
Знам, че ще баннат!
И какво, скъпо, Катенце, пак ли ти, мърло! не ти се яде!
А да видим, като нямаш пари и нямаш избор. Да .... презадоволените ...

Георги, и аз съм по 30 годишни! Само ти може да стоплиш как си изкарвам парите!

Та, по всякакав начин ще ме баннат!
Ще чета:  
Какво за новата тема:

Истина на Милена
Бягство на Авеню

Снимки не мога да давам, даже и във фейса. Аз пак се връшам в Бургас!
Сали знае защо!

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 19:54 от Jerry F

# 534
Обичам те Джери ! Хич да не ти пука. Човек никога не знае пред какво ще го изправи живота. Няма да те баннат, не нарушаваш ничии правила. Само своите ♥️ може би 😘

# 535
Аз не съдя никой. Парите не миришат. 1/2 от 0.5 бе, то в БГ няма други. Ама да ми е тотален кефа, и водчица пийвам малко. Бури има, на 06.09 ще сме колективно на черешата.

# 536
Знам, че ще баннат!
И какво, скъпо, Катенце, пак ли ти, мърло! не ти се яде!
А да видим, като нямаш пари и нямаш избор. Да .... презадоволените ...
Георги, и аз съм по 30 годишни! Само ти може да стоплиш как си изкарвам парите!
Та, по всякакав начин ще ме баннат!
Ще чета:  
Какво за новата тема:
Истина на Милена
Бягство на Авеню
Снимки не мога да давам, даже и във фейса. Аз пак се връшам в Бургас!
Сали знае защо!
Нищо не разбрах от този пост. Кого ще банват и защо.
Иначе, според мен, Джери ти си изкарваш парите, като работиш в библиотека или друга подобна почтенна професия.

# 537
  • Перник
Георги, беталок- може ли да се пие само при нужда? На мен са ми казвали, че или се пие или изобщо не се почва, иначе можело да стане проблем...

# 538
Георги, беталок- може ли да се пие само при нужда? На мен са ми казвали, че или се пие или изобщо не се почва, иначе можело да стане проблем...
Аз имам изписан бета-блокер, който да пия при нужда. Доктора ми каза, че мога да го пия един-два дни. Ако го пия обаче повече дни, след това да го спирам с намаляване на дозата.

# 539
Аз днес се върнах от морето и там бях доста добре,не мислех за болести и други неща.Но в момента в който се върнах и пак се почна.Цяла вечер си опипвам врата и си изследвам лимфните възли,имам чувството, че се увеличават още и още.Дали от проблеми с ЩЖ е възможно да се увеличат-вече не знам какво друго да си мисля.Страх ме е да отида на лекар и да пусна изследвания,но пък и не мога да я карам вечно така,опитвам се да не чета тежки диагнози в гугъл,но не спирам да мисля за лимфоми,спинове и всякакви смъртоносни състояния.Кога най-рано се проявява ефекта от Есциталопрама-страх ме е че няма да ми подействат лекарствата и само ще се влоша още повече,в момента наистина те са ми последната надежда.Понякога си мисля,че хипохондрията ще ме убие преди всяка друга болест.

Общи условия

Активация на акаунт