Паническо разстройство - 45

• 43 847
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Jerry ,същото , което си мислиш , ама народа много страхлив, предпазлив и изобщо скован. Аз без жена ми около мен не пипам чуждо Grinning

# 511
Извиняеам де, че нахълтвам в темата...искам да ви питам някой пробвал ли е EMDR терапия от вас? Аз също съм с  многоооо висока тревожност, паник атаки и хипохондрия....Прочетох в една книга за метода, видях, че и в Бг. го има, но дали е ефективен?
Някой?

# 512
  • София
Сигурно ставам досадна, но възможно ли е Есцитила да не ми действа? Как се установява. От вчера ми е кофти. А днес си направих и атака. От известно време го чувствам хем сърдечно, хем стомашно - чревно. Ще говоря и с психиатърката, но чак на 11.
Георги, мислех си, че повечето мъжете сте по тройки и подобни. Бившият ми мъж имаше такива мераци, но не и аз. Всъщност при някоя друга да се е изпарило либидото от както е родила?

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 16:57 от Елдорадо

# 513
  • Цюрих
Извиняеам де, че нахълтвам в темата...искам да ви питам някой пробвал ли е EMDR терапия от вас? Аз също съм с  многоооо висока тревожност, паник атаки и хипохондрия....Прочетох в една книга за метода, видях, че и в Бг. го има, но дали е ефективен?
Някой?
Аз ходих при моя позната психотерапевт,която работеше с този вид терапия.Та смисъла на цялото нещо се състои в "преработването на спомени"+движение с очи,което помага на мозъка да изхвърли ненужната информация и връщането към спомена да не е болезнено.Но ми се стори пенкилер работа и не повторих.Но пък има добри отзиви от хора,на които е помогнала този вид терапия.
Аз лично за себе си открих,че като простиш на съответния човек става същото. Хем е безплатно!
Скептична съм като цяло към такива терапии.Не смятам,че чужд акъл седи в чужда глава Grinning
Ама опитай,ако след 10 пъти няма ефект,значи не помага.Толкова беше минимумът за ефективност по мой спомен или една минимална заплата.На мен ми се видя излишно харчене на пари.

# 514
Георги до живот хич не ме устройва 😕
Мислиш ли че ако стана веган това ще изчезне и няма да се налагат хапчета?
От днес пак тръгнах на психотерапия. Мисля да си ходя, по-добре ми е..

# 515
Лили11, аз съм ходила на такава терапия, не ми хареса....не съм повторила.

# 516
Георги до живот хич не ме устройва 😕
Мислиш ли че ако стана веган това ще изчезне и няма да се налагат хапчета?
От днес пак тръгнах на психотерапия. Мисля да си ходя, по-добре ми е..
Е пациента не го устройва никога, но това е положението. С диетите е само предложение, ако помогне, значи идеално, но не действа винаги.

# 517
Rozi4ka никой не го устройва, но колкото по-рано приемеш че е продължително, кой да знае до края на живота ли ще е, все още сме живи, толкова по-добре.
Аз съм на черешата!!! Яко!!!
Няколко дни ме наболява зъб, не мога да открия зъболекар (познат) в нашия град даже жената дето прави снимки е отпуска, и се туфнах при една непозната. Малее и с тоя коронавирус викам сто на сто ще лепна нещо, никакви мерки, но боли, какво да се прави. Та ми умъртвява нерв и от упойката, мен много ме хваща съм яко надрусана. Може ли от местна упойка и тоя Арсен така да се чувствам? Ама не е лошо никак. Щях да готвя, заспала съм и сега се нося, голям кеф!
Големи драми и с училище на децата - едното обединяват две училища в една сграда на смени заради ремонт по време на пандемия, другото - ще бъдат в общи занимални. Какво да кажа... малоумници. Ще почна като баба ми бог да ни е на помощ.

# 518
Привет!Два дни е нещо страшно,главоболие,световъртеж,дереализация.Незнам аз ли съм само така,но е доста неприятно Sad

# 519
Елдорадо от колко време приемаш Есцитил? Аз го пия плюс флуанксол, много добра комбинация. Нямам кризи.
Георги от утре съм веган...брат ми е от няколко години, леля ми, братовчедката ми, нищо не губя. Само това не опитах.

# 520
Сигурно ставам досадна, но възможно ли е Есцитила да не ми действа? Как се установява. От вчера ми е кофти. А днес си направих и атака. От известно време го чувствам хем сърдечно, хем стомашно - чревно. Ще говоря и с психиатърката, но чак на 11.
Георги, мислех си, че повечето мъжете сте по тройки и подобни. Бившият ми мъж имаше такива мераци, но не и аз. Всъщност при някоя друга да се е изпарило либидото от както е родила?
Ел, на 11 съм и аз на контролен. От колко часа си. Дай да се видим

# 521
  • София
Розичка, от месец и 10 дни някъде пия Есцитил. Аз съм на Есцитил, половин Ксанакс и половин Ремирта за сън.
Аз съм на диета за редуциране на тегло, но моята диета е по - скоро месо и зеленчуци. Ако махна и месото не съм сигурна какво да ям.

# 522
  • София
Елдорадо, твоята сага да не би да е започнала заедно с диетата ти?
Ако е така, просто си промени диетата и виж как ще ти повлияе.
Ти нали каза, че по време на почивката ти си била много по-добре? Може би не си спазвала стрикно диетата си?

# 523
Ся, с Георги да си дойдем на думата!
Аз съм хубава, добра! Само избери дали да съм с 33 годишния, или с 48 годишния!
Залагам на 33 годишния!
Ние ще дойдем!

# 524
Надежда, и аз така.. Когато хормоните бяха зле, аз си бях "6 точки". Откакто да супер стойности, не знам къде се намирам...
Сара, аз не съм пила нищо за пулса, но уж лекарствата с ивабеадин не влияели на кръвното.... То още от първата половинка ще стане ясно с колко ще падне
На мен от ивабрадин пулса ми стана 65,кръвното изобщо не мръдна ...но направих алергия...аз пиех ивабенор

Общи условия

Активация на акаунт