Паническо разстройство - 45

• 43 883
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Ей Шоколадче, и ти като мен си ту горе, ту долу. Ама на мен цикълът ми свършва вече. Сигурно верно е от магнитните бури. Шоколадче, щом нищо не предприемат, значи си добре. Просто ние не сме добре с главите, това е. Преди десетина дни "звучеше" бодра и щастлива. И това ще отмине.
Георги, аз не съм се засилила да почвам на кой знае каква позиция. Даже и аз като Елдорадо се замислям за учителстване, но то май трябва педагогическо образование...незнам. Искам нормална работа, но тази есен и зима казват ще е голяма безработица, така че да се въоръжа с търпение и това е.

# 496
Шоколадче алората е много хубава пий си я, но честно трябва ти и малко бензо намери си нелегално де да знам. Иначе става все по-зле.

# 497
  • Цюрих
Шоколадче алората е много хубава пий си я, но честно трябва ти и малко бензо намери си нелегално де да знам. Иначе става все по-зле.
Сали,ти така ли си около датата си?Като албанска подводница?
Просто ми се събраха три дни безсъние и оттам се почна...
Опелче,какво бензо?Имам само диазепам,но нали уж бил дядо на бензодиазепините...пък от пенсионери,па било то и хапчета какво да очакваш? Grinning Гъдел?
Спомням си,че преди 20г ми бяха изписали Лексотан,тогава имах някаква криза,пих го седмица и се оправих.Дали ще помогне в настоящия ми момент? Защото тоя пенкилер с психотерапията хич не го вярвам.Това малко като с щъркела....помага,ама си трябва мъж...

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 21:13 от Шоколад

# 498
Дали с тоя пропранолол и с тея отрови за гушата ще ми разрешат чаша вино?
Утре ще го питам тоя доктор ама кой знае какво ще си помисли.
Преди убивах всичко с алкохол, а сега си мечтая за чаша вино

# 499
Дали с тоя пропранолол и с тея отрови за гушата ще ми разрешат чаша вино?
Утре ще го питам тоя доктор ама кой знае какво ще си помисли.
Преди убивах всичко с алкохол, а сега си мечтая за чаша вино
Поркай на воля. Няма драма. Ние с жената в момента уговаряме друга двойка за фън, въпроса е да няма нерви.

# 500
Шоколадче, много съм зле с тоя цикъл. От години съм така. А и от Базеда не е много редовен. Вечно съм била на някакви хормонални хапчета. Имам тежък ПМС, нерви, плаче ми се, а пък като ми дойде ми е адски лошо, гадене, болки...абе гадост някаква.
Диазепама не е добър бензо, даже и лексотана не препоръчвам. Клонарекс или ксанакс ако можеш от някъде да си намериш.

# 501
Здравейте, от 5г съм с ГТР, мислех че е ПР, но не. Пия Есобел и флуанксол. Пробвала съм психотерапия, мн добре ми повлия, изчезнаха всички симптоми. Спрях хапчетата и след месец пак се върна всичко. Чета ви от известно време и някой неща ми се изястниха около тия състояния. Най-много ме притеснява тремора, защото не мога да работя ако го има. А той изчезва само ако пия хапчета. Докога се налага да ги пия според вас?

# 502
Здравейте, от 5г съм с ГТР, мислех че е ПР, но не. Пия Есобел и флуанксол. Пробвала съм психотерапия, мн добре ми повлия, изчезнаха всички симптоми. Спрях хапчетата и след месец пак се върна всичко. Чета ви от известно време и някой неща ми се изястниха около тия състояния. Най-много ме притеснява тремора, защото не мога да работя ако го има. А той изчезва само ако пия хапчета. Докога се налага да ги пия според вас?
Ако е до живот проблем ли е? Това е може би най често срещаното като остатъчна физическа проява на ГТР без ПР в САЩ (там поне интензивно проучват). И се пият хапчета до края. Приеми го като хипертония или болест на ЩЖ. Другия вариант е да минеш за около 2 месеца на веган режим или палео диета. Възможно е да изчезне това. Ако е такъв случая, ще регулираш режима на хранене.

# 503
Аз съм пила клонарекс,има действие,бях като вас,след това сероксад,но забременях и се наложи да го спра рязко, но тези двете действат

# 504
Извиняеам де, че нахълтвам в темата...искам да ви питам някой пробвал ли е EMDR терапия от вас? Аз също съм с  многоооо висока тревожност, паник атаки и хипохондрия....Прочетох в една книга за метода, видях, че и в Бг. го има, но дали е ефективен?

# 505
  • София
Днес пак куп неприятни усещания. Направо се чудя дали изобщо ми действа Есцитила и също така дали е ПР?! Пак започнах с моите психопатии🤦‍♀️

# 506
Да ********" на кой е измислил дограмите!
Веднъж чистене след смяна, сега след обръщане, на 4 стаи!
И сутринта тренировка, после бърз ход навън, час. Та ме питайте дали мисля, че ми е зле.... А, че ми лопа дъската е ясно....

Георги, аз с мойто извратено съзнание веднага си мисля за нещо... Ако е това!? Гаджетата ме врънкат, аз им казвам, че ми е писнало тройки, групови. А горките, те още не пробвали!

И след почистването се полага бира...

# 507
Дайте акъл какво да правя...
Изписаха ми 3 по половин бета блокер и 2пъти на ден по 1т тирозол.
Обаче пулса не ми пада под 80
Постоянно е в покой около 90
Кръвното ми е обаче 100 на 60
Не мога да увелича дозата на бета блокера
Казах на ендото и той вика ами пий още. Аз викам ами с тва кръвно и той ами не пий повече. Трябвало да чакам ефекта на тирозол след време
Усещам го тоя пулс
Напрегнато ми е

# 508
Сара, кръвно 100/60 е чудесно, сега е още горещо, знаеш и от жегите пада. Пулсът също не е зле. 80, 90 , са добри стойности. Не се притеснявай. Лекаря е прав, изчакай да подейства тирозола. След 10-ина дни ще почувстваш облекчение, а след месец направо ще си 6. Моят пулс в началото на тиреотоксикозата беше 120 в покой. Ама незнаех какво ми е и не обръщах внимание. Просто се чувствах много уморена. Аз започнах с тирозол 3 пъти по 2. Представи си до къде я бях докарала. Отпусни се и имай търпение. Нямаш нужда от повече бетаблокер. Ще видиш как след време като се позабави метаболизма ти, ще започнеш да го намаляваш, защото пулсът ще ти се оправи. Който ти е казал че бетаблокер се пие цял живот не му вярвай. Аз понастоящем не пия . Преди пиех конкор сутрин и вечер, после постепенно махнах сутрешната доза, после започнах да намалявам вечерната и бавно и продължително го спрях. Но си иска време и търпение.

# 509
Сара, кръвно 100/60 е чудесно, сега е още горещо, знаеш и от жегите пада. Пулсът също не е зле. 80, 90 , са добри стойности. Не се притеснявай. Лекаря е прав, изчакай да подейства тирозола. След 10-ина дни ще почувстваш облекчение, а след месец направо ще си 6. Моят пулс в началото на тиреотоксикозата беше 120 в покой. Ама незнаех какво ми е и не обръщах внимание. Просто се чувствах много уморена. Аз започнах с тирозол 3 пъти по 2. Представи си до къде я бях докарала. Отпусни се и имай търпение. Нямаш нужда от повече бетаблокер. Ще видиш как след време като се позабави метаболизма ти, ще започнеш да го намаляваш, защото пулсът ще ти се оправи. Който ти е казал че бетаблокер се пие цял живот не му вярвай. Аз понастоящем не пия . Преди пиех конкор сутрин и вечер, после постепенно махнах сутрешната доза, после започнах да намалявам вечерната и бавно и продължително го спрях. Но си иска време и търпение.

Супер депресия съм вече. От една година се превърнах от човек на хубава позиция и безкрайно пътуващ в безработна и пълна с неврози жена (аз напуснах защото започнаха всички екстри на паниката, хипохондрията, раздразнението и тн). Постигнах пълна социална изолация. После бременност и вечно лежане по болници и вкъщи, което усили всички психо състояния. Всички казваха, че като родя ще се оправя. Да ама не. Ето сега хашимото. Преди да го открият ме беше шубе да си разкарвам детето - толкова ми беше зле и ме беше страх, че ще припадна. Сега уж откриха проблема, но пътя към облекчението ми се струва мноооого далеч. Имам чуството, че никога няма да се върна към предишния живот.

Общи условия

Активация на акаунт