Паническо разстройство - 45

• 45 015
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Караха ли ви да си плащата тестовете, като те задължат?
Аз съм казала, че здравната каса стотинка няма да види от мен!
Ковидът протича с разнообразна клинична картина.
Като вероятно го карах, само си вярвах, че организмът ще се пребори и няма да стигна до лекар. Така им бях добре дошла!

Хубаво е лятото!
Прекалих днес, 16 км, силова тренировка, пилатес. Ще рева, че ми е зле от претоварване на организма Simple Smile

# 76
Мерси, Георги! Ще опитам да го схвана, на първо четене не успях.
Браво Джери ти си нашата гордост.

# 77
По-просто казано - ако си склонна да не спиш, да ходиш да правиш тройки или групови изпълнения, да смяташ себе си за богиня и т.н. е БАР. Ако обаче те тресе при най малката мисъл за нещо ново - ГТР.

# 78
По-просто казано - ако си склонна да не спиш, да ходиш да правиш тройки или групови изпълнения, да смяташ себе си за богиня и т.н. е БАР. Ако обаче те тресе при най малката мисъл за нещо ново - ГТР.

второто хаха! И аз клонях за ГТр

# 79
Добър вечер🙂
Исках да ви питам някой запознат ли е и използвал ли е Кава Кава? Георги, надявам се да имаш мнение по въпроса( като човек доста наясно с добавките, че и с лекарствата и различните психични състояния - направо си цяла находка😁). Интересно ми е как и дали действа?
https://medpedia.framar.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8% … D0%BF%D0%B5%D1%80

# 80
Караха ли ви да си плащата тестовете, като те задължат?

Не, шефа го плати. И за щастие резултата е -

# 81
Георги, знаеш ли се пие трибестана. Пия по 1000 мг. трибестан дневно, но в листовката нищо не пише колко време може да се пие. Трябва ли да се прави почивка или може да се пие постоянно без почивка?

# 82
Здравейте искам да попитам за лекаратвото Сеталофт ако може някой да ми даде мнение тъй като се намирам в страшна “дупка” от която не мога да изляза психически. Имам мисли за самоубийство! Въпроса ми е проблем ли е ако го пия без лекарско предписание понеже искам да започна още от утре лечение с нещо
Благодаря ви предварително за помощта

# 83
Георги, знаеш ли се пие трибестана. Пия по 1000 мг. трибестан дневно, но в листовката нищо не пише колко време може да се пие. Трябва ли да се прави почивка или може да се пие постоянно без почивка?
Трибестан може да го пиеш и постоянно. Тая доза е ОК, но при Трибестан е важен % на сапонините в суровината. Ако е малката доза под 50% можеш да го пиеш неограничено. Ако е високата - над 70% се пие 3 месеца и се почива 45 дена.

Кава кава е едно растение , съдържащо каваин. Пил съм оригинално от прясно набрани растения чай и действа наистина много успокояващо, почти като алкохол без да си пил алкохол. Повдига допаминовите нива. Обаче на другия ден все едно бях препил. В по голяма концентрация водеше до това. Сега, като добавка все още е в етап на проучване и няма точна яснота дали помага или не. И аз нямам идея дали помага. Може да пробваш и да споделиш. На теория си е чист бензодиазепин от природата, защото действа на опиоидните рецептори. На практика обаче трябва да се пробва.

# 84
Здравейте искам да попитам за...
Как си мислиш да почнеш антидепресант без лекар!?
Върви на психиатър, да види дали е подходящ за теб, схема на почване да ти даде, и някакво успокоително за туширане на страничните ефекти!

Боря бензото, свалих го пак, да покротувам 10 дни и още с половинка.

Така бе на изгрев слънце моята разходка!

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 08:25 от Jerry F

# 85
Трибестан може да го пиеш и постоянно. Тая доза е ОК, но при Трибестан е важен % на сапонините в суровината. Ако е малката доза под 50% можеш да го пиеш неограничено. Ако е високата - над 70% се пие 3 месеца и се почива 45 дена.
Благодаря за отговора. Пия Трибулус на Now Foods, ето този:

Пише, че има 45 % сапунини, т.е. мога да го пия постоянно без прекъснаване, нали така?

# 86
Аз съм с анемия. Още не се знае дали е желязодефицитна. Защото отидох с проблеми с кръвното и ми пуснаха ПКК. Утре ще изследвам и желязо и tsh и ft4. Анемията имаше ли връзка с ПР. Някой тук имаше анемия, но не си спомням.

Николчето , аз не съм чувала това лекарство сеталофт, но каквото и да е така не се пие. Може да си навредиш повече. Има антидепресанти и разни психотици, които имат като страничен ефект точно натрапливи мисли и мисли за самоубийство. Кой ще те наблюдава по време на лечението, с кого ще се консултираш. В никакъв случай не почвай да пиеш на своя глава. Отивай веднага на психиатър. Ще видиш , всичко ще се оправи, умната трябва.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 13:05 от Salii

# 87
Анемията има много подобни симптоми на ПА.Има общо и с вдигане/падане на кръвно,сърцебиене, изпотяване и тн... Какво ти излезе от ПКК? Пиши после какво е станало и какви изследвания си направила

# 88
За сега само ПКК. Хемоглобина ми е 94 при реф.120-160 за жените. И някакви обеми са били паднали, няколко показатели са, след хемоглобина са в таблицата. Не е пред мен сега. Днес сутринта не можах , та утре ще изследвам желязо и както вече писах хормоните за ЩЗ. Значи кръвното може и от анемията да го вдигам така ли ще излезе ? 🤔

Циклотимия налична ли е? И с какво третираш хипер епизодите? Отделно имаш ли някакви зависимости?

О, да. Имам доста силна неустойчивост в настроенията. Не съм третирала хипер епизодите, тъй като до момента не бях търсила лекар. Зависимости нямам. Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 14:02 от bubanka

# 89
Здравейте искам да попитам за лекаратвото Сеталофт ако може някой да ми даде мнение тъй като се намирам в страшна “дупка” от която не мога да изляза психически. Имам мисли за самоубийство! Въпроса ми е проблем ли е ако го пия без лекарско предписание понеже искам да започна още от утре лечение с нещо
Благодаря ви предварително за помощта

И как мислиш да закупиш това лекарство? С чужда рецепта? Това, което действа на един човек, може да не подейства върху теб. Вземи направление за лекар или отиди на частно. Ще те прегледат, ще ти направят схема и можеш още утре да започнеш лечение.

Общи условия

Активация на акаунт