Паническо разстройство - 45

• 45 073
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Цюрих
Това с рициновото масло ме заинтригува. Ползвам го много за други цели, та винаги имам в къщи. Ще го пробвам и за мазане.
Моите изследвания излязоха. Хормони на ЩЗ в норма. Желязо гранично. Референтни граници : 10,7-26
Резултат 10,7. Точно на долна граница. Не е зле. Бързо ще се коригира предполагам. Ще ида при ЛЛ да ми изпише нещо. И се връщам в изходна позиция, като повечето тук дето ходят по изследвания. Всичко си е от ПР- то. Така че както казва Джери, повече спорт и повече секс. Аз добавям и по чашка алкохолец вечер за отпускане на нервите.
Трябваше феритин да пуснеш.Но щом желязото ти е гранични и той ще е под нормата малко.Почвай Малтофер и ще се оправиш след месец.

# 121
Благодаря Шоколад, непременно ще започна с това рициново масло.... Само да намеря. То на врата как ще се връзва и спя, не знам, ама... Ще се мъча някак

# 122
  • Цюрих
Благодаря Шоколад, непременно ще започна с това рициново масло.... Само да намеря. То на врата как ще се връзва и спя, не знам, ама... Ще се мъча някак
И аз на врата отзад се мажа през деня и стоя с гол гръб и вдигната коса, отвреме навреме може да разтриваш и да добавяш по капка.Целта е да стои влажна кожата.През нощта не съм опитвала там, иначе на кръста се увивах с фолио и така спях.Може би ако успееш да намериш в аптеката някаква лепенка и да нанасяш върху нея, като се залепва добре,за да не мърда,ще е хубаво.Не ти трябва там голямо парцалче, най-много 10/10см, колкото да покрие прешлена.Проблемът с рицина е,че оставя петна, които не се перат.Трябват ти стари дрехи и въпросният найлон.Всъщност,пере се,но след 6-тия път на пералня и Т90*.
Гледах днес в един сайт,казва се "Зоя.Бг",че има чисто рициново масло,може би може онлайн да си поръчаш или в някоя аптека "Медея".Аз помня,че оттам си купувах.

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 17:49 от Шоколад

# 123
Конкретно за шипове - Q10 и Hemp Oil Seed заедно поне 3 месеца. Облекчава. Иначе с маслото това е отдавна известно. Като бях в Куба, имаха едно мазило, имаше и змийска отрова вътре, направо тушираше болки в стави и кости. Аз имам проблеми с китките от футболната кариера, та беше рай.

П.С. и наистина как в такава дискусия сте влезли?!? Аз съм изумен как все повече на американци заприличваме.

# 124
Малтофер как се пие, може ли без рецепта? Незнам личния какво ще изпише.
Рициново масло се продава във всяка аптека 40 гр. около 1,40 лв. Шишенцето е малко, но рициновото масло е гъсто и лепкаво, ще стигне за доста време ако повърхността за мазане не е голяма. И е хубаво в аптеките маслото.  В Зоя е скъпо, а и куриерска услуга ако не сте от София ще плащате. Имайте предвид че освен че цапа дрехите, води до окосмяване на участъка който се маже. То се използва много за възстановяване и бърз растеж на косата. Може с малко тампонче в корените на миглите  да се нанася всяка вечер, за да станат по-дълги и по-гъсти. Отклоних се 😀 Аз ще го пробвам за кръста, от години имам проблеми там.

# 125
Salii, сега като пусна едни буйни косми на врата и раменете, не ти е работа... 😂😂😂Добре че ми е дълга косата. Майтап настрана, истина е това за окосмяване то, виждала съм го като резултат върху крака. Горската жена, мъже нямат такива косми

# 126
Salii, сега като пусна едни буйни косми на врата и раменете, не ти е работа... 😂😂😂Добре че ми е дълга косата. Майтап настрана, истина е това за окосмяване то, виждала съм го като резултат върху крака. Горската жена, мъже нямат такива косми
Е, това за окосмяването няма как да е вярно. Ако беше вярно, че рициновото масло предизвиква окосмяване, то всички плешиви мъже щяха постоянно да ходят с намазани глави с рициново масло и щяха да пуснат буйни къдрици Simple Smile ама не става Simple Smile

# 127
Е, това за окосмяването няма как да е вярно. Ако беше вярно, че рициновото масло предизвиква окосмяване, то всички плешиви мъже щяха постоянно да ходят с намазани глави с рициново масло и щяха да пуснат буйни къдрици Simple Smile ама не става Simple Smile
Не, има тоя ефект при някои хора, но не е често срещано, а и отделно където е окосмена зона, просто се сгъстява. Така че този мит има малко истина.

# 128
  • Цюрих
Хора,да ви кажа, супер интересно е тука а вас Grinning Даже у фейса не бях влизала една седмица!
Не знам дали сме на американци заприличали,ама то всеки като си каже и друг се обажда със същото...
Малтофер пия през ден по едно хапче от 100мг-дъвча го с храната, защото ми се дразни стомаха.Вечер и обед пия пробиотик.В празния ден, при нужда, магнезий-вечер.
По-добре съм, от него,зачервиха ми се склерите, ходя без компас и започнах да заспивам без билки.
Тревожност нямам, обаче отвреме навреме получавам някакви бегли паники, като топка страх в стомаха, сърцебиене, леко ме замайва в момента на атаката, приревава ми се и ми се позамъглява зрението.Присветва ми чат пат в очите и ми трепери левия клепач.Преди и джуката ми трепереше-като на младо магаре напролет,ма мина.Доста се разредиха ПА.Бяха по една всяка вечер или при сън,сега два-три дни нямам,после "айн,цу цвайн,цу драй,цу дрън" и от 5-10мин до половин час!Това значи ли,че се оправям?
Мъжът ми вика,че ще ме лекува по пернишки...с винкел/щот я съм си оттам/ и докато чета за разни етерични масла,той+за лечебната сила на шамарите! Grinning
Но правя проучване.Четох,че като си намажеш петите с масло от лавандула и други тюрлии,те удря в мозъка...целебно!
А вас като ви запука паниката,горе долу колко време от деня ви тресе?И колко симптома ви се проявяват?

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 21:07 от Шоколад

# 129
Хора,да ви кажа, супер интересно е тука а вас Grinning Даже у фейса не бях влизала една седмица!
Не знам дали сме на американци заприличали,ама то всеки като си каже и друг се обажда със същото...
Малтофер пия през ден по едно хапче от 100мг-дъвча го с храната, защото ми се дразни стомаха.Вечер и обед пия пробиотик.В празния ден, при нужда, магнезий-вечер.
По-добре съм, от него,зачервиха ми се склерите, ходя без компас и започнах да заспивам без билки.
Тревожност нямам, обаче отвреме навреме получавам някакви бегли паники, като топка страх в стомаха, сърцебиене, леко ме замайва в момента на атаката, приревава ми се и ми се позамъглява зрението.Присветва ми чат пат в очите и ми трепери левия клепач.Преди и джуката ми трепереше-като на младо магаре напролет,ма мина.Доста се разредиха ПА.Бяха по една всяка вечер или при сън,сега два-три дни нямам,после "айн,цу цвайн,цу драй,цу дрън" и от 5-10мин до половин час!Това значи ли,че се оправям?
А вас като ви запука паниката,горе долу колко време от деня ви тресе?И колко симптома ви се проявяват?
Не ти минава, епизод между 2 бури е. Ще ти мине. Наслаждавай се Simple Smile Много хора се успокоиха , имам наблюдения. Очаквам до 10 дена пак избухване масово. Но това е нормално , цикъл си е.

# 130
Здравейте,освен тревожност и всички други физически "екстри" на състоянието ни,някой има ли натрапчиви мисли?

# 131
Здравейте,освен тревожност и всички други физически "екстри" на състоянието ни,някой има ли натрапчиви мисли?
Мисля, че всички сме имали такива. Вървят комплект с останалите екстри Simple Smile

# 132
Шоколадче, голяма шегаджийка си. Щом имаш такова чувство за хумор значи ще се оправиш по-бързо отколкото очакваш. А за окосмяването не се шегувам. Една позната много ми го хвалеше рициновото, колко било подхранващо и подмладяващо и си мажеше лицето всяка вечер. Докато изведнъж спря, имаше мъх по цялото лице, не чак твърди косми, но неприятно е. А теметата на мъжете няма как да се окосмят. Тук говорим за сгъстяване на косата, а не за израстване на голо поле😀.  И голяма работа,ако съм мъж хич няма да ми пука че съм плешив, важни са други качества.
Впрочем на 10-ти е имало силна магнитна буря, а още по-мощни се очакват на 21-22 и на 29-ти август. Така че сигурно ще има бум, на нас тука всичките😉

# 133
  • Цюрих
Сали, това с косата не го знаех, хахаха! Трябва да го пробвам на моя мъж.Има си канадска поокосена ливада,ще пробваме да я засадим!Той поне ми се хваща на акъла чат-пат!
А рициновото масло още е рецепта за красота!Може да се смесва с розово и кокосово масла и задържа влагата в кожата.Маже се около очите.Ако си капеш в очите,премахвало и катаракта.Майка ми викаше да пробва за последното,че много не и вярвах,ама се разкандърдиса.
Аз си махам много ефективно грим с рицин.Всичко излиза само с едно намазване,разтваря цялата мръсотия.И след една седмица употреба върху очите установих,че бръчките ми се поизгладиха,та сериозно,мисля да направя един експеримент.Имам една много ефективна рецепта за младост, която обаче мирише на п@рдял коч-буквално, защото има ланолин!
От една аптекарка я знам, изглеждаше много добре и сега мисля да заменя едно от маслата с рицин.Ако стане,ще споделя опит!
Ако понякога не се чувстваме щастливи, то поне винаги да сме красиви! Grinning
Така и не разбрах всичките симптоми ли ви се изреждат или може и по един-два?

# 134
Аз съм с натрапливи мисли, депресия и свръхтревожност.

Общи условия

Активация на акаунт