Паническо разстройство - 45

• 44 120
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
А каква е ролята на флуанксола?Защото моята комбинация за ПР и тревожно разстройство е серопрам 1/2 сутрин флуанксол 1т вечер и клонарекса...днес пси каза,че клонарекса почваме да го махаме,но флуанксол още поне 5 месеца
Блокира ти фобийните мисли, докато мозъка си изгражда новите пътеки към синапсите. Общо взето те пази от психоза. И това е много хубаво на теория, повечето хора на практика обаче не се справят и пак психясват. Но ако нямаш фобия, значи си ОК.
По принцип нямам фобии,нямам и някакви психически симптоми като натрапчиви мисли или окр и се надявам никога да нямам...имам само физически симптоми и те са ми достатъчни,защото са доста ...аз дори ПА не правя ,просто си "получавам " инсулти,инфаркти,задушавам се,припадам,пръска ми се сърцето,липса на апетит...ужасни са тези усещания...да си напълно здрав физически...А всеки ден да умираш по 100 пъти...мисля,че ме разбирате какво имам впредвид....
Георги щом е за фобии тогава ок ли е ,че трябва да го пия заедно с серопрам....пси ми каза,че флуанксол щял да бъде моя Деанксит....не че някога съм пила Деанксит...сега тези лекарства които пия са първите които някога съм пила...аз не бях получавала до сега...Сега започнах да се чудя ок ли ми е лечението....но пък вече 40 дни ги пия и се чувствам доста по добре..ще видим как ще е когато спра клонарекса
Е да, пиеш АД с Антипсихотик, което е деанксид, но поне модерен. Мелитрацена е дядото на флуанксола, така че си ОК. А това че умираш, а не си още, значи че нищо ти няма. Тоя мозък вземи да го учиш. Да се сеща.
Да осъзнавам,че всичко е в главата ми...знам,че не е истинско и пак не минава,хем знам и пак го изживявам...трябва да мине време за да се науча да го контролирам и да свикна,че сега е плашещи...аз съм още в началото...сега поне с АД биват нещата...ще видим как ще се развият нещата и като започна когнитивно поведенческа терапия ...дано ми помогне,че съм в разцвета на силите си и искаме и семейство да създаваме и тъкмо започнаха да се нареждат нещата и изперках...та аз в това състояние себе си немога да гледам...камо ли дете.
Георги благодаря ти много за поясненията и съветите.

# 421
От самото начало приеми, че е възможно и да не отмине напълно всичко. Но значително ще се подобри. Докато си бременна, е много вероятно да се завърне всичко заради хормоните. Но ако си овладяла терапията, ще се справиш.

# 422
От самото начало приеми, че е възможно и да не отмине напълно всичко. Но значително ще се подобри. Докато си бременна, е много вероятно да се завърне всичко заради хормоните. Но ако си овладяла терапията, ще се справиш.

О да
Това за бременноста и хормоните и ПА е супер вярно. Но минава и не се умира

# 423
Е, то едната съставка на Деанксита е Флуанксол. Добре, че не са ти дали сутрин, обед и вечер флуанксол, да луднеш.

И никой не се обади да ми помогне с чистенето на последиците от слагането на дограмата Simple Smile
Е*****ла съм какво е, заминавам за Маймунарника!

А, първо да видя сметката на "джамджията", голям симпатяга, с готин задник...

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 13:00 от Jerry F

# 424
Само да ви кажа ако днес и утре сте качени на черешите, крушите, дюлите или други високи дървета, не търсете болести. Има магнитни бури, и то силни, така че смело бензо/бира/водка. Може и заедно в краен случай.

# 425
За другите не знам, Георги, но аз ще съм на трева, водка и рок! А и бензото от обяд!

Утре може да рИва!
Спомени да има....

# 426
Ооо да ако стане ще е една хормонална бомба...бременност + базед + ПР....Дано успея да се науча да се контролирам и да свикна с "лудостта " си до тогава.

# 427
Ще се научиш, особено като забременееш. Ще знаеш че бебчето е най-важно и ще се контролираш заради него. Не се плаши.

Магнитните бури винаги съм ги усещала. Днес е и много горещо. Така че в по-късните часове излизайте на разходка.

# 428
Аз сега съм с нов филм.Прочетох някъде за сънна апнея и реших,че го имам понеже страдам от синузит и вечер ми е трудно да дишам като хората.Възможно ли е Лириката да повиши сънната апнея и да ми блокира дишането докато спя.Четох в листовката,въпреки че пси ми забрани и не видях никъде да пише,но все пак. Уж хапче за успокояване на ГТР,а пак си намерих за какво да се тревожа.Сега цяла вечер няма да успея да мигна.

# 429
Аз сега съм с нов филм.Прочетох някъде за сънна апнея и реших,че го имам понеже страдам от синузит и вечер ми е трудно да дишам като хората.Възможно ли е Лириката да повиши сънната апнея и да ми блокира дишането докато спя.Четох в листовката,въпреки че пси ми забрани и не видях никъде да пише,но все пак. Уж хапче за успокояване на ГТР,а пак си намерих за какво да се тревожа.Сега цяла вечер няма да успея да мигна.
Айде пак глупости. Ами аз затова отдавна уважавам американските лекари, колкото и да са тъпи. Отпускат лекарствата в обикновено пластмасово шишенце с надпис , който слага. Аптекаря го пълни с необходимата бройка за месеца на човека. Няма листовки и глупости. Говорим за тоя вид лекарства за психика и т.н. Без фенси опаковки и пари за реклама да се оскъпява. Спрете да четете бе!!!

Дънна апнея нямаш. Ама изобщо нямаш. Но дори и да имаше, какво? Тя не се лекува Simple Smile

# 430
Снощи голям зор. Изригвания или какво. Ужасно сърцебиене. Няма спане. Дано днес е по добре. Вече се реших, ще правя холтер и вероятно психо, ако е чисто. Убедена съм, че повечето кризи си ги създавам сама в главата. Цяла нощ пулс 100. Шията ме стягаше, все едно някой ме стискаше и шубе, че ще умра.

# 431
И аз два дни не съм ок, но мисля горещините ми влияят много. Още малко и ще захладнее.

# 432
Петък започнаха магнитни бури от 18:00 и ще продължат до утре 04:00. Така че всичко , което усещате е и от тях в бонус. Даже и на мен ми беше криво вчера доста, днес е по-добре, но пак се усеща. Много тъпо усещане, но все пак налично. За съжаление сме податливи и това е положението.

# 433
На мен що не ми е криво!
Щото цяла нощ купонясвах на концерта на много известна група!
И махмурлук нямам даже, то алкохолът излезе от куфеенето!

Момичета, момчета, давайте много радост на душата и тялото си! И насила даже!

Аз заминавам на разходка с едно ново гадже...хм...май не само разходка Simple Smile

# 434
Момичета, момчета, давайте много радост на душата и тялото си! И насила даже!
Джери е права. Миналата година, когато още работех с психотерапевт, той ми казваше, че винаги трябва да се усмихвам. Когато човек е в дупка, естествено, че това трябва да е насила. Струваше ми се нелепо. Но го пробвах много пъти. Когато правех нещо, или не, ей така както си стоя пусках си музика и разтягах лицето си в усмивка, фалшива. Понякога забравях, но винаги като се сетя пак го правех. Залепях на лицето си фалшива усмивка. Ей, с времето установих че наистина помага. Фалшивата усмивка лъже мозъка и се произвежда серотонин. Ако някой е работил с психотерапевт знае, това си е една от техниките които прилагат.
Да, Опелче , жегата наистина много ни пречи. Мразя студеното време и ще плача за лятото, но пък тези дни е нетърпимо горещо.
Джери, приятна разходка 😉

Общи условия

Активация на акаунт