Паническо разстройство - 45

• 44 094
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Лириката как я пиете по половинка ? Аз съм чувала,че капсулите не е хубаво да се чупят и режат ? Или я закупувате под друга форма-моята е на капсули. Иначе оживях след вчера 😄 заспах доста бързо,въпреки притеснението дали няма да се задуша.Имам странна болка в гърлото днес,но и преди ми се е случвало,така че няма да се филмирам и да го свързвам с хапчето и измислената ми сънна апнея.Дано тази вечер е по-спокойно и да спрат на всички ни тревожните заспивания.Вдругиден заминавам на почивка и се притеснявам да не разваля настроението на моите хора с депресиите и разстройствата ми,но поне съм спокойна,че най-накрая започнах някакво лечение и дано да има все някога поне малко резултат.

# 436
Споко, До, като отидеш ще се разсейваш и няма да мислиш глупости, щото само глупости ни раждат мозъците, като и нямаме занимавка!
Опелче, психиатърът ми е казал, не по жегите, ако ми е зор за планина, по ниското, в гората! Е, аз нали ще трябва да гълтам успокоителни, като гледам отгоре билата!

Нещо ми е много нервно, това е от намаляване на бензото. Останах с едно вечер. И аз само глупости мисля. Ако напиша следващото, дали няма да ме баннат. Е това място вчера с двама си избрахме за тройка Simple Smile
А, и добро утро!

# 437
Здравейте.Будя се от прескачане на сърцето и сърцебиене.Тревожност нямам ,но не разбирам защо сърцето ми откача така

# 438
Ще се научиш, особено като забременееш. Ще знаеш че бебчето е най-важно и ще се контролираш заради него. Не се плаши.

Магнитните бури винаги съм ги усещала. Днес е и много горещо. Така че в по-късните часове излизайте на разходка.
Еееех благодаря ти сали вдъхна ми кураж и надежда...само трябва да изчакам да спра да пия АД...после да се молим,че хормоните на щж няма да решат да се размърдат(все са в норма от 5 години долу гору)ама знам ли на инат може да им скимне нещо...вчера бях на плаж в най голямата жега и въобще не ми идваха на ум простотий даже си подремнах малко Simple Smile

# 439
  • Перник
Някой, който има връзка с Али, случайно да знае дали в момента е на Огняново?

# 440
Днес отидох в болницата
Сложиха ми холтер
Там ми скочи и кръвно и пулс... Кой знае какво ще излезне утре....
От кръвно постоянно 100 на 60, измериха 80 на 140.
Иначе мерят температура 37.6

Прибирам се вкъщи на 2 термометър 35.5
Дали от безпокойство се вдига темп?

# 441
Нежи, на 28 е била около Исперих. Сега ще я питам и като има отговор ще пиша!
Но ако беше към моя край сигурно щеше да пише!

# 442
Някой може ли да ми каже, защо пък сега е спрян Есобел-а, от 10 mg ? Преди беха бензотата, сега и тва...

# 443
Али си е у тях. Октомври ще ходи по чужбинско!
Пита дали не са ни изпоблокирали всички вече Simple Smile

# 444

Йовковци
Здравейте.Будя се от прескачане на сърцето и сърцебиене.Тревожност нямам ,но не разбирам защо сърцето ми откача така
А то пък сърцебиенето си е признак на тревожност?
Тая нощ след два доста трудни и напрегнати дни станах с такъв сърцетуп, но бях омаломощена от жегата и пак съм заспала. Сутринта ми беше яко нервно, но поне малко по-добре от предните дни.
Приятен ден и от мен!

# 445
Някой може ли да ми каже, защо пък сега е спрян Есобел-а, от 10 mg ? Преди беха бензотата, сега и тва...
Спират когато каквото си искат. Всичко е въпрос на пари и лобита. Особено пък в лекарствения сектор. Но не се плаши, Есобела е като Есцитил, Ципралекс и други сигурно има. С активна съставка есциталопрам. Обади се на твоя док.само да ти каже с какво да го замениш. Едва ли ще усетиш някакви неразположения. Иначе как Джоми ? Стабилизира ли се? Излизаш ли?

Джери , много поздрави на Али. Тя да не тръгва пак по Одрин. На мен много ми се ходи, но с преспиване. Даже повече до Чанаккале бих отишла , ама никой не ми се връзва, хем ей го къде е 😉

# 446
Здравейте, вчера четох за една хранителна добавка, която ми се видя интересна. Видях че тук във форума пишат хора, които са я вземали. Но повечето са в тема за сайтове за хранителни добавки. Иска ми се да получа мнение от хора с тревожно разстройство дали има някакъв ефект. Става въпрос за Л - теанин. Това е аминокиселина в листата на зеления чай. Ако някой я е пробвал, моля да пише.
Някой по-горе е писал за сърцебиене и аритмия. И аз наскоро ходих със същите оплаквания при кардиолог, изписа ми магнерич. Така че може да опитате с  хранителна добавка - магнезий.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 15:12 от Morphea

# 447
  • Перник
Джеренце, аз съм на Огняново, е...си жегата хораааа, но ми е кеф, че се измъкнах малко на някъде

# 448
Здравейте, вчера четох за една хранителна добавка, която ми се видя интересна. Видях че тук във форума пишат хора, които са я вземали. Но повечето са в тема за сайтове за хранителни добавки. Иска ми се да получа мнение от хора с тревожно разстройство дали има някакъв ефект. Става въпрос за Л - теанин. Това е аминокиселина в листата на зеления чай. Ако някой я е пробвал, моля да пише.
Някой по-горе е писал за сърцебиене и аритмия. И аз наскоро ходих със същите оплаквания при кардиолог, изписа ми магнерич. Така че може да опитате с  хранителна добавка - магнезий.
Ако човек пие АД, не се препоръчва да се приема L-Theanine. Впрочем е важна и суровината, защото е масово синтетична, а не извлек. И действа токсично ако се прекали.

Мен днес ме задължиха със служебната кола да минавам минимум 3000 км на месец, че била чисто нова и да съм оправдаел покупката и. И аз кво да правя, зорлен ще ходя на море всеки уикенд. Като застуди на шопинг в София и Стара Загора. Много мъка по тоя свят, не очаквах, че ще съм длъжен да ходя на море Grinning

# 449
Днес отидох в болницата
Сложиха ми холтер
Там ми скочи и кръвно и пулс... Кой знае какво ще излезне утре....
От кръвно постоянно 100 на 60, измериха 80 на 140.
Иначе мерят температура 37.6

Прибирам се вкъщи на 2 термометър 35.5
Дали от безпокойство се вдига темп?
Моята лична ми каза,че на нервна почва се вдига темп, защото и аз преди няколко пъти съм вдигала без други симптоми и без да я усещам...но колко е вярно не зная

Общи условия

Активация на акаунт