За прането на дрешките

• 2 357
  • 73
  •   1
Отговори
# 45
  • София, център
Пера всичко ( е пропуснах веднъж един sweatshirt ), не гладя, но всичко минава през сушилнята!

# 46
  • София
Всичко без якета и чорапи.

# 47
Абсолютно всичко ново пера,било то на детето или наше,самата аз не бих облякла нещо купено и неизпрано,какво остава да го причиня на малкия Naughty
И аз така.Само като си представя къде се е въргаляло и  Sick Sick Sick

# 48
Пера всичко ново Peace

# 49
Пера всичко ново и не само на децата. wash

# 50
Пера всичко ново и не само на децата. wash
newsm10 smile3521 newsm10

# 51
  • Варна
Мисля, че само якето може да се остави непрано при купуването newsm78. Всичко друго -да мине през вода Mr. Green
Peace

# 52
Задължително  Peace

# 53
# 54
Задължително пера всичко! Не гладя обаче абсолютно всичко от този месец.

# 55
  • ГО
И до днес всички ново купени дрехи пера независимо дали са на детето или наши .Не се знае през какви неща са минали незевисимо дали са маркови или обикновенна марка ,дрехата си е дреха и минава през еднакви места при ушиването ,зная го от видяно при изработка на дрехи.Така че задължително пране преди обличане.
И аз пера всичко,независимо дали е на детето или наше.

# 56
Аз също пера всичко,но......нали някои от тези дрехи сме мерили в магазина,тоест пак сме ги обличали непрани!

# 57
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
И аз пера абсолютно всичко ново-и за бебчо, и за нас! После задължително гладя!!!

# 58
Задължително! Само като си представя, как всеки протрива между пръсти, за да види как е на дебелина, каква е материята, колко е меко или грубо и през колко ръце (не всичките непременно мити  Laughing) минава дадена дреха.. ooooh!.

# 59
  • София
Абсолютно всичко ново до момента съм изпирала преди първото обличане-от бельо до якета!

Общи условия

Активация на акаунт