ОКТОМВРИйки 2020 - тема 5

• 35 701
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Багажа си събрах в един  не голям сак,  който ММ ще донесе след раждането. Една раница  , с неща които ще ми трябват за самото раждане + документите ще взема с мен.
  Педиатъра го смених юни месец, че предишният излезе на пенсия, а и ми далече. Сегашния ми е на 5 мин. пеша и поема и бебето и другите 2 деца.

# 601
Здравейте мами,
Аз също се следя при док.Милчева в Щерев...имяте ли информация какво се случва с нея, защото постоянно отменятн графиците й в онлайн системата(отменят и презаписват часовете й), и няма свободни часове чак до 18 септември.
Мен също ме притеснява това със срещата с въпросната док.Григорова(незнам защо се прави това, и как може раждането да се определя от някой, който не познаваш и не си виждал, и не е запознат с бремеността ти).
Има ли мами, следящи се в Щерев, но решили да раждат другаде и къде, със или без избор на доктор.
Аз също имам проблем с намирането на педиатър и това много ме изнервя....
Също така с наближаването на термина започва да ме страх както от естествено раждане, така и секцио(бебчо е седалищно и още не се е завъртял), има ли и други "страхливи" мами или съм само аз..

# 602
  • София
Petra.k, аз съм утре сутринта при Милчева. Тя беше отпуска, после ми отмениха от 28ми часа за утре. И аз видях, че няма часове чак до 18.9 онлайн, но ще видя утре какво ще каже.
Ако Григорова е тази, с която се видях миналата седмица не беше толкова страшна. Може би и не е имало нужда от спор или каквото и да е, защото аз директно й казах, че съм се насочила към естествено раждане. Попълних бланките, минах си кардиолога и анестезиолога, после ми дадоха списъка за родилното и така. Всички бяха спокойни, обясняваха, отговаряха на въпроси.

# 603
Petra.k, аз бях на преглед при д-р Милчева последно на 25.08, а имах записан час за 28ми, но ми го преместиха. На прегледа тя ми каза да си запиша час за 04.09, защото от 7ми до 12ти щяла да бъде отпуск. Може би е решила да удължи...

# 604
Аз се виждах с нея последно в началото на Август (3.08) пускахме кръв и микробиология чухме се, и на 18 бях на 3-та фетална и на тонове, трябваше да се чуем...звъхян и два или три пъти не помня, тя не ми върна обаждане и разбрах че е била отпуск...този понеделник имах час но ми беше отменян бях на тонове отново.... казаха ми че тази седмица ще приема само в сряда от 8 - 9:40 и в петък целия ден... но свободни часове има чак за 18.09

# 605
  • София
Аз утре ще я разпитам как е с отпуски и часове, че съм на края на 37гс и почвам да мисля, че младежът може да реши да се появи всеки ден. Миналата седмица я заместваше Гогова и беше много приятна и усмихната, но ми се ще бебо да изчака Милчева (нея я писах и за избор на екип).

# 606
Здравейте мами,
Аз също се следя при док.Милчева в Щерев...имяте ли информация какво се случва с нея, защото постоянно отменятн графиците й в онлайн системата(отменят и презаписват часовете й), и няма свободни часове чак до 18 септември.
Мен също ме притеснява това със срещата с въпросната док.Григорова(незнам защо се прави това, и как може раждането да се определя от някой, който не познаваш и не си виждал, и не е запознат с бремеността ти).
Има ли мами, следящи се в Щерев, но решили да раждат другаде и къде, със или без избор на доктор.
Аз също имам проблем с намирането на педиатър и това много ме изнервя....
Също така с наближаването на термина започва да ме страх както от естествено раждане, така и секцио(бебчо е седалищно и още не се е завъртял), има ли и други "страхливи" мами или съм само аз..
Аз последните 3 седмици всяка седмица съм при нея и мисля, че тепърва ще излиза в отпуск. Аз мисля да раждам в Надежда, но за съжаление там също е доста трудно с часовете. Относно страха мисля, че е нормално да има притеснение, особено като наближава момента.

# 607
  • София
Аз се следя в Щерев при д-р Готова и съм доволна от нея. Въпреки това вътрешното ми усещане е, че искам да раждам в държавна болница. И както се бях насочила към Майчин дом, в крайна сметка се насочих към Шейново. Получих добри отзиви за д-р Вецев и на 17 ще се видя с него.
Иначе вчера оправихме декларацията за припознаване, та и това отметнахме от to do list.

# 608
  • София
Аз най-накрая минах ЖК. Милчева потвърди, че я няма цялата друга седмица и прегледите ще са при дежурен лекар.
Иначе малкият е станал вече 2800 и каза, че го чакаме. Плацентата е станала втора степен. Аз само се надявам да устискам поне до 3300-400 да стане, че още е мъничък да излиза.

# 609
Снощи след секцио по спешност, в 34 г.с. първата си глътка въздух пое моето борбено момиченце - 2200 гр., 45 см. В кувиоз е, но диша сама, подават и много малко кислород. Родих в Токуда при д-р Атанасова. Изваждането се наложи тъй като нямах никакви околоплодни води, без мехура да е спукан и на тоновете липсваше активност на детето. Пожелавам успешен финал на всяка от Вас ❤

# 610
Релакс90, направо ме поля със студена вода! Второто ни момиченце, макар и по-рано, но борбено! Да расте здрава и силна и да ви радва! Но нека първо навлезе в живота, смело и уверено! Бързо възстановяване! Чакаме повече информация, като събереш сили! Започвам да подготвям списъка на нашите родени бебета, но няма да бързам за нашите първички, нека се адаптират и да донесат спокойствие в душите ви! Целувки

# 611
Честита да рожбата ти, Релакс! Нека е много здрава, родена с късмет, благословени да са дните й ♥️
Наистина много се развълнувах и от сърце ви желая да можете скоро да се гушкате.
Успех на всички момичета от мен!

# 612
Зайче, Релакс очите ми се пълнят със сълзи от радост и умиление за вашите малки момиченца! Нека са много здравички и орисани с късмет и щастие в живота! Пожелавам ви леко възстановяване, а малките кукли бързо ще наваксат! Важното е, че е направено най-доброто за тях в този момент!
Аз минавам само да поздравя и всички останали. Започва се лека-полека!
Не се притеснявайте излишно. Като влезете в болницата колелото се завърта и няма да имате време много да го мислите. Докато се усетите и ще ви показват малкото съкровище!
При нас няма нищо ново. На преглед съм чак на 18ти, когато ми започват и 45те дни. Усещам бебо все по-голям и от корема ми все стърчи по някое колянце или ръчичка. Взе да ми натежава тези дни. В петък съм на второ ОГТТ. Стискайте палци за добър резултат този път.

# 613
  • София
Релакс, честита щерка Heart
Да расте здрава и спокойна, а на теб бързо възстановяване! Flowers Hibiscus

# 614
Честити бебчета момичета Simple Smile Нека бъдат здрави, щастливи, усмихнати, да имат безгрижно детство с много игри и приятели,  и много късмет Simple Smile На вас мами бързо въстановяване и скоро вкъщи да се прибирате

Общи условия

Активация на акаунт