ОКТОМВРИйки 2020 - тема 5

• 35 713
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Зайче, честито! Да е здрава и много щастлива. На теб бързо възстановяване.
Релакс, стискам палци всичко да е наред и скоро да споделиш добри новини.

# 586
Зайче, честита радост! Да ви е жива и здрава! Скорошно възстановяване! ❤

Релакс, имаш стиснати палчета и от мен!  Всичко ще бъде наред! ❤

# 587
Честито бебче! Да е здраво и силно и скорошно възстановяване на мама.
Релакс стискам палци!

Момичета как сте с отоците по крайниците? От вчера като ми се подуха краката и още са на поничка.

# 588
zai4eto87, честита да ви е дъщеричката! Да е здрава, борбена и щастлива! На теб повече спокойствие сега и радости!

релакс90, стискам палци и аз всичко да мине по план!

Гледах списъка на сайта на Токуда и пише помпа и стерилизатор. От друга страна, пише и превръзки за родилки а много майки са казвали, че там им дават предостатъчно, така че не знам колко е адекватен. В книгата на Хедра (и не само) пише да изчакаме да видим как ще потръгне кърменето и тогава да купуваме помпа...

# 589
Извинявам се, че продължавам темата за Токуда, но последно - къде гледаш списъка, защото аз гледам на този линк, и стелиризатор не виждам?
Confused
https://www.tokudabolnica.bg/bg/obstetrics-and-gynecology/the-th … ring-for-delivery

# 590
  • Пловдив
Здравейте, мами Simple Smile В 34 г.с съм и днес правих изследвания кръв и урина. Има ли и други с ниски нива на тромбоцити? При стойности от 150-450 моите в момента са 132?

# 591
  • София
Те хубаво, че не са по-високи. Нормално е да намаляват с напредъка на бременността, но чак 132, не знам. Док ще ти каже.
http://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Platelet%20Count.htm

# 592
sisi11, моя грешка, извинявай, нещо съм се объркала за стерилизатора, гледам същия списък.

# 593
Ясно, просто ми стана много подозрително, първо момичетата тук споделиха различни списъци, викам ако и в сайта има два различни вечеее.. Smile

Да завършим темата с багажите, аз не съм го започнала моя, ама мисля да се опитам да се побера в раница - според вас прекалено оптимистично ли е Laughing Гледам в ютюб куфари се стягат, големи малки

# 594
Аз моя го стегнах, точно един малък куфар за ръчен багаж. То само на бебето порта за изписване заема половината място, пък и аз обичам да си имам всичко и да съм подготвена.

# 595
  • София
Раницата се носи, куфарът се търкаля.
Аз бих взела куфар, щот не трябва да вдигам тежко.

# 596
Аз да ви се оплача , не мога да намеря педиатър за малкия Sad Моята лична лекарка има здравословни проблеми , не се знае  кога ще се върне на работа и ще го поеме ли , а другите лекари не си вдигат телефоните Sad Моля за помощ за добър педиатър в Люлин 8 /9

# 597
Моят макар и скромен съвет е - ходи на място. Аз по телефона не се свързах, на място веднага се разбрахме (вярно, че ми е лл, но си направи устата, че не приема ама айде от нея да мине...) Та според мен на място има по-голям шанс от съчувствие.

# 598
Гери, за педиатър в Люлин, доволни сме от доктор Цекова в болница Люлин. Ама трябва да се пита предварително приема ли нови малки пациенти. Чувам отзиви и за новия център на Медива, но нищо не мога да кажа.
Релакс90, мисля те, нещата си вървят към финал, гледай колкото може по-спокойно да го караш.

# 599
  • София
Релакс, успех, стискаме палци и после бързо възстановяване!

Относно багажа - моят е в куфар за ръчен багаж. Отделно ще нося дамска чанта/раница с лични документи, зарядни и такива.

Педиатър и ние не може да намерим в района или съседните квартали. Почнах да се изнервям и напрягам от това, но сме си дали срок до края на седмицата да уредим въпроса, макс началото на другата, че все пак има и почивни дни Confused

Общи условия

Активация на акаунт