ОКТОМВРИйки 2020 - тема 5

• 35 715
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
Честито, Zai4eto87! Да ти е жива и здрава дъщеричката и да расте много щастлива и обичана.И бързо възстановяване желая.

# 571
Ехааа, честито ни първо бебче в групата Heart
Нека расте здраво, жизнерадостно и любвеобилно детенце и да ви дари с много щастие.

Зайче, като се съвземеш, би ли споделила подробности - очаквахте ли преждевременно да се появи бебчето, как се чувстваше преди това?

Аз съм от паникьорките във форума. Всяка инфо ми е полезна и ме прави по-подготвена психически за всякакво развитие на нещата, поне така си мисля. Близо седмица бях хепи, днес малчо мърда слабо и едва се сдържам да не хукна към спешния, успокоява ме само това, че буквално преди 4 дни бях на преглед и всичко беше наред.

# 572
Мани, сподели списъка, моля те Hug

Заповядай Simple Smile

# 573
Явно всеки лекар в Токуда дава различен списък Simple Smile това с арниката ми прилича на списък на Атанасова Simple Smile
Ето един на Илиев

# 574
  • София
Зайче, честито бебче! Да расте здраво и безпроблемно! А на теб бързо възстановяване! Flowers Hibiscus

# 575
Зайче, от сърце ти пожелавам малката да расте здрава и любопитна и да има много късмет в живота, а ти да се възстановиш максимално бързо 🤗
Мани, аз също от аспирин минах на Клексан, явно Атанасова се презастрахова Simple Smile
Аз днес бях на пореден преглед и тоновете на беба бяха идеални, даже се шегувахме, че може да отложим секциото за 15-16 септември, но когато ме прегледаха на ултразвук се оказа, че нямам капка околоплодни води :/ Та приеха ме в Токуда по спешност и сега правим още един курс инжекции за дробчетата и ще вадят малката тази седмица. Стискайте палци всичко с нея да е наред ❤

# 576
  • Пловдив
Zai4eto87, да е жива и здрава дъщеричката ви Heart на теб бързо възтановяване.

релакс90, ще е наред, а ти спокойно да не предаваш импулсите си на притеснение на нея.

# 577
Релакс, всичко ще е наред Hug

# 578
Хаха, не знаех, че в една болница дават различни списъци. Малко нелогично ми се струва при положение, че всички отиваме на едно и също място, независимо от лекаря ...Grinning
Релакс, може и да сме били заедно пред кабинета, но имаше доста чакащи бременни. Стискам палци всичко да е наред при вас с бебка. Колкото и да е трудно, трябва да си спокойна. Изпращам цялата си положителна енергия към Вас Heart

# 579
А тези списъци от Токуда вие ли си ги искахте? Аз последния път питах, но само за документите, и докторката ми каза кои да нося. За самия списък мислех, че този на сайта гледаме Relieved

# 580
Zai4eto87, честита дъщеричка ! Да ти е много здрава и щастлива ! Revolving Hearts

# 581
А тези списъци от Токуда вие ли си ги искахте? Аз последния път питах, но само за документите, и докторката ми каза кои да нося. За самия списък мислех, че този на сайта гледаме Relieved

Да, аз попитах. Но като гледам може да си направиш компилация от няколко списъка със задължителните неща и това, което смяташ, че ще ти потрябва на теб специално.
Аз честно казано се чудех върху следното - помпата, която ако имаш, я носиш добре, ами стерилизатор от там ли ще се ползва ...

# 582
  • София
В болницата обикновено има оборотни помпи и стерилизатор. Питайте в темата за раждане в Токуда, ще ви кажат със сигурност.

# 583
Благодаря на всички за милите пожелания да ви се връща❤.Всичко стана найстина мн бързо.Попринцип си бяхме избрали дата 22 септември но нали имах и проблеми със плацентата и се очакваше,че може да се роди по рано но не чак толкова рано.Изтекоха ми водите  в 2ч посреднощ и хукнах към спешното.Остановиха ,че имам разкритие вече.Обадих се на доктора свикаха екипа и суъринта във  7ч се роди малката госпожица.2200 43см.Малко повече съм кървяла защото не съм спряла Натаспина навреме,но докторите овладяха положението.И аз немога да повярвам  още,как се случи всичко .Стискам палци всички да си дочате термина и здрави бебчета и майчета на финал.

# 584

Да, аз попитах. Но като гледам може да си направиш компилация от няколко списъка със задължителните неща и това, което смяташ, че ще ти потрябва на теб специално.
Аз честно казано се чудех върху следното - помпата, която ако имаш, я носиш добре, ами стерилизатор от там ли ще се ползва ...

Аз имам подобна чуденка, защото приятелка която ражда там преди две години ме посъветва да си нося стерилизатор. Имало опция да дадеш да ти я стерилизират, но се правело в определени часове и така ти бавят помпата и реално ако разчиташ да нахраниш бебето с тази кърма, няма да успееш. Нещо такова разбрах аз (в нейния случай съответно бебето не е засукало отначало). Аз все пак мисля да не го мъкна и ако видя, че има нужда, мъжът ми да го донесе

Общи условия

Активация на акаунт