ОКТОМВРИйки 2020 - тема 5

• 35 722
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте .Аз от октомврийка станах августинка.Вчера нашата мома реши,че им е време да излиза и се роди преждевременно.Успех на всички да устискате до термин и леко раждане.
Честито бебче! Да расте здрава и послушна. Надявам се и двете сте добре. Като се съвземеш пиши как сте.

# 556
  • София
Здравейте .Аз от октомврийка станах августинка.Вчера нашата мома реши,че им е време да излиза и се роди преждевременно.Успех на всички да устискате до термин и леко раждане.

Честито бебче! Дано и двете сте добре и всичко е наред! Ако имаш желание би ли разказала как мина всичко? Simple Smile

# 557
Еха зайче, честита рожба! Бързо възстановяване и адаптация и на двете! 💕

# 558
Честито, Zai4eto87! Да ви е жива и здрава малката бързанка 🙂 Надявам се да сте добре.

# 559
Честито бебенце, зайче. Пожелавам ви скоро да се гушкате Hug

# 560
  • София
ООооооооо първото ни бееебеее в темичката Heart Честита дъщеричка, да ви е жива и здрава Heart
Едвам си сдържам сълзите, много ми е драго! Дано сте добре, разкажи всичко, когато можеш!

Аз като съм в края на октомври и ще има да си порева с вас и за вас, май май Sweat SmileSweat SmileSweat SmileScream

# 561
Честито бебче, зайче! Да бъде жива и здрава! Надявам се да сте добре, ще очакваме включване! Heart Decoration

Аз днес минах на ЖК, издадоха ми 45 дневния болничен. Бебчето е добре, развива се спрямо седмиците (34 г.с.). Обърната е с главата надолу вече, според АГ няма предпоставка за секцио, че вече започнах да се притеснявам от седалищното предлежание. Единствено остава да следим кръвното, но до момента се представя добре.
Чакам след 2 седмици моята си лекарка да се върне на работа, за да обсъдим по- подробно нещата около раждането, необходими изследвания и т.н., че сега ме прехвърлиха при неин колега, а той не беше много в час, но поне ме прие и издаде болничния.

# 562

Честита радост! Да расте здрава и много да ви радва.

# 563
Честито, Зайче. Родила си Елица на моя рожден ден. Бъдете здрави и двете и бързо възстановяване на теб. Надявам се, че сте добре. Ще чакаме да разкажеш как е минало всичко. 🤗

# 564
Честито бебче Simple Smile Дано всичко ви е наред и на двете  Simple Smile

# 565
Леле, честито ни първо бебе в групата, пожелавам на zai4eto87 бързо възстановяване и дано всичко с бебчето е наред!

# 566
Честита дъщеричка, zai4eto87! Нека е здрава и във всичко да е първа в живота! Много бързо възстановяване на мама и да можете да се насладите една на друга! Heart

И аз бях на преглед при моята АГ днес. Бебето е 1685 гр. и се "чувства" добре вътре. Така ми каза. Утре влизам в 32-ра седмица.
Контракции имах дори по време на прегледа, но шийката не е мръднала. Така че не били опасни.
След седмица ще спирам приема на аспирин, но ме "зарадва" с инжекции клексан след това. Кръвното ми е Ок, но понеже риска за прееклампсия бил висок и отделно имам фамилна обремененост с инсулт в семейството, ще трябва да продължавам с терапията.
На 09.09 започвам с тоновете и ми каза, че вече всяка седмица ще ме вика.
И аз ще записвам час за офталмолог във връзка с раждането. Взех и списъка от Токуда. Аз съм в края на октомври и се надявам да не бърза бебето, но психически се подготвям, че наближава момента
Blush

Успех на всички!

# 567
Ехаа, първото бебче в групата, честито на zai4eto87, да расте здрава и послушна и бързо възстановяване!

# 568
Мани, сподели списъка, моля те Hug

# 569
  • София
Честито, Zai4eto87! Дано сте наред и скоро да сте си вкъщи с девойката.
Аз днес бях на извънреден преглед, че покрай стрептококите дето ми намериха много се притесних и корема ме стягаше събота и неделя. Всичко ми е наред, тоновете са добре, докторката ми наби едно но-шпа и ме прати да лежа и да не мисля глупости. Чак ме е яд на мен си каква съм паника.

Общи условия

Активация на акаунт