СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 100
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Току- що ми се обадиха от IH, защото бях дала моите данни, когато детето попълва тест за ниво.
Мария, предлагат двуседмичен курс по творческо писане в края на месеца за 190 лева.
П.П Айла, явно звънят наред.

Моята девойка също прояви интерес към този курс, след като направи теста и мина интервюто, но ни казаха, че е за седмица и са 10 уч.часа за 190 лв.

# 106
Първо,благодаря  за новата тема!
Второ, честит рожден ден  на девойките на ssani и русалката! Да са живи и здрави, а успешни е ясно, нали са лъвици! Моите момчета и те са лъвчета, но августовското много не мяза на такова. Хич не е егоцентрик, за разлика от батко си.
За школите по английски, определено  мога да препоръчам АВО бел. И двамата ходеха там и то с удоволствие.  Поне един срок са с нейтив, а малкия тази година беше и двата срока.

В кой филиал на Аво сте че  май и това има значение?

# 107
  • София
Толкова много сте писали, че повечето неща забравих, но запомних, че девойките на sssani и Русалката имат рожден ден. Да са ви живи и здрави момичетата и весел празник. Четох и ,че Мария щяла да се кротне във ФЕГ - тоеа не го вярвам ама хич😄

# 108
  • sofia
Мария, стимулират те да им докажеш, че можеш да си кротка😉😄

# 109
# 110
Mateda, възможно е и да не съм разбрала съвсем, защото детето ръкомахаше и ми обясняваше, че е лято:grinning:

# 111
Проф. Мира Кожухарова:
"Първо, децата не са рискова група. Второ, по последни данни децата не са източник на инфекция, нещо повече - децата не заразяват възрастните. Случаите на заразени деца обикновено са в семейството и са заразени от родителите. Взривове в училища почти няма, а когато са заразени, инфекцията при децата минава безсимптомно - те практически не боледуват", аргументира се проф. Кожухарова.

# 112
                ДЗ работят от почти 2 м и половина и ....... какво?!?!?! Драми няма.За щастие при направените тестове в софийските ДЗ се оказа,че няма вирусоносители.Тук там съобщиха за единични случаи ,но....няма как да е всичко на 6! При това прави впечатление,че първите тръгнали в ДЗ са деца с проблеми /СОП/ и би трябвало тях да пазят най-много,но...не се получи.ДЯ са с повече деца от ДГ.Излиза,че родителите на бебетата не се страхуват или се страхуват много малко хора. Yum
                 Децата ни също по цял ден са навън и са с приятели.Даже и с преспиване почнаха да мрънкат.Едни идват у нас,те ходят и....тЕ така!
                 Не виждам драма и децата да тръгнат на у-ще присъствено.Нашите не искат и да чуят за ДО.При това вече четох няколко статии , в които ни обещават "неграмотни поколения".С една дума ще берем плодовете на страховете си и на липсата на дисциплина и възпитание няколко години по-късно.Когато казвам "неграмотни поколения" не казвам всички,но като % ни се обещава маса неграмотни и недоучени и този % расте с бързи темпове.
                 Излиза,че в ДЗ се управляват рисковете по-добре от очакваното в у-ще с по-големите деца.

# 113
Тия данни май са старички

# 114
  • София, Лагера
Може би идеята е да се пазят учителите...
но ДО е... вече във форума няма такива икони, подходящи да изразят мнението ми, а възпитанието не ми позволява да ползвам (толкова, колкото искам) красиви думички...

Много ми е интересно как се провежда час-практика в проф гимназии онлайн...
И как се правят опити по химия онлайн...
Физическото вече го разбрахме, но поне беше забавно.

То ако ставаше толкова лесно и беше толкова яко, не разбирам защо има хора без 5-6-7 образования...

Предлагам да минем и на шофьорски курсове онлайн.

# 115
  • София
Подозирам, че с подходящ симулатор, никакъв проблем няма да има за шофьорските курсове. Те хората така се научават космически кораби да управляват.... Joy

# 116

Излиза,че в ДЗ се управляват рисковете по-добре от очакваното в у-ще с по-големите деца.
[/quote]
В ДЗ възрастни се грижат за деца. В училищата се преподава, а не се обгрижва. Нашите са във възрастта на безсмъртието, в която отнасят всякакви рискове към други, не към себе си.   Ако има нещо добро в цялата ситуация, е, че в Сф. и големите градове ДО се проигра опитно и може тепърва да се оптимизира. Ще стане страшно, ако политическата криза се развие до политическа деструкция. Тогава всичко ще е в ръцете на отделните директори.

# 117
  • София
Излезе 4то класиране в НПМГ - 440 максимален бал и 403 минимален.

# 118
Стискаме ли палци на още някой или всички сме записали децата в 8 клас?

# 119
  • София
Честит рожден ден на всички лъвчета! 😊

Синът ми ходи в Аво бел вече две години на Графа, много е доволен и той, и ние. Тази година поради френския няма да ходи, искам да му дам време за спорт, което му отнех последните две години. Уикендите не е вариант да ходи, искаме и ние свобода. 😂

Общи условия

Активация на акаунт