СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 38 094
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • София
За 38-мо последно четох аз.
И 127-мо за по-голямото.

# 136
  • София
Ей нямате настигане Blush
Честит празник и от мен на мамите с рожденички.

38-мо беше нашето училище до 7 клас.

# 137
  • София
Погледнах протокола от 4 класиране на Елисавета Вазова. Доста деца са кандидатствали. Приели са няколко, които са поканени да се запишат до 17ч днес, след което ще поканят следващите, ако някой не се запише. Добре де, всичките тези деца в списъците, дали са си оставили оригиналите там? Ако са ги показали само, вкъщи ли си ги държат или вече са записани другаде? 🤔

При тях се кандидатсва с копие на дипломата и на служебната бележка, написали са си го на сайта хората 😁

Честитит празник на Сани и Русалка! Да са живи и здрави девойките! 🎂

# 138
Погледнах протокола от 4 класиране на Елисавета Вазова. Доста деца са кандидатствали. Приели са няколко, които са поканени да се запишат до 17ч днес, след което ще поканят следващите, ако някой не се запише. Добре де, всичките тези деца в списъците, дали са си оставили оригиналите там? Ако са ги показали само, вкъщи ли си ги държат или вече са записани другаде? 🤔

При тях се кандидатсва с копие на дипломата и на служебната бележка, написали са си го на сайта хората 😁

Честитит празник на Сани и Русалка! Да са живи и здрави девойките! 🎂
Не пише нищо за копия. А и да са задържали само копията, при подаване вероятно е трябвало да се покаже оригинала. Не мога да повярвам, че всичките тези деца са се отписали, за да се пробват на 4-то в тази гимназия. Много ми се виждат.

# 139
  • София
Ето, пише. Че и не искат оригинал за сверка...

# 140
https://pgdsofia.com/2020/08/03/2082/
На сайта пише друго. Не виждам този лист 🙂

# 141
  • София
И аз в сайта гледам. Като влезеш в Прием от основното меню, първо има Списък на приетите, под него ИНФО. Та там.

https://pgdsofia.com/wp-content/uploads/2020/07/%D0%98%D0%9D%D0%A4%D0%9E.pdf

# 142
  • София
Аз да си призная, но след като Дидева ги издаде за копието от дипломата, писах на РУО за тази гимназия Елисавета Вазова- да им укажат, че трябва да изискват представяне на оригинал. Не съм проверявала обаче дали са ми отговаряли нещо, защото всъщност не очаквам отговор.

# 143
Ясно. Вероятно са им обърнали внимание и в Новини на сайта са махнали думата копие. Друг въпрос е как в действителност се е кандидатствало.

# 144
  • София
А аз друга тема ще подхвана.
Тези дни съм на вълна равносметка.
И като тегля чертата, установявам следното:
- Всъщност аз изобщо не успях истински да се притесня от Ковид. Мисля, че подсъзнателно се вкопчих в НВО като в спасителен пояс. Някак тези изпити победиха по важност в ценностната ми система и/или се оказаха много удачен пристан;
- Тук не мога да съм 100% сигурна, но подозирам, че ако не беше ИП, дъщеря ми щеше да има по-ниски резултати и можеше и да не успее за ЕГ.

Ей такива някакви, малко особени размисли са ми в главата. Но всъщност изводът ми е, че колкото и странна да е годината, нямам основания да се оплача дотук. Трудно беше, но имаше смисъл.

# 145
  • София
Проф. Мира Кожухарова:
"Първо, децата не са рискова група. Второ, по последни данни децата не са източник на инфекция, нещо повече - децата не заразяват възрастните. Случаите на заразени деца обикновено са в семейството и са заразени от родителите. Взривове в училища почти няма, а когато са заразени, инфекцията при децата минава безсимптомно - те практически не боледуват", аргументира се проф. Кожухарова.

Това е отхвърлено вече от науката. Професорката много закъснява с ъпдейта

# 146
  • София
А при мен тъкмо обратното...
Спазвахме мерките по време на ИП, излизахме само за пазар, а детето хич. По едно време реших, че така съвсем ще откачим и започнахме от време на време да излизаме тримата, ей така, безцелно по улиците в квартала, просто за да глътнем въздух. Не съм се страхувала толкоз от вируса, но спрях да работя и изолацията ми дойде в повече. После пък, тъкмо полека тръгнаха нещата, започнахме работа и айде пак 14 дена карантина като контактна. Някакъв кошмар ми е всичко.
За детето по същия начин смятам, че щеше по- добре да се представи, ако не беше това ДО. Не е за него тая работа..., беше се разплул тотално, проспа  целия втори срок. Ама това е. Искам да свършва тая година, за съжаление, няма да мога да я забравя 😁

# 147
Аз ужасно се притесних покрай вируса. Имаше и два месеца с много работа. Никакво време нямах за децата, голямото изпусна геометрията. За малкия беше важна година, защото във втори клас учат таблицата за умножение.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 22:45 от Amanda.D

# 148
Проф. Мира Кожухарова:
"Първо, децата не са рискова група. Второ, по последни данни децата не са източник на инфекция, нещо повече - децата не заразяват възрастните. Случаите на заразени деца обикновено са в семейството и са заразени от родителите. Взривове в училища почти няма, а когато са заразени, инфекцията при децата минава безсимптомно - те практически не боледуват", аргументира се проф. Кожухарова.

Това е отхвърлено вече от науката. Професорката много закъснява с ъпдейта
Кой го е отхвърлил? Може ли линк или цитат към въпросното научно отхвърляне?

# 149
  • София
Ред, аз също не съм се притеснила много, освен когато се разболях (от ангина, както се оказа) посред ИП. Боледувам изключително рядко, та ми минаха разни мисли през главата. Иначе се бях съсредоточила в НВО и в ДО и гледах максимално да огранича информационния поток за вируса. Наборът определено щеше да се представи по- добра, ако беше ходил на училище. Едно, че ДО беше ужасно при тях, второ, че той не  е от сериозните и мотивирани деца, та голяма част от деня ми минаваше в подканяне да свърши нещо. Иначе годината е странна, доста тегава във финансово отношение.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 23:18 от milasara

Общи условия

Активация на акаунт