СЕДМИ клас 2019/2020 - Ваканцията 1!

• 37 967
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Е как така не трябва.ли да ги публикуват на сайта или на входа на училището? Аз мога да пусна заявление за достъп до обществена информация но все пак, всеки който информативно иска да види ли трябва да го прави? Ужас

# 496
Здравейте!
Дали свободното място в 133 -то с френски не е свързано със приетото момиче във френската? Но пък балът е висок...
Бендива, според мен има връзка. Максималният бал на второ класиране в 133 ФЕ/ РЕ е бил точно 440.5.

# 497
  • София
Здравейте!
Дали свободното място в 133 -то с френски не е свързано със приетото момиче във френската? Но пък балът е висок...
Бендива, според мен има връзка. Максималният бал на второ класиране в 133 ФЕ/ РЕ е бил точно 440.5.
Да, логично беше, а ти даде доказателството.

# 498
Момичета, предната тема ви изпуснах, но сега малко по-раничко да напомня, че е време за осмокласно заглавие на темата ви.
Айде, предавайте ни щафетата. Smiley

# 499
  • София
Момичета, предната тема ви изпуснах, но сега малко по-раничко да напомня, че е време за осмокласно заглавие на темата ви.
Айде, предавайте ни щафетата. Smiley

Никакви грижи за щафетата ама ние пък май чакаме осмокласниците да станат деветокласници и така по веригата.

# 500
  • Отвъд алеята зад шкафа
С най-голямо удоволствие ще я предадем Smile

Предлагам заглавие:

На море, на планина или .. пък вкъщи на дивана, до 8-ми клас време не остана!

Междудругото аз си мислех същото за мястото с френски в 133 и ФЕГ.

Купих някои помагала и учебници, вече книжарница мога да отворя, честна дума. Христоматията на БГ учебник много ми хареса. Взех и един сборник с 1260 задачи, видя ми се много полезен.

# 501
  • София
Много хубаво заглавие, gadamer!
И аз знам, че се чака предаване по веригата на щафетата.

# 502
Здравейте дали знаете бала на приетото дете на четвърто в Туес? В сайта им няма нищо.

Преди няколко дни, някой беше писал. По памет (!!??) 407 - за четвърто класиране.
Потърсих, но не открих поста...

# 503
gadamer, кой е сборникът?
И сега, понеже  май почти всички накупихте христоматии, кажете коя е по-добрата? Време е и аз да взема да купя нещо.

# 504
И аз да питам за христоматията. Моята почна "Хамлет" и каза, че нищо не разбира. И сега си чете нейните книги.

# 505
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, кой е сборникът?
И сега, понеже  май почти всички накупихте христоматии, кажете коя е по-добрата? Време е и аз да взема да купя нещо.

Ston това е пълното име:
Сборник задачи по математика за 8. клас. 1260 задачи за всеки ученик по всяка тема

Не съм сравнявала с други христоматии, но в нашето училище са дали тази на БГ учебник и аз взех нея. Разгледах я и много ми допадна като подбор, не знам в другите дали са същите текстове. В нея има всичко необходимо като текстове и след като купих Илиада и Хамлет, и видях ентусиазма у Ема, не мисля повече да взимам целите книги. Започва с подбрани митове от Кун, следва антична литература - Илиада, Сафо и тн, следва римска, средновековие с Библията....

Купих и Шекспирови пиеси за деца, с тях има успех. Също така Работни листове по БЕЛ, пак на БГ учебник.

# 506
Аз щях да му свалям пълните текстове от Читанка, защото имахме някакви договорки за свършена работа през лятото. Та, за да изкръшка от другите задължения, заяви, че ще прочете задължителните книги. После обаче поразмисли и реши, че е по-добре да чисти с прахосмукачката и да чете други художествени книги.

# 507
И аз знам, че се чака предаване по веригата на щафетата.
Обикновено търпеливо изчакваме седмокласниците да приключат с приема и да си сменят заглавието.
Това става около или след 4-то класиране.
Иначе правила няма, но ги обмислям за догодина и ще ги добавя към правилата на подфорум  "Набори".

# 508
Започнаха почти всичко - все удря на камък. Декамерон било нецензурно, Хамлет скучно и непонятно, Дон Кихот върви, но трудно. Тя преписа няколко сонета на Шекспир, които й харесаха.
От септември смятам да купя учебници по химия и биология за 7 клас ( ПМГ природни науки са) , защото подозирам входни нива, а някак не съм убедена в трайни знания по предметите извън  български и математика. А и да си останат за нас тези учебници, все пак е основата.

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 14:46 от Cygnus

# 509
Имаше ученици, които до края на ДО не се снабдиха поне с микрофон. Как се изпитва? Ама как да кажеш - Иди си купи, струва 22 лв.

Общи условия

Активация на акаунт