Любители на кучета - 107

• 25 489
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
Иланг, действително съм бивша спринтьорка Simple Smile))

Ето от мен снимка с двама мъже и куче!

# 241
  • Пловдив
Иланг, действително съм бивша спринтьорка Simple Smile))
JoyJoyJoy
Само да си се оплакала от Леон - той те държи във форма!
Снимката е страхотна!

# 242
Иланг, добре мъничето. Нищо му няма. Веселичък е и си играе. Храни се. Благодаря, че попита. Simple Smile

# 243
  • Bарна, морето, сините вълни
И повече д ане прави такива бели мъничето, че ще му дърпаме ушите! Hug

Много благодаря за милите пожелания, момичета. Бъдете много здрави вие, семействата ви и любимците! ❤️ ❤️ ❤️

# 244
  • Варна
Честит ден на тоз сладък келеш.Heart
Да е здрав и много палав и да ви радва дълги години, Деспи.  Една голяма прегръдка и  една звучна целувка от мен за него специално.

Честит имен ден и честит празник на Варненската банда. Joy

# 245
  • о`майна лунна нощ е
Честит празник на Ерос! Здрав и силен да е, че малка госпожица има да пази!

Гледам за гълъби си говорите Wink
Малко материал за четене с хълцане ви давам.

https://www.facebook.com/1239168722781826/posts/2265161790182509/

# 246
ЧРД на Ерос!Много щастливи моменти да имате заедно!

# 247
  • София
Ооо, честит рожден ден, Ерос прекраснико! Heart
Да ви е здрав, Дес и дъъълги години да е верен другар на сладката Монка! Birthday

# 248
Хайде и ние да честитим рождения ден на Ерко.
Дълги години да ви бъде верен другар, да ви носи радост и да бъде здрав и щастлив!

# 249
  • Пловдив
`ТуиГ, историята с гълъба е култова. Сякаш пресъздава медицинските умения на Саско. Joy
Как е Швепс-а?
ksati, радвам се, че всичко е наред.

Ето малко импровизирани тренировки със синковеца. Личи си, че с тренировъчната част се мъча основно аз.
https://www.youtube.com/watch?v=yBs9Ce4yIdQ
https://www.youtube.com/watch?v=SfcDGgxdMDo
https://www.youtube.com/watch?v=fSo0zgVLhWA

# 250
Много го харесвам Саске, много е хубав! И съм впечатлена, много комадни знае. Браво!
Арчи знае основното- Седни, Ела тук, Дай лапа. Не че ги изпълнява всеки път, инат е.

# 251
И от нас, със закъснение...
Честит да е рожденикът! Heart
Да е здрав и да се радвате взаимно още дълги години!

# 252
  • под тепетата
Иланг, хъскитата са много умни кучета и без мотивация и причина не правят това, което би направила немска овчарка например. За мен са много премерени откъм характер и емоции и ми пасват отлично. Но най-трудното е да се връщат при стопанина, ако са пуснати свободно като Ози. Той непрекъснато те следи с поглед и не се отделя на повече от 100,200метра.Лео е половин хъски и като хване пътя си прави обиколката, аз си викам, а той си развява байряка (опашката) и се връща, когато си реши. Сега пътувах с две джакчетата, но за съжаление се преместих в друго купе. Да ги похваля-не им се чу гласчето. Нашият татко-Арго също е имал вчера РД и е станал на 10г. Имала съм преживяване с гълъб и хъски на Марица. След борбата, която води бях разтреперана, потна и отмаляла. Колкото повече дърпах, толкова повече го придърпваше навътре.

# 253
Честит рожден Ден на Еро с малко закъснение, да е здравичък и да ви радва още много години Simple SmileBirthday

# 254
  • Пловдив
Билянка, нещо съм пропуснала. Вие и Лео ли го прибрахте? Бях останала с впечатление, че е само на гости... Мъжката част става многобройна у вас. На колко е Лео?
А хъскито е предизвикателство за всеки. Аз едва със Сигането се оправям, добре, че не взех такъв северняк. А доста ги оглеждах.

Отказвам се от борбота с манджата. Днес на разходка - изяда една саламена кучешка пръчица (малка). Прибираме се на двора, имах гранули - викам си една бърза тренировка. Седни, легни, погледни ме - изпълнява, давам гранула, лапа я и я изплю. Frowning1TriumphDisappointed Relieved
Вчера е изял една пръчка саламче, половин телешко ухо и 1 кренвирш за снимките (че да е по-мотивиран). Гранулите си седят в купата - нито вчера сутринта, нито снощи е ял, нито тази сутрин.
Купих пилешко, имам един чувал с гранули и ще се пробвам да смесвам и после ще караме на готвено.
Развях бялото знаме.

Общи условия

Активация на акаунт