Любители на кучета - 107

• 25 480
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден на прекрасния Ерос! Деспи, още дълги години да ви радва!

# 226
Честит рожден ден на Ерос! Да е здрав, весел и послушен! Tada

# 227
  • UK
Честит рожден ден на Ерос! Да бъде жив и здрав и все така внимателен и пазещ малката си сестричка! Two Hearts

Иланг, аз съм забелязала, че Джинкс на разходка също квичи, скимти и дразни изключително много, когато е периодът на разгонванията. Не знам дали може да е нещо подобно и при вас, ама като почне да се забива на място да лиже и да скимти и ми става ясно, че е някакво такова нещо.
Интересното е, че всъщност сме срещали други кучета, които идват да го подушат и заиграят и през цялото време скимтят все едно ги коли някой (не докато се душат взаимно, ами още преди да го приближат и са пуснали сирената)

# 228
# 229
  • Пловдив
Много да е здрав порасналият Ерос! Вече е сериозен мъж, стабилен, улегнал. Heart Poultry Leg Stuck Out Tongue Winking Eye
Кришка, той Леон май не е много по-голям от Саското, нали? На един акъл са. Много било вредно да ги гоним, защото това нарушавало възпитанието. Трябвало да викнеш и кучовецът да има желание да дойде. Нъцки - моето като затърча с гълъбовите пера в  устата да видиш как се друсам след него. В тоз момент какви гранулки, саламчета, наградки - изобщо не го вълнуват разни такива неща. Друго си е то - умрял гълъб...
adorable™, моето реве като види куче със сигурност. Много му се играе на милия. Но реве и когато види котка, когато го накарам да седне (щото не ще да си губи времето в сяданици и безмислени гледаници), когато не му дам да влезе в големия треволяк, когато го издърпам от някое много интересно и вкусно лай.о. Мрънкане да ти види окото и да ти чуе ухото. Confounded
Цвети*, голям манекен тоз Арчи. Heart

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 14:06 от иланг - иланг

# 230
Вярно позира диването.Smiley Звезда, какво да го правиш. Но у дома.

# 231
  • sofia
Хехе, не Иланг! Леон от онзи ден е на 10 м. Батко..Но уви..Обича гоненицата. Гонила съм го и него, захапал гълъбово крило...Явно все пак съм бая бърза, щото гледах класация онзи ден и излиза, че джаковете са на втопро място по бързина...И то, не са им давали гълъб за стимул Simple Smile))

# 232
Ч. Р. Д. на Ерос и от нас. Много здраве и щастие за всички.

# 233
  • под тепетата
Честита 3-та годинка, Ерос! Да си здрав и послушен! На хубав ден си роден Sparkling Heart
 Честито и на всички жени с най-хубавото име Мария!

# 234
  • тук-там
ЧРД на Ерос и от нас! Безгрижни и пълни с преживявания дни ви желаем заедно!
От нашата австралийска банда и каката:

# 235
  • под тепетата
Много, много, много са хубави децата!:gift_heart:

# 236
Честит рожден ден на Ерос.Мнооого години да ви радва.

# 237
Ето ги малките и днес

# 238
  • Пловдив
Билянка, много ми се иска Саско да прилича на вашия Ози. Heart Но за съжаление моето е самородно магаре. Страхотна мъжка снимка.
И аз имам една подобна, ама тийнейджърска (може да съм я качвала вече)
Скрит текст:
Твоето предишно кученце е било хъски, нали? Вярно ли е, че хъскитата имат странни характери, студени са и са много вироглави?
mtz, промени ли се цветът на очите на пуфкавата Мокка? Много са сладки - двете тийнейджърки и бебето. HeartBlue HeartTwo Hearts
Кришка, явно си спринтьорка. Joy Трябваше да си взема едно чао чао, за да не се налага да търча из трънаците.
ksati, как е мишкоядецът?

# 239
  • тук-там
На Мокка очите преди бяха синьо-зелени, а сега са жълто-зелени. И повече се сливат с цвета на козината. Много ми е миличка тя!

Общи условия

Активация на акаунт