Любители на кучета - 107

• 25 478
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
И аз го търся на намаление този Фурминатор. И нашия лабрадор е късокосмест, но космите са дори във въздуха, увеличиха се наскоро, явно от периода. Та ще ги боря, поне да намалеят. Ето една снимка от ФБ, на туко що минат лабрадор, не е подстриган. Просто сваля много косми и се води, че ги и намалява, няма недоволни от продукта.

Бирената мая на люсписе дава към храната, като добавка, то това си е витамин. Количество, не знам колко, за голямо куче казаха малка шепа, за месец поне.

# 211
Нашият фурминатор в от Стефанов, но не е оригинален и си върши доста прилична работа Simple Smile

# 212
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз имам оригинален фурминатор, сваля наистина много космарляк, но пак има резерви за из стаите 😄
Та не се надявайте на чудеса с него, косми винаги ще има дайте да се примирим 😄
Като ходим на почивка без Тео, и да ви кажа ми е странно някак, че нямам косми по дрехите 😀 Когато има кой да го гледа предпочитаме да не му създаваме стрес от пътуване и ново място.
Духче, не се тревожи напразно, всичко ще се нареди и така ще им се радват после всички на бебе и куче ❤

# 213
Ето ги и моите момичета, и преди съм писала от ден едно са заедно Heart имаше някои подмятания в началото, които бяха прекъснати абсолютно категорично и от тогава никой не казва дума против. ММ беше на същото мнение, Духче според мен всичко ще се нареди в тази насока, не хаби нерви:hugs:
Добре мина "почивката", два дни в гората, бягаха, гониха гущери Simple Smile пак бихме отишли там

# 214
  • Bарна, морето, сините вълни
Ех, че важна госпожица, в скута наместена. Grinning Heart

Ето ги моите дечица от днес. Казвам ѝ "Мони, гушни Ерко" и тя залепва за него.

Малко размазана, ама и двамат ане стоят мирни за снимка.

# 215
Благодаря за подкрепата. Знам, че това не е последният ни разговор, но аз предприех не овнешка стратегия, да я хваля постоянно, да обяснявам каква страхотна бавачка е, да говоря за прахосмукачка и освен това го обръщам на майтап. С чувство за хумор ги затапвам и май се получава за сега. Ще видим после кой ще реши да се намеси. Подозирам, че съм мила, бяла и добра само с майка ми и бъдещия татко... Надявам се друг да не се опитва да ми лази по нервите, че и без това този "така страхотен период от живота на жената" ме съсипва.

# 216
Това са мъничетата от днес. Много съм притеснена, защото кафявия вчера, докато ги пуснахме на улицата да си поиграят, той намери умряла мишка, която изяде. Не можах да го отърва. Нагълта я. Цял ден го наблюдавам. Мисля, че нищо му няма. Много се притеснявам.

Уф, това с мишката е гадна работа. Ние пък вчера ходихме на едно външно дървено заведение. И още докато сядахме Хари се завря под масата и я чух как схрупа кокал. Отворих ѝ устата и видях тръбен пилешки кокал натрошен на парчета. Значи причерня ми и спрях да гледам, само бърках до където мога в гърлото ѝ и вадех парчета. С едната ръка държа устата отворена с другата бъркам, а главата ми над масата, пък тя под масата. Просто бяхме страшна гледка. Надявам се да съм извадила всичко опасно.
И аз четох много добри отзиви за фурминаторите. Все още се спирам да купя, че е много скъп. Едни приятели имат за котката и според тях тя го мрази, понеже я скубе. Не съм сигурна дали маха мъртвите косми само, или просто скубе всичко наред.

# 217
  • Пловдив
Добрутро, двукраки и четирикраки!
Тонизирана съм от сутрешната разходка, опа дърпане. Сиганският принц днес даже не скимтя амми с глас си реве. Случайно някой да не пропусне, че страда милият като го карам да сяда и да ме гледа. Joy
Бях се запасила с една пръчка кучешки салам, към когото проявява интерес. Ама и със салама пак трудно стават нещата, със зор, с рев...
Като за награда на двора като го пуснах за упражнения той хукна из близките шубраци и:
-намери умрял гълъб и се отърка естествено
-грабна пера и тича с тях като обезумял
-изяде някакъв кокал

Извод: никакво пускане вече. Ще взема да му слагам намордник вече.
Ето как се изпълнява команда: Ела, Седни, Погледни ме

явно правя нещо наопаки, щом той сяда с гръб към мен и ме гледа заднешком...

# 218
  • Варна
Хехе,недей,Иланг,просто е уникален и разбира нещата уникално:-)

# 219
  • под тепетата
Иланг, Лео ми е такъв- добродушко, но и свободен електрон. На сутрешната разходка изпроводи двама туристи в кроса им и чак тогава се завърна. Докато Ози само като го викна и  е дотърчал.
 Г.з до г.з

# 220
  • Bарна, морето, сините вълни
А ние днес си имаме рожденик. Вече е голямо момче.

Ако за някой тортата представлява интерес:
Скрит текст:
1 яйце
3с.л. кисело мляко
1/4ч.л. сода бикарбонат
1с.л. зехтин
7с.л. оризово брашно
Бучка настърган кашкавал
Смесвам добре всички съставки и изсипвам в намазнена форма с откопчаващо се дъно. Диаметър - 10см.
Пекох в предварително загрята на 200° фурна. 10 минути на долен реотан и 20 на долен и горен.
Разрязах на два блата и измазах с кучешки пастет.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 17:27 от DespicableMe

# 221
Честит Рожден Ден,пораснало момче! Нека да ви е жив и здрав дългиииии години. Много да се радвате взаимноо!! Heart

# 222
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит рожден ден на Еро😘
Да е много здравичък и дълго да празнува с човеците си 🐶🎂

# 223
Ой милият Еро! Heart много години още да ви (ни) радва :*

# 224
  • sofia
Честит Рожден Ден на Еро!!! Да сте щастливи заедно още много години!!! Много е хубав...
Иланг, не се оплаквай от Саске! Леон изобщо не би обърнал внимание на някакви си команди по време на разходка...И аз го гоних днес...Отмъкна топката на една чаочаока и побегна...За щастие, целта беше да го гоним, а не да избяга...

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 12:40 от Кришка

Общи условия

Активация на акаунт