Любители на кучета - 107

• 25 125
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аман от този дъжд, тука толкова беше силна бурята, че Оскар за първи път се уплаши. То не беше вятър, то градушка, отвратително.
Та се гушкахме с него, да го пазим Grinning

# 31
Лори с кака си.Друго си е да има,някой да те сгуши ,при гръмотевици...

# 32
  • Пловдив
Прекрасна е Лориту! Толкова нежна и грацилна. А каката е много загрижена. Heart
BANKS, ама много сте фАшън.
На Швепса е крайно време на му наемете чесач. Бързо да се оправя тоз прекрасник.
siyina, това е раздвоение в личността - чуди се - долу на хладно или горе на меко.
Tintina, защо принцесата е оставена с тези дрипи?

Ето го и сиганският принц Шошко, владетелят на леглото

# 33
Иланг,много е пораснал.Дълги години да ви радва.

# 34
# 35
  • sofia
Някой да е купувал такъв нагръдник?

Дали е хубав?
Имаме един лидлски, различен модел. Много готин, но Леон му прогриза едната закопчалка...

# 36
  • тук-там
Хайде и от нас малко данък, че нова тема се е появила. Ние вече сме с 2 буби. Взехме си още една австралийска овчарка - момченце. Сега купонът вкъщи е пълен - с Мокка на 6.5 месеца и Нъки на 2 месеца. Ето ги сладурите с гордата кака:

# 37
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз да се запиша в темата. Нямам много време да пиша, но ви следя редовно 🐶
Швепса да се оправя бързо 🍀
И данък 😋
Как смееш да спираш с чешкането 😆

# 38
  • Пловдив
Ауу, прекрасната Мокка си има другарче! Честито, честито! mtz, как ще се оправяш с трима тийнове?
Как така решихте и второ да си вземете?
Кришка, ние имаме такова

удобно е, но от скоро му става на Саско, когато го купих му седеше като харизано.
Нарцисчева, чешкай бе, какво се разсейваш със снимане, ааа!

# 39
  • sofia
Иланг и той има такова от Лидл. Много хубаво...Него прогриза...Сега са различен модел. Ще взема. То се е видяло. Това ще му е пети нагръдник...

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 15:45 от Кришка

# 40
  • Пловдив
Кришка, няма как - консумативи са.
За малкото време съсипахме една каишка и един нашийник. А той не ги гризе.
Каня се да питам - какво значи подкосъм? Дали на Саско през зимата ще му е студено? Трябва ли да го обличам?

# 41
  • тук-там
Саско има подкосъм според мен. Това са малките бели тънки косъмчета, които падат. По-мъхести. Но тъй като е късокосмест, не знам как ще е през зимата. Аз за това търсех с по-солидна косместа полривка. Ние видяхме как се радват едно на друго кучетата като са две и колко са си самодостатъчни. За това се решихме на второ. Но да видим как ще се справим. Още са малки и двете.

# 42
  • София
Еее, не, Мока и Нъки са нещо повече от сладки, те са феноменално фантастични Heart Eyes

# 43
Прекрасната Мокка си има компания, супер! Много е красив, Нъки! Честит ви нов член на семейството!

# 44
  • под тепетата
Иланг, според мен Шошко има подкосъм на опашката ( пухче). Не го обличай, защото ще го изнежиш. Нашият, макар че е късокосмест, се движи достатъчно и не го обличаме.
 Добре дошъл на Нъки! Събрахте ги двама красавци!
Тонка, радвам се, че се разписа.
На плажа в Каварна имаше кучета, но все кротки и човек ,ако не се загледа, няма и да ги отрази. Не видях някой да протестира.
Нарцишчева, фозиономията е на дълбоко възмутен и изненадан гражданин Laughing

Общи условия

Активация на акаунт