Любители на кучета - 107

• 25 211
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Кришка, суровата храна я въведох много бързо, за около 2 дни. Изцяло на нея е Харли. Гранули не съм му давала вече година и половина. Но, както казах, на него не му понасят. Храната не мирише в хладилника, все пак е в кутия с капаче. Понякога правя на порции в порционни торбички и ги връзвам на възел. Една кутия от килограм е точно 5 хранения. Яде сутрин и вечер по 200 гр.

# 16
Благодарим за новата темаа Hug
 Туиг,стискаме палци и лапи всичко с Швепса да бъде наред Heart
Записваме се с един полуспящ Ареес,лека нощ на всичкии двукраки и четирикраки

# 17
Аз си позволявам да пускам Хари, когато не сме близо до шосе. Днес на нещо като ниска площадка се събраха 4 кучета и ги пуснахме. Голяма игра падна, но добре че имах гранули в чантата и тя го знаеше. Повечето пъти като я извиках, идваше. Повечето... Wink

# 18
  • София
Да се запишем и ние, че нещо много работа и не смогвам. Ама иначе не пропускам сладки муцуни Heart Eyes
Сериозно куче пазач

# 19
Благодаря за темата! Flowers Cherry Blossom Animal Paw Prints
Добро утро от нас!
Скрит текст:

Относно храненето.. На маймуните им готвя, след като ги мъчих доста време с всякакви гранули. Поръчвах за проба - хапват, дойде ли чувал - край... Чувалите отиваха при бездомничетата.
Сега им варя месо, понякога дробчета, воденички и сърца ( предпочитат карантийките), зеленчуци, малко ориз или съвсем малко паста. Давам яйце, кашкавал, извара. За нас може да ме мързи или да нямам време, но за тях готвя на всеки два дни. Малката ( по размер, не по възраст) видимо си е закръглена. Замислям се дали да взема някакви специални гранули за нея. Свикнали са в една купа да ядат, дори да сложа в двете се изяждат една след друга. Зара изчаква "кака си" и тогава се храни, затова ще ми е трудно да ги разделя.
И двете си просят човешка храна и си я получават, ако не е нещо, което не бива да ядат. Малката гад си изпроси баничка от непознат на последната ни разходка по баирите. Joy
Човекът ме попита дали може, разбира се. Ама тя така го гледаше, все едно не я храним изобщо. Flushed

# 20
  • Бургас
Данък с елен, изчерпан от съдържание.

# 21
  • sofia
Добро утро! И аз готвех веднъж седмично за Леон. Трябва отново да започна.
Ето го в момента:

И с Маккуин:

# 22
Бързичко да се оправя Швепса!!!
   Аз ще съм кучегледачка до понеделник сутринта.Децата отиват за два дни на Троян и ни поверяват Айра,защото не са намерили нищо подходящо ,което да включва домашен любимец.Нищо де,аз съм си в Монтана до рано сутринта понеделник,те ще се приберат към ранния следобед.
  Тя си стои вече спокойно в клетката на терасата,не озвучава гръмогласно квартала.Вчера аз си бях на първия етаж и даже два пъти ходих да я видя дали е окей,че изобщо не я чувах.
   Дъщеря ми я пуска да тича рано сутрин в парка с приятелчетата,все по-възрастни и възпитани от нея кучета със страхотни стопани.Но аз не смея,затова ходим дъълго и бързо.
  Имам написани указания в колко часа яде,направени порции в пликчета, инструктаж проведен-кога закакво лае и скимти.

# 23

Кучешки живот:

# 24
  • Пловдив
Колко данък е платен, НАП може да завижда!
Тази сутрин чувам наш Шошко дъвче щипка - взех му парчетата. След малко пак и така още два три пъти. Уж щипки в кошничката не останаха, чудя се от де ги зеМва. Обръщам случаен поглед към терасата - нашият си вдигнал на задни лапи, навесил дългия врат през парапета и кълве щипка след щипка от прането. 5 парцала вече висяха без щипки.
Щях да му издърпам ушаците, аааа!

# 25
  • Варна
Благодаря за темата ❤

Повечето тук знаят за Майло, внимавайте къде пускате кучетата без повод.
Кокалите са опасна храна, виждала съм куче как дриска кръв, моля ви, внимавайте.
Швепсчо, стискам палци ❤

# 26
Данък и от мен.Чак я мързи да слезе.

# 27
Мами, имали ли сте проблем, след поставяне на годишна ваксина, на куче над година. Да е унило и мястото че и около него да го боли?

# 28
  • о`майна лунна нощ е
Да, възможно е като реакция. Ако няма признаци на затрудняване в дишането или друга нервна проява, спокойно. Ще премине до ден-два.

Швепса на гости.
Чеши, моля, не се разсейвай! Чеши.

# 29
Ето ни и нас тематично в дъждовното време Grinning

Хич не обича дъжда моята примадона. Като излезем ме гледа сякаш не съм добре да искам от нея да стъпва в мокрото Joy Като знам, че идва есен и дъжд, отсега ми е зле...Joy

Общи условия

Активация на акаунт