Любители на кучета - 107

• 25 128
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
Esstela много сладка снимка 🙃
Котаракът в цялата история е черешата на тортата 🙂
Хубав ден на всички
Да похваля в бързината Бейко. Навън подмина ябълки, 2 парчета хляб и още нещо си. Страхотен напредък.. Да подмине храна. Уоу!

# 736
  • sf
Helios Luxury Apartments се казва. Обаче уточнявам, че кучето не лае и не е оставало само.
Т.е. пускат само кучета, които не лаят ли? 😄

# 737
  • Пловдив
Ние сме в Пирин голф камплекса - апарт частта. Саско го пускат и в ресторанта и на закуската и на вечеря. Той не лае, ама реве и скимти.
Бая саламчета изяде, за да седи мирен.

Ако има рай за кучета, тук е предверието му.

# 738
  • Бургас
Пирин голф съм си го заплюла за следващо ходене.
Не карайте кучето ви да се срамува!

Това е центърът на Прага. Над кошчетата са сложени хартиени торбички. Вътре има картон, който става на лопатка. Пазиш и улиците, и природата. И никой не си ги е прибрал за вкъщи. В Бургас имаше опити с безплатни найлонови, ама бабите бързо ги обраха от Морската градина.
Елза е при баба си. Да не казвам какъв клип получих сутринта - разпиляно по пода 4 кг брашно... Дано да не е яла много, че...Sad

# 739
  • sofia
Ние сме в Пирин голф камплекса - апарт частта. Саско го пускат и в ресторанта и на закуската и на вечеря. Той не лае, ама реве и скимти.
Бая саламчета изяде, за да седи мирен.

Ако има рай за кучета, тук е предверието му.
Иланг, бях гледала хотел Корнелия там. Вие къде сте точно. Ще ми се да избягаме за 2 дена натам...

# 740
Ние сме били два пъти в Корнения, но без куче. Какво точно те интересува?
И моля за съвет- как да почистя ушите на кучето без да ме изяде?

# 741
  • Пловдив
http://www.piringolfhotel.com/
Ние сме тук. Блок Пирин 1, 3А. В началото на комплекса, последно в редицата.

Има огромна поляна до нас . Страхотно е.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 11:50 от иланг - иланг

# 742
За ушите се включвам, преди няколко страници бяхте писали пак, но късно видях и вече  беше ни в клин- ни в ръкав да пиша.
Тара като дългоухо, клепоухо девойче често има драма с ушите, я са меъсни, я миришат лошо, понякога я сърбят и се чеше. Аз по тая причина често и ги чистех с кучешки разтвор за уши (вет казва, че всички са на един принцип и няма значение марката) и ударих на греда, защото колкото повече ги чистех, толкова по-зле ставаше. В един момент си беше разранила едното ухо и ако си спомняте бяхме на кортикостероиди и какво ли още не заради микоза - гъби от постоянната влага в ушите.
Слеф като ги излекувахме мина едно последно яко чистене (от гъбите миришеха много гадно) и по съвет на вет приключих.
От половин година не съм и ги чистела, в началото виждах, че са мръсни и ми беше гадно, но потърпях малко и вече няма проблем.
Та да знаете от патило, че не е много хубаво да ги чистите често, особено с разтвори. Аз бих ви казала само ако са много!много мръсни с тампон за грим и сребърна вода да минете там, където успеете да стигнете.
Мъжът ми казва, че сребърната вода я ползвам като поп светена - решение за всеки проблем 😂

# 743
  • София
Предполагам, че могат да помолят да напуснат гостите с кучето, ако смущават спокойствието на още 20 апартамента. Нашето куче излайва един-два пъти от радост като излиза. Иначе не му се чува гласа. В същото време има породи, които лаят нон стоп безпричинно. Имали сме немска овчарка и съседи с хъски изоставено на балкона и си беше направо тормоз за нас и зелиа квартал.
Helios Luxury Apartments се казва. Обаче уточнявам, че кучето не лае и не е оставало само.
Т.е. пускат само кучета, които не лаят ли? 😄

# 744
О, още утре ще отида за сребърна вода и ще се пробвам.

# 745
  • sofia
Мариат, благодаря! Детето ходи 2 поредни години там на лагер. Аз просто от кучкарска гледна точка питам, да не би да е непозволено излайването и там...
Иланг, много добре изглежда.
Леон добре поигра с глутницата днес. Време за почивка.

# 746
  • тук-там
Ето ги и моите глезотии за сефте в карусерията на пикапа:

# 747
  • Пловдив
Защо няма търкалящи се от смях човечета емотикон? Нъки-то е страхотен. mtz, разкажи повече за характерите на двамата. Heart

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 16:05 от иланг - иланг

# 748
Ние сме в комплекс Аполон в Созопол. Има доста кученца и хъски и йорки. Наша Джу си лежи под шезлонга без проблем. За първи път сме тук, но много ни харесва. Чисто, усмихнати служители ... Жалко, че свършва вече. Оглеждам се вече за края на октомври за ново местенце и предложеното от Иланг ми допадна. Ще го проуча обстойно...
А Нъкито като певец се раздава.

# 749
  • софия
Прибрахме си коте на 50-60 дни. Здраво, обезпаразитено и активно.Обаче от днес имаме и мини пинчерче на 50-60 дни. В приключение сме. Котето се научи да пишка в котешка тоалетна. Кучо пишка където му падне.Коте яде пауч, кучо гранулки.Animal Dog2Animal Heart Eyes Cat.Да попитам роял канинг стартер на  кученце  600 гр колко е нормалната доза.Днес ще дам 1 супена лъжица за вечеря, утре сме на ветеринар.

Общи условия

Активация на акаунт