Любители на кучета - 107

• 25 126
  • 768
  •   1
Отговори
# 720
Арчи гледа телевизия Simple Smile

# 721
Здравейте, муцуни! Нашата 🌹 нещо е разстроена. Дадох й смекта, затегна. Сега пак гледам по-рядко се е изходила и зеленикаво. Иначе е ок. Някой има ли идея от какво може да е зеленото? Ясно, че ще се ходи на вет.

# 722
Някой да е виждал такъв нагръдник в България ?
/бих поръчала от амазон или алиекспрес ,но нямам кредитна карта и затова търся магазин в България където продават такива нагръдници/

# 723
Кришка, човекът-бъдещ-татко не знае, че съм я взела да я нагушкам в леглото. Тя не се качва на новата спалня, сега си я взех малко. Той май като цяло иска да я изселим от стаята-спалня към хола... а тя се е лепнала за мен и а да мръдна аз- мърда и тя. И като цяло съм много емоционално-кисела и не е Ок да ми се бара кучето... за жалост май ще го разбере по лошия начин. Сопната съм била... а не бе, да качи той 20 кила за 7 месеца и всичко да го боли, да видя колко нежен и любвеобилен ще е...

# 724
  • гр.Варна
Духче, прегръщам те виртуално. Още колко остана?
Гушкай косматка и да не ти пука. После времето ти ще лети покрай бебето и става малко по трудно.

# 725
Плами, благодаря:heart_eyes:
Не зная колко точно остава. По принцип на 20.11 е по цикъл, но момъкът голям расте и по бедрена кост го изкарва 05.11, а аз нямам никаква идея как се процедира. Може би ще е секцио, но ше видим. Общо взето от средата на октомври ще си се готвя, че може всеки момент да дойде.

# 726
  • Пловдив
/бих поръчала от амазон или алиекспрес ,но нямам кредитна карта и затова търся магазин в България където продават такива нагръдници/

В алиекспрес може да се пазарува и с дебитна карта.

# 727
  • Варна
Това не знам дали съм го пускала.
Днес сутринта, когато отворих очи и двамата бяха на милиметри от лицето ми, чакаха да си отворя очите и ме облизаха, ми обожавам такива моменти.

# 728

Аз нямам никаква.Карах наще да ми изкарат тийн карта обаче те не харесват  банки.

# 729
  • sofia

Аз нямам никаква.Карах наще да ми изкарат тийн карта обаче те не харесват  банки.
Имаш вариант да помолиш приятел да ти поръча, или в някой магазин да ти набавят.

# 730
  • София
Здравейте, благодаря на момичето, което ми даде линк за фейсбук групата за хотели, където приемат с животни! Не се спомням ника, но благодарение на нея открихме чуден апарт-хотел на метри от плажа в Приморско. Ние си починахме, кучето се ужаси от водата, но поне се поразходи и шпионира от балкона Simple Smile

# 731
  • sf
Как се казва хотела?

# 732
  • София
Helios Luxury Apartments се казва. Обаче уточнявам, че кучето не лае и не е оставало само.

# 733
  • Sofia

Добро утро нейде из планините Blush

Бела е умряла от студ,до тоалетна не поиска да излезе дори,с 300 зора я занесох да пишка Blush

# 734
Сладки муцунки виждам! Усмихват ме!

Естела, такива снимки ми пълнят душата! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт